...και μετα ψαχνετε(ουμε) μηπως τρολλαραν οι 18χρονοι στις καλπες.
Printable View
...και μετα ψαχνετε(ουμε) μηπως τρολλαραν οι 18χρονοι στις καλπες.
ο πατέρας μου ψώνισε αυτό και για μένα τίποτα
http://www.kawasakidirect.org/prodim...KLX2502012.jpg
Λοιπον Impure
Οτι ειναι να υπογραψεις μεχρι την Δευτερα (και αυριο αν ειναι εφικτο, πιεσε τους). Απο Δευτερα οι β. λογιστες θα πηγαινουν με την εθνικη συλλογικη, μιας και κλαδικη εχει ληξει απο 14/2, που ψηφισανε αυτες τις μαλακιες.
Λοιπον απο 0-2 ετη: Βασ. Μισθος: 917,79, επ. Γαμου:91,78, Επ. Λογιστικης Μηχ.:137,67, Ξ. Γλωσσας:45,89, Παιδιου εως 3: 45,89, πτ. Αει: 165,20, πτ. ΤΕΙ: 119,31
απο 2-4 ετη: Βασ. Μισθος: 951,38, επ. Γαμου:95,14, Επ. Λογιστικης Μηχ.:142,71, Ξ. Γλωσσας:47,57, Παιδιου εως 3: 47,57, πτ. Αει: 171,25, πτ. ΤΕΙ: 123,68
και παει λεγοντας....αν εισαι πανω απο 4 χρονια πες μου.
Αν δεν βγαλεις ακρη πμ με στοιχεια (πτυχειο, προυπηρεσια κλπ) να μας πει η τεχνολογια.
απο πανω εχεις Π.Μ!
Με τσίμπησε τσιμπούρι στα χωράφια και θα πεθάνω από βορρελίωση.
Η θεραπεία γίνεται με αντιβιοτικά, —συνήθως δοξυκικλίνη για τους ενήλικες και παιδιά άνω των 8 ή αμοξυκιλλίνη για ενήλικες, παιδιά μικρότερης ηλικίας και γυναίκες που θηλάζουν— είναι η συνηθισμένη θεραπεία για την βορρελίωση στα αρχικά στάδια. Αυτά τα φάρμακα συνήθως καθαρίζουν τον οργανισμό από τη λοίμωξη και αποτρέπουν τις περαιτέρω επιπλοκές. Η θεραπεία συνήθως γίνεται για 14 με 21 μέρες αλλά ορισμένες έρευνες έχουν δείξει πως η θεραπεία 10 έως 14 ημερών είναι εξίσου αποδοτική.
Στην προχωρημένη βορρελίωση η θεραπεία συνεχίζεται για 14 με 28 ημέρες. Αυτό είναι συνήθως αποδοτικό αν και μπορεί να πάρει αρκετό χρόνο για να θεραπευτεί πλήρως η νόσος.
η, εναλλακτικα, με τσιπουρον
αλλα αυτα δεν ειναι για city girlz
Αυτό να γράψετε στην ταφόπλακά μου.
πως κανεις ετσι για ενα τσουβικ'...κλαιν
http://www.youtube.com/watch?v=qyJf1Mvbcmg
TOUMPANO to podi
Τραβηξα αλλον ενα καυγα στην δουλεια...αφορμη ενας λεκες απο γαλα στο πατωμα μιας απο τις περιπου 60 αιθουσες που καθαριζω καθε μερα..θα βρουμε κανεναν να παρει μερικες ωρες απο μενα (εως και τις μισες) γιατι φτανω στα ορια μου και θα φυγει κανα κονταρι σκουπας για τον πρωκτο του. Εμπλοκη/κομπλα και για Βαρκελωνη. ΣΚΑΤΑ και με το τελικο προτζεκτ. 2 βδομαδες μειναν και απλα καθομαι και το κοιταζω. Τουλαχιστον παμε σε εκλογες γιατι η ακυβερνησια μου ριχνε την ψυχολογια.
Τι ειναι η βορρελιωση και τι συμπτωματα εχει. Οσο λιγοτερο ανατριχιαστικο γινεται.
για συμπτώματα δεν ξέρω αλλά πάντως στο τέλος πεθαίνεις σε μια λίμνη από σκατά και άιμα
bump και στο κλίμα των ημερών.
ΚΛΑΙΕΙ ο σκύλος.
Παίζω dj σε μαγαζί σκέτη αποτυχία.
Οι πελάτες αυτή τη στιγμή είναι 2. 2.
κερνα σφηνακια ολο το μαγαζι 8-)
pernane kala ? auto exei shmasia
bale killers na xanar8oune
δεν τους στελνεις και να μεινεις μονος με την μπαργουμαν; δεν μπορει.εισαι ο ντιτζει!θα κατσει
e logika ayto pou paizei o 95.2 kathe 2 wres edw kai mia dekaetia peripou
γιατί με βάζεις δεύτερο όνομα γαμώ την πουτάνα μου
Γιατί είσαι στο fuck my life
ωραια αφισα. γελολ.
αυτο το ποστ θα παρει 100% πινκς μεχρι να σκασει τυχαια καριολα του ιντερνετ.
πηγα στα κεπ να γραψω μια εξουσιοδότηση ηταν κλειστα απο τις 2 γιατι κατι ειχε παιξει με το συστημα ορ σμθινγκ , παω τους μπατσοι , μου σκαει μια μπατσινα σκοπος στην πυλη τουμπανο μου λεει πηγαινε στο πλησιεστερο περιπτερο (στου διαολου) παρε μια εξουσιοδοτηση , παω γυρναω μπαινω μεσα στο γραφειο η μπατσινα νο1 με το οπλο και δευτερη μπατσινα υπευθυνη βαρδιας τουμπανα και οι δυο να με κοιτανε στα ματια και να κανω συνειρμους με ακριβες τσοντες των 90ς... υπεγραψα , μου βαλε σφραγιδα και εφυγα.... fml :(
malakia sou. eprepe na tous peis oti kouvalas panw sou tipota, na sou kanoun stripsearch. xaneis eukairies
Τι fml ακριβώς? Τι περίμενες, να πάρεις παρτούζα τις μπατσίνες μέσα στο τμήμα ή κάτι?
ετσι γινεται στις ταινιες :(
Κόψ' τες..
Αυτο ειναι ακομα πιο εξωφρενικο απο τοτε που, μετα απο σχετικη του περιγραφη σε αυτο εδω το τοπικ, φανταστηκα μπλιτζερ να ειναι στο πατωμα με κατσαβιδι φτιαχνοντας μια ταμειακη μηχανη και οταν τον ρωτησε για κατι οδηγιες μια τσοντα σαν πορνοσταρ, αυτος στεναχωριοταν που δεν τη γαμησε... που λετε, καθε φορα που τελειωνω το μαθημα στο κολλεγιο που διδασκω και ερχεται η τυχαια αμερικανιδουλα να με ρωτησει κατι για το μαθημα, μετα παιρνω αντικαταθλιπτικα που δεν μου κατεβαζει το φερμουαρ και να αρχισει να με γλειφει για να της βαλω καλο βαθμο... ΦΜΛ :roll: