Αυτό ψιλο-ισχύει.
Printable View
Αυτό ψιλο-ισχύει.
παρακαλω μην αναφερετε λημνο!..
ψαχνω να δω κανα νεο για το στρατοπεδο στη Λημνο απο οπου εφυγα κα βρισκω ενα γκρουπ στο φεισμπουκ σχολιο πριν κανα 2 μηνες απο εναν
Se 2 meres apoliomai apo to mpourdelo... Afino piso mou tous homo erectus (epop,dekaneis,loxies) kai tous euxomai na briskoun panta distixia sti zoi tous... giati einai polu xeiroteroi kai apo mpatsous... MPOURDELO TYP ANTE GEIAAAAAAAAAAAA
Επειδή ακούω συνέχεια για "τα κυριλίκια του ναυτικού" ανταλλάζω 4 μήνες σε Fram/Fletcher με 10 μήνες σύνορα , ή 3 μήνες σε Κ/Φ που κάνεις "ξιφίες" με 10 μήνες στα σύνορα.
Δεν έχετε ιδέα πως είναι (οκ ίσως "ήταν") το ναυτικό χωρίς βύσμα
tethwrakismena, mytilinh, B EANE8, ekpaidefsh maxitou*, skinakia k meta ekpaidefsh eidhkothtas
zwaaaaara
*3 vdomades gyrname ta perissotera stratopeda tou nhsiou, voles, stivoi topografias, poreies, skinakia (ektos twn kanonikwn pou tha pame flevarh) k tigka kavla
ounamouxeite oloi sas
shmera ekleisa 2 mhnes
ta filia mou
δωσε τους χαιρετισμους μου στο 296 οταν πας !! αν και εμαθα απο τον αδερφο μου που ειναι τωρα φανταρος στο 98 τυεθ οτι εχει ασπρισει !!
edw hsouna k esy ore? 98 tye8 pou einai? to 296? mathainw sga sga..
edw me ta mwrelia
υγειονομικο παγανη ειναι το τυεθ!! εγω εκατσα 11 μηνες Λεσβο ! το 296 ειναι σε μια περιοχη που λεγεται Μορια (καθολου τυχαιο το ονομα τρελη μαυριλα στις μερες μου)
Σουώλεν, με την πρώτη έξοδο στην Γκασμαδοπρωτεύουσα, ψάχνεις οπωσδήποτε την ταβέρνα Ψάθα στα λαδάδικα, και χτυπάς φραπεδάρα στο "Ναυάγιο"
Λίγα λόγια για τη Λήμνο, μια χαρά πέρασα 8μιση μήνες ινκλούντινγκ καλοκαίρι.
Σημαντική σημείωση, ήμουν στην αεροπορία.
Και δε ντρέπεσαι να γράφεις σε αυτό το θρεντ;;
ε τοτε θα λεμε ο,τι θελουμε!
http://www.cakelicious.co.za/galleri...0aeroplane.jpg
Πινατέρο κουράγιο ότι και αν γίνει.
και αν γίνει η στραβή,ε γάμησε τους κιόλας.
Τον Αύγουστο εγώ θα ετοιμάσω το σόου του αιώνα για την τελική παραλαβή του Ι5.
ε ναι ρε, καπως ετσι θα παει το πραγμα αν παει στραβα!
αντε καλη τυχη και συ για το γιωτακι, αλλα εσυ δεν θα χεις προβλημα χεχ. θα περιμενω ιστοριες τον Σεπτεμβρη αν κατσω μεχρι τελος!
mexri pses hmane prwtevousa, me phgane sto monkey. ofthalmoloutra, tredosapila k pali pisw na kryvomaste apton straghgo k thn kwlostratigikh tou.
shmera polyxnito. allh sapila. eidhkothta paizei na mhn prolavw na parw mexri thn metathesh. ODAS mexoune valei. moufes sto tetragwno. pitsiladi. ntavouli kathe mera, skopanthrwpos k malakies. kala einai. na dw pou tha me steiloune metathesh "konta" sthn athina twra. kontos sth eane8? en gnwrizw. kwstoulas dikas k foukas ypodikas. tenta apoti mathane meta thn stratigikh. den kserane tpt oi epop. ta misa armata htan mesa sth lasph k tha fame emeis tis malakies twn kathysterhmenwn. nanai kala pitsiladi k samaras
Spoiler
monkey εχει μονο εποπ... κανονικα αμα παιξει καμια σημαια σε κανα κινητο θα σηκωθει ολη η καφετερεια να βαρεσει προσοχη. Ο αδερφος μου στο υγειονομικο εχει πηξει ο ψαρρας καθε μερα σκοπετο ..
η αγ. παρασκευή είναι ακόμη σαν σύνδεσμος του γαύρου μέσα; για true πιτογυρο πάντως τίμησε παράσχο και (αν ζήσεις) "αστρον" στην αρχή της ερμου. καλά κουράγια dude ;)
xatzimanwlakis ? (1.65 me ta xeria stin anatasi, logika pleon ilarxos, ektos ki an me tin malakia pou paixtike otan feygame emeis tin efage tin sterisi) kata pasa pi8anotita 8a tou xei skasei meta8esi kai 8a xei fygei, alla san mitilinios kai vysma elega mipws eixe vrei tin akri na meinei ...
σας φιλώ! αυριο.. ξανα.. παοκ.. rawk.. μηδεν..
Καλο κουραγιο στον αποπανω.
Εμεις δω περα, σε αδεια απολυσεως.
Κουραγιο Πινατερο!!! \μ/ παμε γερα να τα γαμησουμε ολα! εγω μια βδομαδα απο τωρα!
:-(:-(:-(
:( :( :( :(
:( :( :( :( :(
ελα ρε παιδια νταξει να ουμ , τουλαχιστον θα γινουν ΑΝΤΡΕΣ.
με συγκινειτε :pink:
Τζακ, με βάση το σώμα που πας, πολύ πιθανό να συνεχίσουμε να σε βλέπουμε σε κανα χαξμπολ και msn. :P
ετσι πρεπει \μ/
μετα απο 4 μερες στη Λαμια, επιστροφη στη Θεσσαλονικη για σ/κ και δευτερα 388 ΠΑΠ Σάπες Κομοτηνής. ξερουμε τιποτα?
στη λαμια απο τους 25 εξ αναβολης 10 κουνησαν μαντηλι και μολις 4 ημασταν οι με θητεια ανω των 20 ημερων. κορυφαια σκηνικα με πρεζακο που αλαλαζε 3:30 τα ξημερωματα ψυχολογοι να κατεβαινουν κι αλλα τετοια, συγκινητικες ζωγραφιες με καρδουλες στον τοιχο και μεσα ανορθογραφα "Τον πέρνεις", τις 2 πρωτες μερες χτυπουσαν λογαριασμους 100ευρω και πανω με σουβλακια ρετσινες μπυρες κλπ., ο τζακ δε ριππερ θα περασει λουκουμι, μειναν οι ιδιοι απο τον περσινο μαϊο.
καδρο στο θαλαμο με Καραισκάκη πανω αφημενος ενα αναπτηρας παοκ και μεσα περασμενη μικρη φωτο πολέμαρχου Παυλου Γκαρσιάδη.
3 μερες μεινανε!! θα σου πω εντυπωσεις :pink:
τηλος? τι λεει εκει ξερει κανεις?
Ήθελα να ρωτήσω το εξής. Αν κόψω μέσα στους επόμενους μήνες την αναβολή μου με σκοπό να μπω αύγουστο, και δω ότι τελικά δεν προλαβαίνω, μπορώ να πάω μετά και να το αναβάλω για την επόμενη ΕΣΣΟ;
απο οσο ξερω ναι...δεν παιρνω ορκο ομως