ειμαι 32 ωρες ξυπνιος. φευγω για δουλεια οποτε θα κοιμηθω 12 και το βραδυ. προχτες κοιμηθηκα 4 ωρες αρα πολλες ωρες ξυπνιος. Παρεδωσα ενα προτζεκτ. να το βλέπεις και να λες αυτο το παιδι δεν κανει για μαρκετινγκ...Καταναγκαστικά έργα τελείως. ΑΛΛΑ,
ηταν η τελευταια φορα. πλεον τελειωσε αυτο. παμε γι αλλα. λεω να ξεκινησω σπουδες ιχθυοκαλλιεργειας τωρα. πιο καλα θα τα παω με τα ψαρια.
Στο μεταξύ ομως ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σε ενα γαματο διαμερισμα, 58 σκουεαρ μιτερς, με μπαλκονι! ΠΑΡΤΑ ΠΟΤΑΝΑ ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ! και το καλύτερο είναι για όσο καιρο θελουμε! ΚΑΙ αν θελησουμε να κάτσουμε και για πάντα έχουμε απέναντι ενα τεραστιο νεκροταφειο να μας θαψουν! Στην πιο μουλτικουλτουραλ γειτονια της πόλης. Αντε να παίρνουν σειρά μια μια οι εκκρεμοτητες. Επομενο βημα δουλεια. Αν κατσει και η αγγελια που θα στειλω αυριο - εκτος των αλλων 8 βδομαδες το χρονο στην Ασια - μενει μονο να αγορασω μοτοσυκλετα για να ολοκληρωθει το μικροαστικο μου ονειρο. ειμαι ευτυχης.