Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω.
Σκηνική παρουσία τραγουδιστή= μίξη security στο Καραισκάκη με "κιοφτέδες έχει;".
Printable View
Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω.
Σκηνική παρουσία τραγουδιστή= μίξη security στο Καραισκάκη με "κιοφτέδες έχει;".
Για θρεντ πήγαινα αλλά λέω θα ποστάρουμε όλοι μια φορά και μετά τέλος, άντε κανά νέος γιούζερ δηλαδή 2 καινούρια ποστ το χρόνο. Όπως θέλετε, ας αναλάβει η κοιλίτσα.
Δεν ξέρω πόσοι μυρίστηκαν το νέο Swervedriver εκεί έξω. Καλή έκπληξη.
Δεν ξέρω αν έχουμε κάποιο θρεντ για τους When. Το search δεν αφήνει να ψάξω.
Επανακυκλοφορία σε βινύλιο του The Black Death. Το κλου είναι το 12σέλιδο booklet με έργα του Kittelsen.
Πληροφορίες εδώ.
εκπληκτικο φορουμ ζηταω βοηθεια
ψαχνω τορεντακι για δισκογραφια αυτων των κυριων
νεο κολλημα , please help thanks
Thank you , να πω την αλήθεια είχα ξεχάσει τελείως την ύπαρξη αυτού του site Τόσες φορές που ειχε κλείσει και ξανα ανοιξει..όπως και να χει , εισαι ένας αγγελος :cool:
Οι Marriages μας είχαν απασχολήσει πριν 3 χρόνια με το Kitsune που αν θυμάμαι καλά βρέθηκε σε αρκετές από τις λίστες μας εκείνη την χρονιά. Επιστρέφουν με το πρώτο full length που ακούει στο όνομα Salome. Τρία δείγματα μέχρι στιγμής, 2 από bandcamp και 1 από soundcloud.
http://f1.bcbits.com/img/a3589552345_10.jpg
Marriages δεν εχω ακουσει, θα γινει και αυτο.
Βγηκε το trailer για το album των Tau Cross (The Baron μπασο φωνη / Away τυμπανα) και τα πρωτα δειγματα ψιλογαμανε... εχει μια Ministrιλα ο ηχος τους που το γουσταρω, θυμιζει και λιγο Voivod των τελευταιων ετων. Το τριτο κομματι ειναι φαση πιο σαουθερνομπαλαντοροκ, κι αυτο πολυ πιασαρικο βεβαια.
https://www.youtube.com/watch?v=SgsqKjiCJ6Y
Ξύπνησα με την απορία: Υπάρχει κόσμος που ακούει το ακόμα Volcano των Satyricon?
Γαμάει το Volcano.
Για πες για το ακόμα.
Χαχα
Δεν ξέρω ρε 'συ, τα πρώτα 2 τραγούδια και το Black Lava πολύ καλή φάση. Τα άλλα ποτέ δεν με έπεισαν πραγματικά (μόλις θυμήθηκα και το Repined Bastard Nation!) και τελευταία φορά που έπαιξε ο δίσκος σχεδόν νευρίασα από τη βαρεμάρα.
Edit: Το Age of Nero πολύ ανώτερο. Και το Now, Diabolical μη σου πω
Στον δίσκο υπάρχει το Mental Mercury, το οποίο είναι από τα καλύτερα κομμάτια Satyrikon, μόνο το fuel for hatred είναι μεχ, αλλά ντάξει είναι για μεταλλάδικο.
Γενικά τον ακούω σε φάσεις τον δίσκο.
Είμαι και λίγο αρρωστάκι με Rebel και Volcano, οπότε ας πει και κανάς άλλος ρε παιδί μου.