αλμπουμαρα
Printable View
αλμπουμαρα
Θελω να συζητησω επιτελους με καποιους σχετικους την αποψη μου οτι οι turbonegro εχουν επηρεασει τραγικα τη συγχρονη κοινωνια και κανεις δε το εχει καταλαβει.
Αντιστοιχη συζητησε για τους melvins.
Πειτε
την ίδια κουβέντα είχα χθες με τον πατέρα μου
και που λέτε χτες έβλεπα βιντεάκια από Manic Subsidal οι οποίοι είναι το πρώιμο στάδιο των Offspring. πέφτω λοιπόν πάνω στο παρακάτω, μένω λίγο μαλάκας και αλεξ (ή κάποιος άλλος που μπορεί να ξέρει) εξήγησε λίγο τι παίζει. είναι τυχαίοι οι ναζίδες που κάνουν πόνγκο από κάτω; έσκαγαν στα early 80s με σκοπό να γίνει σαματάς; τον Noodles δεν τον είχαν μαχαιρώσει ναζίδες; τι σκατά;
έπαιζαν όχι τακτικά, αλλά συχνά σε ένα λάιβ να έχει απ όλα, για Αθήνα τουλάχιστον που ξέρω εγώ. Μια κλασσική συναυλία που είχαν σκάσει "καράφλες" και είχε γίνει καλό μπάχαλο ήταν οι DRI στο RODON, επίσης Motorhead στο sporting που θυμάμαι στα γρήγορα.
Έχω ξαναπεί ότι η φάση στα 80'ς ήταν λιγότερο πολιτική και περισσότερο μπαχαλιάρικη από τους φασίστες. Ουσιαστικά δεν είχαν να χωρίσουν και πολλά πολιτικά, απλά είχαν επιλέξει την άλλη πλευρά για τους καυγάδες τους. Μετά αυτό άρχισε να μετατρέπεται σε μακελειό και κόπηκε, με τελευταία φάση να θυμάμαι εγώ στο Rodon πάλι, που έπαιζαν οι Cramps , και σκάνε παρέα γνωστοί "φασίστες" και τους πλακώσανε σε διάφορες κατσαβιδιές, κλωτσιές πριν καν μπούνε μέσα.
Τι γαμηστερή μπάντα οι Οφφσπρινγκ στα 80ς. Μετά λες και άρχιζαν να λαϊκίζουν/χαζεύουν σταδιακά.
και στα 90s ακόμα πιο μπόμπα ήταν, σε σχέση με τα 80s. το Conspiracy of one του 2000 πέφτει λίγο στην κατηγορία που αναφέρεις αλλά το Splinter του 2003 είναι μεγάαααλος δίσκαρος.
Kαλά προφανώς τα τρία πρώτα καλά είναι. Τσέκαρε το ντεμάκι που πόσταρα αν δε το χεις ακούσει, ακούγονται μπάσο κιθάρες καθαρότερα σχετικά με τη βλαμμένη παραγωγή του 1ου που τα εξαφανίζει πίσω από τα ντραμς (γενικά το έχουνε αυτό οι εμπορικοί πάνκηδες, που σου δίνει αρχικά την εντύπωση ότι δε παίζουν τίποτα σπουδαίο)
Μη μιλάτε στα ελαφρά για punk έτσι στα καλά καθούμενα, θα έρθει ο νταής να σας δείρει.
ε, κανε ενα φεηκ ακαουντ να του ΔΕΙΞΕΙΣ του νταη βρε
ε;
Νομίζω ΑΔΕΡΦΕ πως στην συγκεκριμένη περίπτωση εσύ το ξεκίνησες με την ειρωνεία της πούτσας.