ντρέπομαι πραγματικά
Printable View
ντρέπομαι πραγματικά
Mια αρχιδάτη διασκευή ενός τραγουδιού - έπους.
http://www.youtube.com/watch?v=dA_Ntbt0Lsg
ηταν που ηταν, το αποθεωσε...
επώνυμη. :moutza:
Το γιατί, αφήνω να στο εξηγήσει ο Reject.
Fail μου αλλα για αλλο λογο απο οτι νομιζεις
Εγω ανοιγω ενα λινκ, βλεπω Παντερα και λεω πωω ρε πουστη τι μαλακιες μου στελνουν παλι(δεν τους παω καθολου και δεν μ'αρεσει τιποτα δικο τους απο οτι εχω ακουσει), καθως ακουω το κομματι το βρηκα αρκετα συμπαθητικο και λεω πως και ετσι? Μετα ειδα οτι ελεγε Poison Idea cover, και νομισα οτι Pantera ηταν το αυθεντικο κ οχι η διασκευη.
οτιδηποτε αγγιζουν οι μπαγιαντερα το αποδυναμωνουν
να θυμησουμε και το υπερφιασκο του Planet Caravan
Ρίχτε μούτζες, αλλά κιθαριστικά σκίζει Κοκκινομαγουλάκια και Φιλαράκι_του_Dickinson. :wave:
Ρα, είσαι τέρμα βλάκας (σχετικά με τους Maiden).
Αλλά δεν φταίς εσύ, φταίει ότι ακούς όλες τις β' κατηγορίας αμερικάνικες ρέπλικες τους (και τις αποθεώνεις ΒΛΑΧΟ).
Η διασκευή Poison Idea από Pantera είναι απλά ΕΜΕΤΟΣ.
Βασικά, οι Attacker στο "The Second Coming" κι οι Καναδοί Deaf Dealer στο (ακυκλοφόρητο) "Journey into Fear" έχουν παίξει καλύτερο metal από τους Tension, που για σένα είναι πρώτης τάξεως metal, τόσο_καλό_όσο_Maiden. Οπότε ναι, οι Αμερικανοί το παίξαν καλύτερα όλο αυτό το ατσαλένιο πράγμα.
Έλα, εντάξει.
Να κάθομαι εγώ να υπερασπίζομαι τους Maiden είναι αστείο, αλλά αν εσύ αγνοείς και υποτιμάς την πρώτη 7άδα δίσκων τους, και ταυτόχρονα ακούς το warning of danger και ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ, ε κάτι δεν πάει καλά.
Όσο για την διασκευή, ο σκότωσες_τον_πεθαμένο καλά τα πήγε-λίγο πριν το κλείσιμο παίζει να το ραμολί να ήθελε καρδιολόγο.
εγω με τον Lemmy ειμαι αλλα εδω τα σκατωσε λεμε, γελαει ο κοσμος
επισης...
http://4.bp.blogspot.com/-FHRKAJNyGe...Front+1988.jpg
το προσπαθεις πολυ να ακους φονκον πραματα ρεΡα?
Ο Βικ άκουγε τισέρτς, εσύ εξώφυλλα;
Edit: και για να απαντήσω λίγο σοβαρά, το Attacker αυτό έχει φοβερές κιθάρες και φωνή. αν σου το πασάραν, Μιχάλη, τότε που έλιωνες thrash, δεν παίζει να μη γούσταρες.
ακουσα και ασμα καλε...οχι απο αυτο με τα οπλοπολυβολα ομως
μια παιδικη παπαριτσα ηταν με υποβρυχια ντραμς
απο γουστο καλα τα πας