Θα επιχειρηματολογήσω αργότερα για την φώτο, πρέπει να φύγω τώρα.
Printable View
Θα επιχειρηματολογήσω αργότερα για την φώτο, πρέπει να φύγω τώρα.
KAI h gata KAI h fwto sas gamane kala :)
Ligo to exposure mas ta xalaei,alla mikro to kako :chinchilla:
Ksekabala ligo.
Isws argotera :)
Λοιπόν, καθαρά φωτογραφικά, η φωτογραφία δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Είναι κλάσεις ανώτερη από μια εικόνα ενός κατοικιδίου φωτογραφημένο από άσχετο με compact της κακιάς ώρας αλλά αυτό δεν λέει κάτι, λέει; Δεν θέλω να το παίξω γνώστης ή οτιδήποτε, απλώς καταπληκτική φωτογραφία που με γαμάει καλά, μια γάτα πεταμένη σε ένα γραφείο, επειδή και μόνο είναι όμορφη η γάτα και εσύ ξέρεις να παίζεις με την εστίαση και το βάθος πεδίου εγώ δεν θα την έλεγα.
Ξεκαβάλλα τώρα, πριν σου μπει ο τηλεφακός στον κώλο.
edit: :teddy: :teddy:
ελεος με τα πετσογατια σας.
κουραστηκαμε πια
Εμενα δε μαρεσει καν το θεμα, γιατι ειναι μια γατα, κι εχω βαρεθει να βλεπω 36αρια φιλμακια γεματα με ποζες απο γατες απο μερικες κακομοιρες γιαγιαδες που ειναι μονες τους και δεν εχουν αλλη παρεα κι εχουν καψει λιγο φλαντζα, Αλλα ολος ο φωτισμος και τα χρωματα και το μομεντουμ μου θυμιζουν ταινια Ντειβιντ Λιντς, οποτε μαρεσε η φωτογραφια.Quote:
Originally Posted by Shadowking
Επισης σιχαινομαι οποιον βλεπει μια φωτογραφια με ηλιοβασιλεμα και χωρις καν να προσεξει τα χρωματα και τις λεπτομερειες αμεσως την κρινει ως μαλακια φωτογραφια και χωρις τιποτα ιδιαιτερο, ελπιζω να μην ανηκεις σε αυτους. :twisted:
Χ, ηρεμησε, δε μας γαμαει κιολας η φωτογραφια, ειπαμε.
X, κοπέλα είναι?
X θα ποσταρεις φωτο να δουμε το γατακι σου?
AI MAMI
Καλημερα! 4 ωρες αθλιου σε ποιοτητα υπνου, αλλα ΕΒΑΛΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ χθες βραδυ (το ενα μουφα :D ).
Lathos thread.
lol
ο χρηστης Φιξξξερ οπως και ολη η ομαδα εκανε ενα καλο β ημιχρονο και οδηγησε (μαζι με τους αλλοι) τους ΤΖΕΝΕΡΑΛΣ ΕΦ ΣΙ σε μεγαλη νικη 8-4 επι του Απολλωνα.
η ομαδα σχεδον κλειδωνει τα πλεη οφφ μ αυτη τη νικη. Επομενο ματς με Ατλετικο την Πεμπτη.
Οντως! Χμ. Μαλλον η ποιοτητα και ποσοτητα υπνου σε συνδυασμο με το επερχομενο 12ωρο στη δουλεια (ηδη εφυγαν οι 3) με αποσυντονισε. Μιτσμανν, ο Φιξξξερ εχει πεθανει.Quote:
Originally Posted by Tribe