οταν θα κανουμε στα 50 μας το κειμενο για τα μαλακισμενα που τωρα χανονται σε βιρτσουαλ ρηαλιτης ενω εμεις τοτε, σπαζαμε και κανα τζοη-στικ, θα δεις.
Printable View
οταν θα κανουμε στα 50 μας το κειμενο για τα μαλακισμενα που τωρα χανονται σε βιρτσουαλ ρηαλιτης ενω εμεις τοτε, σπαζαμε και κανα τζοη-στικ, θα δεις.
καλα το ηξερα οτι οι μπαογκτζηδες ειναι μεγαλα προβατα και χαιρονται με τον κολκα επειδη το παιζει παοκαρας στραβοστομης και ξερω γω μαγκια αλλα δεν περιμενα και απο αθηναιους να τον γουσταρουν.υστερα κραζουνε μερικοι για την καταντια και το επιπεδο των δημοσιογραφων :roll:
Κατ' αρχάς το κείμενο δεν αφορά εσάς που γεννηθήκατε στα μέσα των '80s, αλλά προφανώς τα σημερινά παιδιά (αυτά που γεννήθηκαν στα μέσα των '90s ή και πιο μετά δηλαδή).
Και κατά δεύτερον, είναι σαφέστατο (σε μένα τουλάχιστον) ότι δεν κατηγορεί τα παιδιά, αλλά τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα. Τα πιτσιρίκια δημιούργησαν το internet, τα κινητά και το playstation; Ελεος.
Τελος πάντων, ο άνθρωπος αναφέρει μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα του πώς μεγάλωσε η δική μας γενιά και πώς μεγαλώνει η σημερινή. Είναι πολύ εύστοχα όσα γράφει και θα μου επιτρέψεις να συμφωνήσω μαζί του ότι σήμερα οι συνθήκες είναι τελείως διαφορετικές.
Δεν λέω ότι αυτό διαμορφώνει απαραίτητα τον χαρακτήρα των παιδιών του σήμερα, σ' αυτό παίζουν ρόλο κι άλλα πράγματα (γονείς κυρίως). Αλλά σίγουρα παίζει κάποιο ρόλο. Το λάθος που κάνει ο γραφιάς του εν λόγω κειμένου ίσως είναι ότι απολυτοποιεί κάπως τα πράγματα και πάλι όμως πιστεύω πως σε γενικές γραμμές έχει δίκιο. Τα σημερινά παιδιά είναι πιο κακομαθημένα από τη δική μας γενιά.
Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, αν ποτέ αξιωθώ να γίνω πατέρας θα ήθελα να προσφέρω στο παιδί μου όλα τα καλά που γεύονται τα σημερινά παιδιά. Το ότι τα στερήθηκα εγώ δεν λέει τίποτα. Δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα τότε, δεν είναι ότι δεν ήθελαν να μου τα προσφέρουν οι γονείς μου. Αρα δεν έχω δικαίωμα να του τα στερήσω και να το υποχρεώσω να μεγαλώσει όπως εγώ πριν εικοσιτόσα χρόνια. Ξέρω ότι ίσως να μην του κάνω καλό και να το κακομάθω, αλλά νιώθω ότι αυτό που προέχει είναι να το κάνω να αισθάνεται καλά απέναντι στους συνομήλικούς του.
Τέλος πάντων, είναι μεγάλη συζήτηση (οι σκέψεις μου μάλιστα στην τελευταία παράγραφο στηρίζονται σε υποθετική βάση), άσε που ξεφύγαμε τελείως από το θέμα. Α ρε πούστη Κόλκα...
αυτό που θέλω να πω ρε παιδί μου (και μάλλον δεν τα καταφέρνω =ρ) είναι πως -οι περισσότεροι- αντιδρούν στις συνήθειες των σημερινών παιδιών κάπως "άσχημα". οι γονείς μας έφερναν τα πάνω κάτω όταν εμείς πλακωνόμασταν ή εξαφανιζόμασταν για καμιά μέρα από το σπίτι παίζοντας δειλία, κλέβαμε το κατιτίς μας κοκ. πολλοί από αυτούς, μάλιστα, μας θεωρούσαν αλητάκια. έτσι και οι σημερινοί ενήλικοι παίρνουν σαν δεδομένο ότι είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει με τις σημερινές συνήθειες των νέων... "πού βαδίζουμε" κ.λπ. στα δικά μου μάτια, απλώς άλλαξαν οι συνήθειες και, επομένως, κάποια από τα χαρακτηριστικά των νέων. εμείς ήμασταν πιο ατίθασοι απ' όσο μας ήθελαν και τα μικρά σήμερα είναι κάπως πιο κακομαθημένα απ' όσο τα θέλουμε... και πολλοί βγάζουν το συμπέρασμα "καλύτερα ατίθασος παρά κακομαθημένος". στη δική μας περίπτωση δεν έγινε τίποτα συνταρακτικό (δε διαμόρφωσε απόλυτα τον χαρακτήρα μας που είπες κι εσύ), οπότε δε βλέπω το λόγο γιατί να μη συμβεί αυτό και γι' αυτήν τη γενιά. ενιγουέη, πάλι δεν ξέρω αν βγαίνει αυτό που θέλω να πω, απλά το συμπέρασμα για μένα είναι πως ορισμένοι προτρέχουν και βγάζουν συμπεράσματα πριν την ώρα τους.
άντε αρκετά σας τα έπρηξα, αποχωρώ από το αθλέτιξ
:D
ασχετα με το κειμενο, αυτο το πραγμα που ακουγαμε να μας λενε οταν εμεις ειμασταν μικροι "τοτε κλπ ετσι.." και ελεγα οταν μεγαλωσω εγω δεν θα το κανω αυτο ποτες, τωρα φαινετε πολυ δελεαστικο :P
http://img231.imageshack.us/img231/226/kolpaswy6.jpg
λοιπον κοιταμε κ θαυμαζουμε την τριγωνικη κοιλια του κυριου Κολκα κ δεν ξαναλεμε κακο λογο για αυτον γιατι ειναι ο θεος - νταξει ?
:rofl:
http://www.aphytos.net/images/024102valarutsos.jpg
kleanthis valaroutsos
afrodisiologos-dermatologos-reporter paok metrosport
emeis oi paoktsides eimaste morfomena paidia :D
Χαχα, ο θεός που τα 'χε χώσει στον Μπάγεβιτς πριν 7-8 χρόνια. :lol:
Ακόμα δεν έχει πάρει σύνταξη αυτός ρε;
oxi re.plaka kaneis?Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
edo den exei parei sintaksi o mpouzas
Μαρινακης?
Δακρυα στα μαγουλα
ναι,με φανελα σεβιλης
http://img180.imageshack.us/img180/1...6183400sz1.jpg
The Sun Online reports that British soccer star David Beckham could wear a sumo wrestler outfit and look great but there's something about a guy in a rock T-shirt.
The trendy star stepped out in Washington D.C. yesterday dressed in this IRON MAIDEN tee.
We all know David's a huge hip-hop fan but maybe his wife Victoria (of the SPICE GIRLS fame) advised him that it’s much cooler to wear a rock top — even if you're not down with the heavy guitar.
But could David name any of MAIDEN's songs?
Πηγή: Blabbermouth
ανετα εχει δισκογραφια