αυτό για τις μύτες να μην έλεγε και δε θα περνούσε η σκέψη του ότι τρολάρει από το (μόλις το είδα) κατεστραμένο μου μυαλό...
Printable View
αυτό για τις μύτες να μην έλεγε και δε θα περνούσε η σκέψη του ότι τρολάρει από το (μόλις το είδα) κατεστραμένο μου μυαλό...
Της κακομοίρας. Η Indiana είναι στο 2 - 8 στα τελευταία 10 παιχνίδια, έχασε πάλι με 25 πόντους διαφορά, το Brooklyn ξανακέρδισε τους Super Best Friends που επίσης μάλλον κάψανε φλάντζα, το Chicago έχει το καλύτερο σε όλο το πρωτάθλημα στα τελευταία 10 και οι Lakers έφαγαν μεγάλη σφαλιάρα once again...
Και ο Dirk ανέβηκε στη 10η θέση των σκόρερς όλων των εποχών :O
NBA nerds θελω τα φωτα σας επειδη εχω φαει τρελο σκαλωμα..με αφορμη το συμβαν με τον σοφο , πιασαμε κουβεντα για φασαριες/ξυλα κλπ και θυμηθηκα ενα συμβαν με εναν παικτη του τοροντο αν δεν κανω λαθος ο οποιος την ωρα που κατεβαζε την μπαλα , ειδε στην εξεδρα εναν να την πεφτει στην γυναικα του , πεταξε την μπαλα εξω και ανεβηκε πανω και τον τουλουμιασε..οποιος θυμαται ας πει ονομα/ δωσει λινκ γιατι θα τρελαθω , θενξ
Ειναι κριμα να μην το παρει ομαδα απο τη Δυση φετος, οποια και να ειναι αυτη. Βλεπω τις 8 ομαδες που (μαλλον) θα μπουν πλεηοφφς και μου ειναι ολες συμπαθεις, ειτε λιγοτερο ειτε περισσοτερο, ισως με εξαιρεση το Φοινιξ που μου ειναι αδιαφορο, αν και ο Ντραγκιτς κανει εκπληκτικη χρονια. Απο Ανατολη, σκατα. Παντα ειχα μια συμπαθεια στο Τοροντο οποτε χαιρομαι που θα μπει πλεηοφφς φετος, και φυσικα χαιρομαι για Σικαγο, αλλα η Ιντιανα ειναι αισχος τωρα τελευταια, το Μαιαμι αεναα και ατερμονα σιχαμενο, και οι υπολοιπες μαλλον θα αποκλειστουν ευκολα και συνοπτικα απο τον πρωτο γυρο, ισως εκτος απο το Μπρουκλυν. Σκεφτειτε οτι με εξαιρεση Μαιαμι και Ιντιανα, ολες οι αλλες της Ανατολης δε θα εμπαιναν καν στα πλεηοφφς αν ηταν στη Δυση...
Rusell Westbrook τιτανοτεραστιε στοκε :touched:
Παει να μπλοκαρει σουτ οσο ειναι timeout ο βλακας....
http://www.sportingnews.com/nba/stor...SOC/Twi/SNMain
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net.../848350330.gif
Shaqtin a fool αλλά καλά κάνει, δεν αφήνει αυτόν που σουτάρει να αποκτήσει ψυχολογία αν το χλατσώσει, παραμένει στόκος φυσικά!
^Δεν εχω ακουσει πιο χαζη λογικη ε
το κάνει και ο Garnett. υπάρχει και σχετική συνέντευξη στο youtube
Το κανουν παρα πολλοι, και ειμαι σιγουρος οτι το πιστευουν κιολας. Παραμενει ηλιθια λογικη.
Θα μπορουσε να λειτουργει κι αντιθετα, να βλεπει ο παικτης οτι εβαλε ενα τριποντο απο τα 8 μετρα και να σκεφτεται "φτου το χαραμισα και δεν μετραει".
Ενας μη-μπαμπουινος γενικα δε θα πρεπε να δινει σημασια σε τετοιες αηδιες.
Στο ΝΒΑ όλα επιτρέπονται
συν φωνω γενικα , Ανατολη πολλες τραγικες ομαδες και οι 2 κορυφαιες οτι ναναι το τελευταιο 2μηνο
Δυση τo Φοινιξ ηταν πολυ συμπαθητικο τρελος ρυθμος και ωραια παιχτακια και πλακα πλακα και η 10η Μινεσοτα ανετα εμπαινε πλευοφ Ανατολη
και πουστε
πλευοφ απο σημερα :touched: για βαλτε καμια προβλεψουλα
IND-ATL 4-1
CHI-WAS 4-2
MIA-CHA 4-1
TOR-BRO 2-4
SA-DAL 4-1
HOU-POR 4-3
OKC-MEM 4-2
LAC-GSW 4-2
νορμαλ για IND-MIA και SA-OKC παει η δουλεια ισως Nets λεω (ειδικα αν ο Wade 1 παιζει 1 δεν παιζει ) η' Κλιπερς να τρυπωσουν
Δυση κλασεις ανωτερα τα ζευγαρια αν και χαλασε λιγο με Bogut εξω το Clippers-Warriors
σε αλλα νεα Καλαθης ντοπε 20 αγωνες τιμωρια :eek:
δεν τον άφησαν τον Μπλέκ να παίξει χθες με τα foul ( γάμησε το βίντεο )...μοιραίος Paul στο τέλος με τις βολές - θα μπορούσαν να πάνε παράταση...
βλέπω Κλίππερς πάντως να περνάνε γιατί Warriors με BG θα έχουν θέμα...δεν έχουν ψηλούς χωρίς Bogut!
στο άλλο ματς που είδα - τορόντο παλεύει αλλά δεν έχει κάποιον που να μπορει να take over the game - όταν χρειαστεί - Pierce σε 3 λεπτά 9 πόντους και 1 ασσίστ στον Garnet και άντε γεια. συγκινητικός γέρος !
Ρε μαλάκα, το έβλεπα live και είχα λιώσει στο γέλιο. Εντελώς μαλακωδώς αλλά και αυστηρά φορτώθηκε τα φάουλ πάντως. Αν έπαιζε περισσότερη ώρα, το αποτέλεσμα παίζει να ήταν διαφορετικό.
Προφανώς και τα όσα λέγαμε για το τελευταίο run της season επαληθεύτηκαν, καθώς οι μαλακοpacers έχασαν πανηγυρικά από την Atlanta και στεναχώρησαν τον θείο Larry. Όχι τίποτα άλλο, αλλά γίνεται πιο εύκολο το έργο του κωλοmiami και οι super best friends θα βρεθούν πάλι στον τελικό με κάποιον κατάκοπο από τη Δύση.
Στοίχησε και η απουσία του Καλάθη στους Grizzlies ε; :p Αυτό το +24 που έγινε +4 για τους Thunder στην τρίτη περίοδο σε κάνει να ανησυχείς για τα κρίσιμα παιχνίδια (που όλα τέτοια είναι στην post-season προφανώς). Αν είχαν ακόμα τον Harden παίζει να ήταν μακράν το φαβορί για τον τίτλο πάντως.
Πάμε να δούμε τι θα κάνουν οι άσοι του καρ.. του Σικάγο ήθελα να πω, σήμερα! Go Bullz ρε!
Σαν Αντονιο και Μαιαμι δυσκολοτερα απο οτι περιμεναν οι περισσοτεροι, τα βρηκαν δυσκολα για 3 περιοδους, μετα το καθαρισαν.
Σικαγο αυτοκτονικο, αν ειναι δυνατον να χανουμε απο Γουιζαρντς.
Χιουστον Πορτλαντ ματσαρα αναμενομενη, απο τη μια αυτοκτονησε το Χιουστον, απο την αλλη Ολντριτζ και Λιλαρντ απλα ασταματητοι.
5/8 breaks μέχρι στιγμής, δεν είναι και άσχημα.
Έπος το Χιούστον - Πόρτλαντ, λογικά θα 'ναι η καλύτερη σειρά μαζί με Clippers-Warriors. Εντωμεταξύ το 'δα σερί μετά το Bulls-Wizards κι ήταν σαν να κάνεις μετάβαση Ευρωλίγκα -> NBA Jam.
Bulls ακόμα νομίζω πως θα περάσουν, αλλά ο Nene έπαιξε πολύ καλά τον Noah, θα πρέπει κάπως να τον αντιμετωπίσουν. Στο άλλο στηρίζω Πόρτλαντ (Howard γαμώ το σπίτι σου), αλλά δεν έχουν πάγκο ρε γμτ, τουλάχιστον μετά το χθεσινό θα πάει σίγουρα στα 6-7.
Επίσης
Quote:
Aldridge and Lillard are 1st teammates with 45 and 30 pts in a playoff game since Michael Jordan and Scottie Pippen in 1992
..........
χριστέ και παναγία
Και ενα ακομα, αφιερωμενο σε Ονιμποτσο "μονο να καρφωνει ξερει".
Μπλεηκαρος λατρεια, ο οποιος χθες ισοπεδωσε μονος του το Γκολντεν Στεητ.
35 ποντοι, 13/17 διποντα, 9/10 βολες, 0 φαουλ, σε λιγοτερο απο 30 λεπτα 8)
Είσαι φαιδρός εγκάθετος γιατί παραδέχτηκα ότι βελτιώθηκε και ποτέ δεν είπα "μόνο να καρφώνει ξέρει". Αυτό που σχολίασα (νομίζω κιόλας πριν ξεκινήσει η σεζόν) είναι ότι θα περίμενα να έχει προσθέσει κινήσεις στο ρεπερτόριό του. Κι όντως το έκανε, άρχισε να σουτάρει επίσης, να πασάρει καλύτερα και τον παραδέχτηκα. Αλλά είσαι αλητάμπουρας και τέντη μπόης και με διαβάλεις αλύπητα.
ΥΓ. Μην κάνεις spoiler με τα αποτελέσματα plz. Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία ακόμη! :p
Ρε πουστη, αν είσαι ο Rose δεν βράζει το αίμα σου να μπεις μέσα να μπεις να τα γαμήσεις όλα μετά τα χθεσινά;
Γιατί ρε Σικάγο μου έτσι?? Γιατί?
Πάντως οι Wizards, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, είναι πολύ πλήρης ομάδα, και καθόλου κακή. Γενικώς έχει πάρει αποτελέσματα στα εκτός αλλά στα εντός πολλές φορές κάτι παθαίνει, οπότε ΠΑΜΕ ΡΕ ΣΙΚΑΓΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Ε κλασικη αυτοκτονια Σικαγο, με 10 ποντους μπροστα και χανεις τα επομενα 14 σουτ σε τελος αγωνα και σε παραταση, τι να γινει.
Δε με νοιαζει και πολυ, γιατι κι αν περασει το Σικαγο, μετα θα αποκλειστει με συνοπτικες διαδικασιες. Οποτε ας χασουμε απο τον πρωτο γυρο παλι.
Καλα ο αποπανω ειναι ο μοναδικος χεητερ Ντερικ Ροουζ στον κοσμο, ασχολιαστο.
:hippy:
Το λέω από τώρα.
Αν οι dallas περάσουν το san antonio(πολύ δύσκολο) θα έχουμε repeat των τελικών του '11
Δεν πας κόντρα στους Spurs του Pop, πολύ εύκολα κάνουν το 1-1, 4-1 και τελειώνει το παραμύθι.
Respect στον Carlisle και το πώς προσαρμόζει την ομάδα, φαίνεται γιατί ανήκει στην προπονητική ελίτ της λίγκας.
Ενα αγαλμα στον χεβι μεταλ αγροτη της καρδιας μας απο την Ιντιαναπολις, παντα τετοια!!
Σε αλλα νεα, η Οκλαχομα τα βρισκει πολυ δυσκολα οσο Ντουραντ και Γουεστμπρουκ νομιζουν οτι το μπασκετ ειναι 2 εναντιον 5. Ο Γουεστμπρουκ εβαλε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ τριποντο με φαουλ για να κανει το σκορ 85-85, αλλα μετα στην παραταση και οι δυο εριχναν τα τουβλα το ενα μετα το αλλο, ενω δεν υπηρχε καμια απολυτη αναγκη για τριποντο, περαν του οτι ο Ιμπακα ηταν μονος του ολη την ωρα. Ετσι δε θα παρουν πρωταθλημα οι Οκλαχομα, αν και το ταλεντο τους περισσευει. Οι Κλιπερς φανταστικοι, πολυ δεμενη ομαδα, με προπονητη και παιχταραδες, καμια εκπληξη το οτι βγηκαν τριτοι στη Δυση (και παραλιγο δευτεροι). Ελπιζω να μην κλαταρουν, ειναι απολαυση αυτη η ομαδα.
και το 'βλέπα TV και μ'είχε πάρει γλυκά-γλυκά ο ύπνος, μέχρι πού...
γενικά..ματσάρα.
Αποδεικνυει ποσο μικρος ειναι σαν ανθρωπος. Αλλη μια θελει απο ΜκΡομπερτς για να ισιωσει, αλλα αυτη τη φορα να του σπασει κανα χερι του σιχαματος.