Quote:
Originally Posted by
Dragonlord
Quote:
Originally Posted by
FIXXXER
cancer, ολοι καποτε την εχουν πατησει με σερβιτορα, μονο αυτο θα σου πω. Ειναι κανονας να ειναι ευγενικες, κοιτανε παντα γιατι καποιος μπορει να θελει ποτο, μερικες φορες μπορει να παρεξηγησεις κατι ως παραπανω απο φιλικο, μερικες φορες μπορει να κανει κατι επιτηδες ως παραπανω απο φιλικο (για να παρεις ποτο ή να συνεχισεις να ερχεσαι), μερικες φορες το ποτο μπορει να σε κανει να το δεις παραπανω απο φιλικο και σιγουρα μερικες φορες μπορει απλα να σε ψιλογουσταρει και αυτο να διογκωνεται λογω των παραπανω, επισης το να δουλευει μια κοπελα σε μαγαζι και μετα να εχει ορεξη για το οτιδηποτε θα ηταν περιεργο ακομα κι αν ησουν ο γκομενος της. Οποτε καλυτερα να της δωσεις το τηλεφωνο σου και να κανονισεις για αλλη μερα που δε θα δουλευει αν νομιζεις οτι υπαρχει οντως κατι.
Φίξξξερ, τώρα το είδα, μήπως πηγαίνεις μόνο σε κωλόμπαρα; Μόνο εκεί οι σερβιτόρες έχουν συμφέρον αν πάρεις ποτό, εμένα συνήθως αποφεύγουν να με κοιτάξουν για να γλιτώσουν το πηγαινέλα.
διαφωνώ, και μόνο που υπάρχει η πιθανότητα να αφήσεις κάτι παραπάνω, έχουν συμφέρον να πάρεις επιπλέον ποτό, μη νομίζεις πως δεν το σκέφτονται κι αυτό.
Επίσης, δεν ξέρω αν είναι κανόνας ή εξαίρεση, πάντως από ένα μαγαζί που ξέρω τα εσωτερικά του(!!!), η γραμμή είναι "φιλικές, χαμογελαστές και να κοιτάνε τους πελάτες για τυχόν επόμενα ποτά". Και δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί πελάτες που ξέρω και αυτό το "φιλικό" το έχουν εκλάβει διαφορετικά.