κατι πρεπει να γινει με το σερβιτορο του μαγαζιου που ξερεις τα εσωτερικα του
να σκασει κανα χαμογελο, να βαλει κανα σιθρου, καμια φουστα, κατι!
Printable View
κατι πρεπει να γινει με το σερβιτορο του μαγαζιου που ξερεις τα εσωτερικα του
να σκασει κανα χαμογελο, να βαλει κανα σιθρου, καμια φουστα, κατι!
ρε αντε απο δω.
το μαγαζι που ο σαηκοτρον ξερει τα εσωτερικα του, ειναι για να συζηταμε ΕΚΕΙΝΕΣ. οχι τυχαιους τυχαρπαστους τυχοδιωκτες αντρες.
ε, ας ξαναφερουν καμια σοβαρη σερβιτορα τοτε!
που πηγαν ολες οι παλιες;
Δε ξερω.
Απο το 2004 ως τωρα εχω ερωτευτει περιπου τρεις.
Μια χαρά είναι οι σερβιτόρες, αν έρθεις ποτέ παρασκευή-σάββατο, θα το καταλάβεις αυτό. Απλά την τετάρτη δεν είναι και πολλές αυτές που μπορούν ν' αντέξουν το Twilight of the Thunder God ή το Raining Blood στη διαπασών ας πούμε. Εδώ κάποιες βρήκαν βαρύ το Creatures of the Night των Kiss, οπότε καταλαβαίνεις. Όσες (και όσοι) δουλεύουν τη συγκεκριμένη μέρα, είναι όσες (και όσοι) γουστάρουν. Μόνο αυτές.
Και αυτοί...
εδιτ: Μιτς, εσύ λες κυρίως γι αυτή με το πολύ μακρύ μαλλί;
Οχι μονο, χαχα. Και μια αλλη με καρε παλιοτερη, εποχες 07 περιπου.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=993730
Σκελετός «βρυκόλακα» ήρθε στο φως στη Βενετία
http://i42.photobucket.com/albums/e3...t/993730_b.jpg
Το τούβλο σφηνώθηκε στο στόμα της νεκρής γυναίκας «βαμπίρ» για να την εμποδίσει να τραφεί
Ένας γυναικείος σκελετός του 16ου αιώνα που βρέθηκε στη Βενετία με ένα τούβλο σφηνωμένο στο στόμα μαρτυρά το φόβο της μεσαιωνικής Ευρώπης για τους «βρυκόλακες» που μετέδιδαν την πανώλη, ανακοίνωσε Ιταλός ανθρωπολόγος.
Ο Ματέο Μπορίνι του Πανεπιστημίου της Φλορεντίας ανακάλυψε το σκελετό σε μαζικό τάφο που δημιουργήθηκε στο νησάκι Λατσαρέτο Νουόβο όταν μια επιδημία πανώλης σάρωσε τη Βενετία το 1576.
Όπως εξήγησε ο Μπορίνι σε συνέδριο της Αμερικανικής Ακαδημίας Εγκληματολογίας που πραγματοποιήθηκε στο Ντένβερ ότι στη διάρκεια της ευρωπαϊκής επιδημίας του «Μαύρου Θανάτου» πολλοί πίστευαν ότι η ασθένεια μεταδιδόταν από θηλυκά «βαμπίρ».
Η ιδέα πιθανώς προήλθε από το αίμα που έσταζε μερικές φορές από το στόμα των θυμάτων.
Σύμφωνα με το θρύλο, οι θαμμένοι βρυκόλακες τρέφονταν αρχικά με τους γείτονές στους στα νεκροταφεία μέχρι να δυναμώσουν και να μπορούν να σηκωθούν από τον τάφο για να φάνε τους ζωντανούς.
Για το λόφο αυτό οι νεκροθάφτες ήταν υποχρεωμένοι να ελέγχουν για τυχόν βαμπίρ εξετάζοντας αν τα πτώματα είχαν αρχίσει να δάγκωνουν τα σάβανα. Σε αυτή την περίπτωση, σφήνωναν ένα τούβλο στο στόμα της βρυκόλακα για να την εμποδίσουν να τραφεί.
Στο συγκεκριμένο σκελετό, το τούβλο είχε σφηνωθεί στο στόμα της νεκρής γυναίκας με τέτοια δύναμη ώστε είχε σπάσει μερικά δόντια, αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο Ansa και η βρετανική εφημερίδα Telegraph.
Ο Δρ Μπορίνι υποστήριξε ότι πρόκειται για τον πρώτο σκελετό «βρυκόλακα» που εξετάζεται από ανθρωπολόγους. Ωστόσο ένας άλλος ειδικός στο θέμα δήλωσε στο περιοδικό New Scientist ότι παρόμοια ευρήματα έχουν έρθει στο φως και στην Πολωνία.
Η Βενετία επλήγη ξανά από το Μαύρο Θάνατο μερικές δεκαετίες μετά το θάνατο της άτυχης γυναίκας. Στη δεύτερη επιδημία πανώλης, που σάρωσε την πόλη τη διετία 1630-1631, πέθαναν οι 50 από τους 150 χιλιάδες κατοίκους της πόλης.
Χαχαχα δε μας τα χες πει αυτα, αν και ξερω τη μια σιγουρα, εγω εχω μονο μια ρε, καλυτερα. Ντραγκονλορτν Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΡΕ εκανα ενα σωστοτατο ποστ κι εγω (το ενα ανα βδομαδα που μου αντιστοιχει) και με εκραξες. :-P Πανο, ρε εχω παρα πολυ καιρο να ερθω Σαββατο... :pink:
Και είναι στανταράκι τα σάββατα :D
Ποια ρε, εγω για τη μπυρα ερχομαι...
Μα ναι, μα ναι, και γω αυτό εννοούσα, που πήγε το μυαλό σου!!
:roll:
Λοιπόν το The Good, The Bad and The Ugly είναι ΕΠΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ!!!
Το'δα σινεμά πριν 5 μέρες και σήμερα ξανά στο πισι και είναι η απόλυτη τελειότητα. Πανέξυπνη, καλογυρισμένη με φανταστική φωτογραφία, απιστευτότατη ηθοποιία, τρελές ατάκες και 3 απ΄τις μεγαλύτερες μορφές του κινηματογράφου εβερ. Προσκυνώ ταπεινά και την βάζω πανεύκολα στις 10 αγαπημένες μου ταινίες όλων των εποχών.
Φυσικα και ειναι.
Κατ αρχην Κλιντ Ηστγουντ.
Μετα Λη Βαν Κλιφ.
Νταξ, τι να λεμε.
υ.γ. πως διαολο το ειδες σινεμα?
Ναι ναι! Μ'αυτή τη σειρά! Θεε μου χρειάζομαι μια αφίσα Clint Eastwood για το δωματιο μου asap. Αρρώστησα με την ταινία.
Α, το δα στη σκωτία!! Έτυχε και είχε κάτι προβολές παλιών ταινιών :grin::grin::grin:
Με 3 λίρες :touched:
There are two kinds of people, my friend.... those who've seen the movie many years ago & you! :P