Με Rebel κι εγώ! Μάλλον το καλύτερο Satyricon
Printable View
Με Rebel κι εγώ! Μάλλον το καλύτερο Satyricon
Πήγαινα γυρεύοντας, το ομολογώ
Δεν υφισταται ο ορος καλυτερο Satyricon, κατα τη γνωμη μου παντα, αν ηταν να διαλεξω καποιο ισως για διαφορους λογους να επελεγα Shadowthrone, αλλα και παλι ο,τι εβγαλαν μεχρι και το Rebel ειναι τελειο. Παλιοτερα εβαζα το Rebel πιο κατω, αλλα νομιζω πως το ετρωγε το γενικοτερα καταξιωμενο status των τριων πρωτων. Volcano τελειο δεν ειναι, εχει το Fuel που ακουγεται υπερβολικα ''ραδιοφωνικο'' (λεμε τωρα) και καπως εκτος τοπου και χρονου σε σχεση με τον υπολοιπο δισκο. Πες το Repined με το πιασαρικο riffακι του να το πλησιαζει, αλλα οσο και να το ακουω δεν καταληγει τετριμμενο, συνεχιζω να γουσταρω. Με το Fuel δεν το λεω αυτο. Το επομενο ειναι σα να μη βγηκε, το Age οκ, λες και το περασε απο κλιβανο να διωξει τα μικροβια, και κριμα γιατι εχει μερικα καλα riffs που προφανως δεν μπορω να ακουσω. Για το τελευταιο θα διαφωνησουμε ειμαι βεβαιος, εμενα μου αρεσε, αλλα τωρα που περασε καιρος καταλαβαινω οτι μ αρεσε περισσοτερο επειδη με απογοητευσαν τα δυο προηγουμενα, παρα γιατι ειναι γαματο κετς. Καλυτερο και πιο ενδιαφερον ισως απ τα δυο προηγουμενα οπως και να χει.
Το τελευταίο εννοείς το Satyricon? Κάπου έμπαζε από την πρώτη στιγμή αλλά τις ακροάσεις που του έδωσα τις χάρηκα. Έχω να το ακουμπήσω κανά χρόνο...
Το The Age of Nero, από την άλλη, αν και πραγματικά υπερβολικά καθαρό (Neuros-ικό, αν θέλουμε να είμαστε καλοί), έχει κομματάρες και το ακούω ακόμα φουλ
Καιρό είχα να δω αγάπη για Satyricon! Και μιας και κατέχουν περίοπτη θέση ανάμεσα στις αγαπημένες μου μπάντες, χώνομαι στη συζήτηση! Συμφωνώ ότι το Volcano είναι δισκάρα και εννοείται το ακούμε ακόμα. Γενικά, μου αρέσει όλη τους η δισκογραφία. Το Now, Diabolical αν και κατηγορείται (πολλές φορές δικαίως) για πολλά, θεωρώ ότι είναι καλός δίσκος· φροντίζω να ακούω την έκδοση της Century Media, η οποία έχει την ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ''Storm (of the Destroyer)'', και ανεβάζει λίγο τα γκάζια!
Μέχρι πρότινος το Age of Nero ήταν ο δίσκος που μου άρεσε λιγότερο, λόγω όλων όσων ειπώθηκαν παραπάνω. Παρόλα αυτά, οι εκτελέσεις των κομματιών από Age of Nero που υπάρχουν στο Live at the Opera (εννοείται έχει φύγει pre-order), με έκαναν να δω τον δίσκο με άλλο μάτι. Ειδικά το ''Den Siste'', υπό τη σωστή ατμόσφαιρα, μεταμορφώνεται! Βεβαίως και πρόκειται για albums με flaws και δυστυχώς δεν θυμίζουν το ένδοξο παρελθόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τα απολαμβάνουμε.
Υ.Γ. Το ''Tro og Kraft'' από το τελευταίο album είναι, επίσης, αξιόλογο !
Το Live at the Opera δεν μου φαίνεται πολύ καλή κίνηση προσωπικά, αλλά για να δούμε. Πάντως ναι, πιστεύω ότι το Den Siste μπορεί να βγει πολύ ωραίο έτσι!
Thanks για το τραγουδι αυτό, δεν το είχα ακούσει.
Τελικά και οι Tool είναι μεταλάδες; Πως νιώθουν οι φίλοι του συγκροτήματος;
Που κολλάει αυτό;
Καινούριο κομμάτι από το σόλο άλμπουμ του Steve Von Till, A Life Unto Itself
Είχα χάσει τον ύπνο μου για την υπόθεση των Fool...
εντάξει τουλάχιστον ο ρόκαβλον τους έλεγε stool
ο πυρκαγιάς τους έλεγε σκαTool