μα πόσο θεϊκό.Quote:
Originally Posted by Jim Dandy Mangrum
Printable View
μα πόσο θεϊκό.Quote:
Originally Posted by Jim Dandy Mangrum
http://cdn.last.fm/coverart/300x300/...1361661231.jpg
"ένα μπαρμπούνι ΤΟΣΟ μεγάλο"
http://www.progrock.co.uk/Images/Cov...htbulb-2cd.jpg
ρε :!:
ρε πως;
all of the rest will flow!
"Στον κώλο των καταπιεστών του κόσμου!!" :headbang2:Quote:
Originally Posted by Helm
χαχαχ
edit: και για να μην παρεξηγηθώ, σκατά είναι οι soulfly έτσι? Έτσι.
Δεν ισχύει, και μένα κάποτε με τύφλωνε ο αντιφλωρισμός αλλά η αλήθεια είναι ότι ο δίσκος έχει ακατέργαστο "πάρτα" groove, ασύλληπτο (Ross Robinson φυσικά) ήχο, πολύ στυλ, πολλά κόλπα με τα όργανα (ήχοι περίεργοι από κιθάρες, παραμορφωμένο μπάσσο, πολλές tribalιές) κλπ. Χάλασαν μετά imo, η τυποποίηση σε τέτοιες μουσικές είναι μάλλον ό,τι χειρότερο.
όχι όχι δεν με κατάλαβες. Sepultura μέχρι Arise.
Sepultura, δύο πρώτα, τέλος.
Σαφώς. Όλοι περιμένουν την εξέλιξη στον ήχο των τύπων που ενσάρκωσαν τον ουρακοτανγκισμό σαν έννοια, στα ριφφς φερ' ειπείν κομματιών απο το μέλλον, με τίτλους όπως "back to the primitive"!Quote:
Originally Posted by stam and the witches
ΟΥΚ ΝΟΥΚ!
:thumbsup:Quote:
Καρχαρτ :Πινκ:
versus stupid dream όμως; :?
εντάξει και εσύ τώρα γίνεσαι υπερβολικός σε λίγο θα μου πεις και Mutiilation μέχρι να ανέβει ο βλάκας στο καροτσάκι... κάτσεQuote:
Originally Posted by carheart
όχι, τα Μutiilation όλα είναι ωραία.
Και οι δύο εποχές.
δεν υπήρχε περίπτωση να απαντήσεις τίποτε άλλο :P
αλλά σοβαρά εντάξει ούτε εμένα είναι οι Sepultura οι αγαπημένοι μου ή κάτι τέτοιο, αλλά... Beneath the Remains?
Εντάξει μωρέ, ωραίο και αυτό, αλλά δεν παίζει να το βάλω να το ακούσω ποτέ στη ζωή μου, οπότε μάλλον είμαι πολύ "Μajestas Leprosus" τύπος για metal με αθλητικά που σταμάτησε να λέει για σατανάδες.
Αρχικά, οι τίτλοι είναι κυριλέ, το ίδιο και οι στίχοι (Quilombo, Zapata και δώστου), το attitude είναι μία γροθιά στο νεοταξικό κατεστημένο, για τα riff δεν ξέρεις τι λες, σε λίγο θα ζητήσεις και πρωτοτυπία, και τέλος μίλησα για τον πρώτο δίσκο soulfly που αντιπροσωπεύει μία όμορφη μουσική στο όμορφο ξεκίνημά της, και όχι για τους επόμενους (που είναι και βαρετοί). Τώρα αν σου τη σπάει η αισθητική των οπαδών τους μία δε δίνει κανείς :wink: :wink: :wink:Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Οι Soulfly είναι από τις μεγάλες ντροπές που είναι αναγκασμένο να υποστεί το metal συνολικά. Μαζί με Six Feet Under δίπλα δίπλα.
βρε
FACE THE ENEMY
MANIC THOUGHTS
RELIGIOUS INTERVENTION
PROBLEMS REMAIN
τηλεγραφημένο απευθείας μετά από τον πυρηνικό πόλεμο, σχιζοειδής φωνή πίσω από πέτρινα τείχη προς γκρίζους ουρανούς πίσω στον χρόνο - μας λέει προσέχτε! Υπάρχει και άλλη θεατρικότητα από την προκά σατανά, μην κοιτάς το παπούτσι που φοράνε σαν τον Γιοβανίτη.
στο λάηβ πάντως το πρώτο μισάωρο και κάτι σεπούλτουρα ήταν καύλα. το ίδιο κι ο κιθαρίστας με το σχολικό τσαντάκι στον ώμο!
Δεν έχω πρόβλημα με την "αισ8ητική" κανενός, ούτε των soulfly ούτε των οπαδών τους.
Απλά έπρεπε να αναφέρει κάποιος οτι οι άν8ρωποι αυτοί είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ.
OYK NOYK!!
αλήθεια είναι αυτό^
στο πρώτο τέταρτο είχαν βγει τρεις ματωμένοι σκιζμένοι γδαρμένοι
λολ, στον σταμ το έλεγα αλλα και στο live υπήρχαν όντως και επικίνδυνοι και πί8ηκοι και ουκ νουκ.
Η αλήθεια είναι ότι η metal διατρέχει μεγάλο κίνδυνο από νεωτεριστικά σκουπίδια που τολμούν και είχαν metal παρελθόν.
Κατα τ'άλλα το πρώτο Soulfly είναι δισκάρα και ηχητικά/παικτικά/αισθητικά είναι πολύ cool και πρωτότυπο και αν είναι πίθηκοι δε μας νοιάζει γιατί και οι μεταλλάδες είναι κάγκουρες και οι indie gay, τι να κάνουμε. ΟΥΚ ΝΟΥΚ.
Δεν είμαι indie ρε γελοίε!
υπερδισκος το beneath.Quote:
Επισης επειδη ειμαι fun του παρελθοντος να πω οτι το 1990/1991 την πρωτη ημερα που κυκλοφορησε το Αrise το rock city (τοτε στην σωκρατους) ειχε γεμισει την βιτρινα με αυτο το album μονο και περιμενε κοσμος απ'εξω να ανοιξουν για να το αγορασουν.
Λιγο μετα (ποιος να θυμαται τωρα ακριβως) ειχαν ερθει για live (σχετικα κοντα και με annihilator) και ειχε σχεδον γκρεμισει το Ροδον.
Τωρα underworld και πολυ μας ειναι.
Οριστε ανισσοροπο ξεθαβ-ing
http://i16.ebayimg.com/02/i/000/d0/65/2279_1.JPGhttp://i14.ebayimg.com/02/i/000/c1/21/0dc2_1.JPG
natos o arxhgos o shora pali!Quote:
Originally Posted by shora
poly wraios diskos!
Άαααααααααααντε κ 2-3 από ChaosQuote:
Οι Sepultura ξεπουλήθηκαν μετά το split με Overdose.
Άντε γαμηθείτε ρε μεταλλάδες.
http://images-eu.amazon.com/images/P...2.LZZZZZZZ.jpg
Αφού δε μου αρέσει, με το ζόρι δλδ? :gun:
Επειδή δεν έχεις στο αίμα σου τη ζούγκλα.
Σταματήστε να μας στοχοποιείτε, είμαστε συνειδητοποιημένοι πίθηκοι.
np linkin park - hybrid theory
Τι να κάνω, είμαι παιδί της πόλης :D
Kατα πρώτο οι sepultura είναι άλλο ζήτημα.
Κατα δεύτερο αυτό δεν είναι πι8ηκομούτσουνους:
Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
αστείο album.Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
πούτσα και ξύλο είναι βασικά και το άκουγα και χθες αυτό
:)Quote:
Originally Posted by ScapegoatSuperior
και το ντεμπουτο ειναι δγιαμαντι.
Ε εντάξει αστείο δεν ξέρω αν είναι. Αποτυχημένο αμέ.Quote:
Originally Posted by carheart