πρώτο δείγμα γραφής από νέο scanner - τώρα έβαλα να ακούσω - θετικότατο...
Printable View
πρώτο δείγμα γραφής από νέο scanner - τώρα έβαλα να ακούσω - θετικότατο...
Ωραίο είναι και αναμένουμε το λάιβ.
Επιστρέφω στο θέμα Satan's Host. Με το By the Hands of the Devil αρχικά είχα καραγουστάρει, όσο το άκουγα όμως τότε έχανα το ενδιαφέρον μου με αποτέλεσμα να μην ασχοληθώ ποτέ με το προηγούμενο, Virgin Sails. Δεν ήξερα καν για την κυκλοφορία του, όπως και ο animae μάλλον, μέχρι πριν κανά μήνα όταν έσκασε το τελευταίο και το είδα στα ΜΑ. Με το τελευταίο έχω πάθει γερή πλάκα. Ξέθαψα και το ...Devil και το ενδιαφέρον για αυτόν τον δίσκο είναι πάλι στα αρχικά του επίπεδα. Το Virgin Sails όμως, και παρά τα διαδοχικά ακούσματα, μου φαίνεται σαν μια κακιά παρένθεση που στην τελική καλά ήταν που δεν γνώριζα. Μένει να ασχοληθώ με την συλλογή που ανέφερε ο Μάριος..
To By the Hands of the Devil βασικα (το μονο που χω ακουσει απ τα προσφατα SH) ειναι καλυτερο απ το τελευταιο Panzer.. οι οποιοι Panzer, οσο λατρειες και αν ειναι, εχουν να βγαλουν γαματο δισκο απο το Mechanized Warfare, κοντα 15 χρονια δηλαδη.
taaksitzi θα σε συγχωρήσω για το τελευταίο σχόλιο περί παντζαρ γιατί έδειξες spirit web. Ορίστε μας!
δεν ηξερα σε ποιο θρεντ να το βαλω οποτε το βαζω εδω.
επειδη στο θεμα της ποιοτητας του ηχου παιζει πολυ κουβεντα η οποια ομως ειναι σε θεωρητικο επιπεδο, υπαρχει ενα πlugin του foobar, το abx comparator για οποιον θελει να δοκιμασει τα αυτια του. επιλεγεις δυο διαφορετικες ποιοτητες του ιδιου κομματιου (Α και Β) και τις ακους και στη συνεχεια σου βαζει ενα απο τα δυο τυχαια και πρεπει να επιλεξεις αν ειναι το Α ή το Β. μπορει να μην το εξηγω καλα αλλα ειναι απλο. Αυτο πρεπει να το κανεις αρκετες επαναληψεις και σου βγαζει την πιθανοτητα να επιλεγεις στην τυχη.
προφανως αφορα μονο φηφιακες μορφες μουσικης και μαλλον θελει και καλα ακουστικα
ετυχε να εχω το amenra V σε 320 και 160 Kbps και ειμαι στο 6/7.
hint για οποιον εχει ορεξη να δοκιμασει: επειδη οσο μεγαλυτερη η συμπιεση κοβονται ψηλες συχνοτητες, επικεντρωθειτε στα πιατινια
edit: comparator κι οχι separator που γραψα στην αρχη
Μια που βρέχει του σκοτωμού, υπερηλιόλουστο τεμπελοροκ...
το βάζω κι εδώ:
L'Ira del Baccano
http://i.imgur.com/OqvaCFb.jpg
ωραίο instrumental ανακάτεμα με metal, heavy rock, progressive, και πιο ατμοσφαιρικές πινελιές
από Ιταλία μεριά
Βαρωνος και Away μαζι..... και μαλακια να ναι, εγω θα το ακουσω.Quote:
"Relapse Records is extremely proud to announce the signing of international punk/metal supergroup TAU CROSS. Comprised of a pedigree of musicians including Amebix vocalist/bassist Rob "The Baron" Miller, Voivod drummer Michel "Away" Langevin, Misery guitarist Jon Misery and War//Plague guitarist Andy Lefton,TAU CROSS formed in 2013 and recorded their debut album over several months in 2014 throughout three different countries. The record is slated for a late Spring release via Relapse."
πολλά τα σουπεργκρουπς
ακούμε/κατεβάζουμε δυο κομμάτια εδώ.Quote:
The Legend of the Seagullmen is the name of a wacky nautical-themed supergroup featuring Mastodon frontman Brent Hinds and Tool drummer Danny Carey, as well as OFF!'s Dimitri Coats and movie director Jimmy Hayward (Horton Hears a Who, Jonah Hex), who serves as the project’s producer.
Έχει γίνει καμία αναφορά στους Crobot?
http://wac.450f.edgecastcdn.net/8045...-Album-Art.jpg
Hard Rock μπάντα, πολύ ενέργεια στα τραγούδια, κιθαρίστας με πολύ ωραίο ήχο και πολλές ριφφάρες.
Μάλλον κάπως έτσι θα ακούγονταν οι Clutch του Blast Tyrant αν είχαν περισσότερες Led Zeppelin επιρροές.
"βραχο λεν και τον Ιησου" <3 μιλαμε για κλαμμα το τραγουδι..
Προτιμώ παλιούς Tiamat από Entombed, καθώς και Dark Tranquility (Skydancer & EP) από At the Gates.
Αμα σας πω ποιο ειναι το αγαπημενο μου DT θα γελασετε αλλα στα παπαρια μου... μονο ριφφαρες και κομματαρες αυτος ο δισκος. Ειχαμε δει κι εκεινη τη συναυλιαρα στο Gagarin, DT στο Damage Done, Entombed στο Morning Star και Candlemass πριν βγαλουν reunion δισκο να παιζουν μονο επη. 4μιση ωρες ανειπωτης καβλας.
https://www.youtube.com/watch?v=cxQ8wD3WrXI