Λάθη της άμυνας βασικά.
Printable View
Λάθη της άμυνας βασικά.
Ματσάρα πάντως
H BARCA POU 8ELOUME
Pame twra etsi kai me Chelsea
οση ωρα οι περισσοτεροι βλεπετε τον τελικο του κυπελλου, εκει στην μαδριτη καποιοι συγκεκριμενοι καταλανοι κανουν πλακα, ε...:-D
Poia einai h kaluterh omada tou kosmou?E?gia peite o na to akousw?Gia peite to?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΗΔΟΝΗ. ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ.
Οταν τελειωσει ο τελικος, θα τα πουμε και για το ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΝΤΡΑΝΟ.
Τοπ χρωσταγαμε απο περσι που γελαγανε ειρωνικα που τους χειροκροτησαμε αναγκαστικα μεσα στο μπερναμπεου για τον τιτλο.Παρτην στον κωλο πουτανα ομαδα τοων φασιστων.Χλεπιδια και σπερμα στη μουρη.Η Τσελσι αρχισε να φοβαται η ακομη?
Εν τω μεταξύ, είδα τώρα τα goal και αν εξαιρέσεις το 2o goal του Henry (και ίσως και του Puyol) όλα τα άλλα είναι τραγικά λάθη της άμυνας της Ρεάλ.
Egw eimai o kammenos fan pou anti na araksw sthn thleorash na dw ton teliko kupellou eida to mats oloklhro.An deis olo to mats 8a deis mia real na thn kanoun oi paixtes ths barca patini kanonikotato.H opoia real prohgh8hke kiolas.To prwto goal htan la8os tou sergio ramos.To goal tou messi hr8e meta apo piesh kai klepsimo tou 8eoulh xavi.To 2o tou henry goal wraio k afto.To 5o htan energeiara,to 6o to idio.Pou einai ta tragika la8h re su,de se pianw
- To 1o goal μαλακία του Ramos
- To 2o goal όπως το δει κανείς, από τη μία έπαιξαν ωραία κομπίνα και ο Puyol βγήκε όμορφα από πίσω από την άλλη κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί του όσο αυτός έτρεχε + ότι όλο εκείνο το κομμάτι που βρίσκεται είναι ακάλυπτο. Εγώ λέω λίγο και από τα 2.
- Το 3ο goal εσύ λες πως βλέπεις απλά πίεση, εγώ βλέπω έναν αμυντικό που ανοίγει τη μπάλα σαν ηλίθιος προς τον Xavi (?). Ακόμα και ο Μήτρογλου θα μπορούσε να τη κλέψει αν ο αμυντικός κάνει τέτοιο χαζό control.
- To 4o goal είναι άψογη πάσα. Δε μπορούσαν να κάνουν και πολλά.
- Το 5ο goal είναι ίσως το πιο αστείο. Πηγαίνουν 3 παίκτες (οι 2 είναι πάνω του ο άλλος ανεβαίνει) κατα το παίκτη της Μπάρτσα και απλά κυνηγάνε τη πλάτη του! (σοβαρά δες το σε replay). Αφήσαν το Μέσσι μόνο του - πανέξυπνη κίνηση - και ο δρόμος προς αυτόν είναι άδειος με εξαίρεση τον προαναφερθέντα αμυντικό που πάει προς τα πάνω. Όταν μάλιστα γίνεται η πάσα αντί να απλώσει κανένα πόδι ξέρω'γω για να τη κόψει, απλά κοιτάζει τη μπάλα και μετά κοιτάζει το Μέσσι που πάει να το καρφώσει.
- Το 6ο....ε απλά δες το, όλο είναι μια τραγελαφικότητα.
Έπικ φέηλ.