Το δευτερο μισο του δισκου μου φανηκε αρκετα καλυτερο σε πρωτη ακροαση, αλλα στις 7 το πρωι και με οχι αρκετο υπνο και με 1309 μελωδιες, δε μπορεσα να αφομοιωσω πολλα.
Ωραιο ακουγεται παντως ολοκληρο.
Printable View
Το δευτερο μισο του δισκου μου φανηκε αρκετα καλυτερο σε πρωτη ακροαση, αλλα στις 7 το πρωι και με οχι αρκετο υπνο και με 1309 μελωδιες, δε μπορεσα να αφομοιωσω πολλα.
Ωραιο ακουγεται παντως ολοκληρο.
Μάριε περιμένω καιρό κάποιο σχόλιο για Satan's Host αλλά σιγή ιχθύος.
Το Guardian είναι τρελή μάπα το καρπούζι. Κάντε θρεντ και μη τα λέτε στο τσατ.
Τι να γράψω ρε συ για το Satan's Host; Παραμένει τελείως πιστό στην παράδοση του πνεύματος της μπάντας από την επανασύνδεση με τον Tyrant στη φωνή και ύστερα. Περιπετειώδες metal με το ένα πόδι στις λαμπρές στιγμές του US και το άλλο στις καλύτερες στιγμές του evil metal (= απλοϊκό black/death για όλη την οικογένεια, εν προκειμένω). Ενδιαφέρεται κανείς για έναν τέτοιο δίσκο διάρκειας 70++ λεπτών στο ER;
To προηγούμενο πάντως είναι δίσκαρος.
edit: το by the hands of the devil εννοώ, καθώς τώρα είδα ότι έβγαλαν και το '13.
Το νέο που το βρίσκουμε?
Υπάρχει παντού, και σε τορρεντ και στα γνωστά μέρη. Αν δε τα καταφέρεις πες και θα σε πμ.
Δεν το βρίκα στους Ρώσους και νόμιζα ότι δεν έχει λικάρει.
Tουρκοι λοιπόν. Θενξ :D
Animae, αυτό^ είναι τεράστια κομματάρα από το προπέρσινο album του οποίου την ύπαρξη επεσήμανες.
Υπάρχει και μια obscure συλλογή πολλών επανηχογραφήσεων κομματιών από το παρελθόν της μπάντας με τον νέο ήχο του σχήματος (και φυσίκα με Harry Conklin στη φωνή). Δεν ανέβηκε ποτέ στα μπλογκάδικα. Όποιος θέλει ας μου πει.
Χαίρομαι που υπάρχει ρεύμα Satan's Host στο ER μας. :dfinger:
RA define περιπετειωδες μεταλ :headbang:
Χαχαχ! Ε, πρόκειται για αιχμηρό metal με ακατάπαυστο riffing (πολλές φορές το ίδιο riff δεν ξανακούγεται στο κομμάτι), μεγάλες διάρκειες και βαθιά αντιπάθεια για τη συμβατική δομή «κουπλέ, ρεφραίν, κουπλέ κ.τ.λ.». Όπως καταλαβαίνεις εύκολα, δεν πρόκειται για «επίσημο είδος», αλλά περισσότερο για μια περιγραφή μιας νοοτροπίας αναφορικά με το songwriting (= σύνθεση). Πατρίδα του στυλ πιθανώς είναι το Texas με Helstar, Absu κ.λπ. Ας αναφερθούν και οι ήρωες Sabbat, ωστόσο, με το πάντραχυ Dreamweaver, όπου δεν ξέρω κι εγώ πόσα riffs παρελαύνουν εκεί μέσα.
You've been warned: this video by Revocation's David Davidson and Job For A Cowboy's Nick Schendzielos is 100% guaranteed to give you nightmares.
https://www.youtube.com/watch?v=cXMH_0gRapc#t=43
Ra ti katevazw apo satans host ektos apo virgin sails?
1986 - Metal from Hell
2011 - By the Hands of the Devil
2011 - Celebration: For the Love of Satan
2015 - Pre-dating God Part 1 & 2
:dfinger:
Το play.com εχει στα 5 ευρω εκαστος τα δυο Spirit Web. Σας παρακαλω πολυ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΑ, ειδικα το πρωτο ειναι υπερμετρο ΕΠΟΣ του US Power. Η φωνη βεβαια θυμιζει Nevermore (Scott Huffman, των Twelfth Gate και των μεγαλων Syris), και τα αλλα μελη ειναι απο Slauter Xstroyes και Winterkill και στο δευτερο cd τραγουδα ο Randy Barron των επισης μεγαλων Tyrant's Reign (το Year of the Tyrants στεκεται στην ΕΛΙΤ της σκηνης του Σικαγο και σοδομιζει ο,τι ακουτε).
http://youtu.be/CsrwfMt8kPc
Πω μαλακα σα τον Ρα ακουστηκα.