Ξυπνηστε.
Printable View
Ξυπνηστε.
Πωπωωω νύστααααααα.... =((((
Πάω να ξεβρακώσω Dane-Theodo. Ήρθε η ώρα.
καλημερα!
θελω να μεταφερω κατι μπαγκαζια(οχι ολοκληρο σπιτι) απο αγγλια ελλαδα...ξερει κανεις καμια μεταφορικη,τιμες κλπ? γιατι ειμαι κανα 20kg πανω απο το οριο και αν τα παω αεροδρομιο θα πληρωσω τα κερατα μου
πόλη;
απο λονδινο αθηνα..μονο αυτα τα επιπλεον 20-25 κιλα θελω να δωσω..
με ένα μικρό ψάξιμο στο ιντερνετ θα βρεις μεταφορική, αυτή που είχα χρησιμοποιήσει εγώ ήταν για Βόρεια Αγγλία νομίζω μόνο (και δεν έχω και το τηλέφωνο πια) και μου είχε πάρει γύρω στις 100-150 λίρες για δύο κούτες και μία μεγάλη βαλίτσα. Βέβαια είχε κάπως μοιραστεί γιατί ήμασταν σε εστία 5-6 άτομα που δώσαμε πράγματα οπότε πήγε φτηνότερα απ'ότι θα έβγαινε αλλιώς. Πάντως για 20kg, τσέκαρε και πόσο θα βγει το υπέρβαρο στο site της αεροπορικής- εμένα με χρέωσε βάσει όγκου και όχι βάρους (λογικό αφού ο χώρος του φορτηγού τον ενδιαφέρει) - δεν αποκλείεται να σου βγαίνει μία η άλλη.
εντιτ: πραγματικά κακή σύνταξη σε όλο το παραπάνω, αλλά είμαι δουλειά, εταιρικό πισι κτλ.
νομιζα οτι στο αεροπλανο χρεωνουν μετα 15λιρες/κιλο τα επιπλεον κιλα...δλδ οτι θα επρεπε να σκασω καμια 300αρα..αν τους παρω τηλ παιζει να κανονισω δλδ για μεταφορα των επιπλεον πραγματων με νορμαλ τιμη λες?
το ήξερα ότι θα έκανε τη ζημιά ο κουλός τρόπος που έγραψα.
όχι, δεν είπα αυτό, είπα ότι μπορεί να σε χρεώνει πολύ και ο μεταφορέας αν είναι 20kg ογκώδη πράγματα, τόσο που να μη συμφέρει η μεταφορική και να είναι καλύτερα να πληρώσεις το υπέρβαρο. Επίσης εννοείται ότι το υπέρβαρο πάει ανάλογα με την αεροπορική που ταξιδέυεις. Αν ταξιδεύεις με ολυμπιακή πχ, έχεις πιο πολλές ελπίδες απ'ότι αν ταξιδεύεις με easy jet, η οποια σίγουρα θα σε χρεώσει κανονικά. Κάνε δηλαδή μια κρούση σε μεταφορική, υπολόγισε (στο σαιτ της αεροπορικής θα έχει συγκεκριμένες πληροφορίες) το υπέρβαρο και δες τι σε συμφέρει από τα δύο. Επίσης έχε υπόψη σου ότι η μεταφορική κάνει 15-20 μέρες και εγώ είχα πάρει τα πράγματά μου από κάπου στην Ελευσίνα.
αα οχι οχι δεν ειναι ογκωδη πραγματα..απλα ειναι πολυ το βαρος..:P με aegean που ταξιδευα συνηθως 2 φορες ηταν αυτη η τιμη που σου ειπα(15 ανα κιλο)...για αυτο θα ηθελα να το γλιτωσω :P αυτη τη μεταφορικη ειδα με ενα προχειρο σερτς: http://www.excess-baggage.com/ και μπορει να τσεκαρω τι παιζει
Jacko , ψάξου και για απλό ταχυδρομείο πάντως , όπως επίσης και για UPS / dhl
thanks θα κανω την ερευνα μου αμεσα :)
trelh nysta leme