Θεμα συνήθειας είναι ως συνήθως.Το θετικό είναι ότι άδειασαν επιτέλους οι τσάντες απο mog/toys [emoji14]
Printable View
Θεμα συνήθειας είναι ως συνήθως.Το θετικό είναι ότι άδειασαν επιτέλους οι τσάντες απο mog/toys [emoji14]
Κάτι άσχετο. Το void storage είναι battle.net account bound ή στον εκάστοτε char;
Θέλω απλά να πω ότι αγόρασα το Legion και θα ξεκινήσω ξανά μετά από 17 μήνες αποχής. :touched:
πω δε σε προλαβα μαν. κοψανε το εισοδημα απ'τα garrisons, μειωσανε το gold drop απο τα cataclysm raids solo. δυσκολη η φαρμα για τα τοκενς πια. καλο ξεκινημα παρ'ολα αυτα. μην μπεις pvp. τουλαχιστον σε μενα που παιζω rogue βγαλανε τα cc του. ευτυχως θα πουνε καποιοι.
Ε στ'αρχίδια μου. Κλασικά, θα παίξω 2-3 μήνες και μετά θα βαρεθώ και θα το κλείσω πάλι. Με λίγη τύχη, μπορεί να ολοκληρώσω και το legendary ring.
Γενικά, είμαι PvE-er. PvP, γουσταίρνω μόνο open world.
Μάλλον θα ξεκινήσω χορντάκι στον defias για τον οποίο διαβάζω καλά λόγια.
κοψανε και το legendary ring. εκτος αν το ειχες ηδη ξεκινησει (που χλωμο με 17 μηνες εκτος) οπου μπορεις να το συνεχισεις κανονικα μεχρι το release του legion.
Είχα ξεκινήσει ήδη το part III, σε 2 χαρακτήρες, όταν σταμάτησα. Με λίγη τύχη, ίσως το καταφέρω, έστω στον έναν.
"Obtained Elemental Tablet. 16/02/2015"
:p
καλο καψιμο τοτες:razz:
Τέλειωσα χτες το Chapter 3. Αφού, μετά, έκανα το πιο εκνευριστικό quest στην ιστορία του παιχνιδιού, ανακάλυψα ότι έχει ΚΙ ΑΛΛΟ quest "μάζεψε Χ μαλακίες από raid bosses". Γαμώ την πουτάνα μου. Μόνο 33 αυτή τη φορά, αλλά πετάει ένα κομμάτι το κάθε boss κι αυτό όχι πάντα. Διαβάζω ότι έχει 30-65% chance από το καθένα... Ξενερώνω. Πάει κάθε ελπίδα, αφού μένουν μόλις 4 resets.
Αρχίζω hfc lfr. 10 στα 10 προς το παρόν και συνεχίζω.
Shipyard, το οποίο, υπενθυμίζω, έχτισα την προηγούμενη βδομάδα, στις 19/25 αποστολές για lvl3 upgrade κι άλλη μία έρχεται σε 16 ώρες, ενώ σε 22 ώρες θα έχω ολοκληρώσει και το πρώτο legendary mission του chapter. Καλά πάει (σχετικά). Αν συνεχίσει έτσι, σε 3 βδομάδες θα είναι δικό μου.
Έχουν μπαφαρει τρέλα τα drop rate.Παλιότερα ήταν πολυ παλούκι.
Καλά κάνουν, για να το πάρουν όσοι είναι στο τελευταίο μέρος. Έτσι κι αλλιώς, δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο πλέον. Μόνο για τη φάση.
13/13. ^^
Demon hunter λοιπόν.
Παίζει να είναι η πρώτη φορά που αλλο class πέρα του warlock με ενθουσιάζει τόσο με το gameplay του.Είναι ζημιά το double jump.
KANTE ME ANT IME PLOK
https://youtu.be/2R29UpeyAUM
όλα τα σινεμάτιξ μαζί
οκ, ειμαι στην Ογκριμαρ και συζητάμε για το κακό που -δεν- μας βρήκε :)
ο,τι καλυτερο τα invasion για γρηγορο level up των alt ~ ο demon hunters πολυ καλος, αν και το dps spec σα να θελει καποιο ability για heal (o tank εχει ενα που μολις μπαφαριστηκε) ~ το οτι υπαρχει content και δε χρειαζεται να μενεις στο garrison, ειναι απο μονο του καλο γεγονος. κατα τ αλλα φουλ runs σε παλια raid και ξεκλειδωμα νεων transmog
koilia moirasou to tag sou !
Mitsaras #2859
παίζω και αλάιανς παίζω και χορδ, είμαι φιλικός προς το περιβάλλον, έχω και τιμσπικ σερβερ
έχω και την λατρεία μαζί, παίζει και αυτή μποθ
ακόμα δεν έχω κατοστάρι, αλλά σύντομα θα έχω 2
τον 100ρι μπουστεντ δεν ξερω τι να την κάνω (πέρα από alliane που είναι στανταρ, είμαι ανάμεσα σε τρουιτ και πάλατιν που δεν έχω παίξει κανέναν τους όπως επίσης και τεθνάιτ)
Παραδοσιακά σε κάθε expansion είχα έναν καινούριο χαρακτήρα, βανιλα σαμαν / πριστ --> tbc νομίζω ROGUE --> wrath of the lich king hunter --> Cataclysm warrior --> pandaria monk
Τώρα έχω στο 98,5 τον Σαμαν και 91-92 μονκ απο χορδ, και 90 alliance warrior, (από αυτούς που παίζω)
μπορεί και να μην θυμάμαι καλά :P
Α 100ρησα έναν undead shadowpriest στον defias. Δεν ξέρω ακόμα αν θα παίξω αυτόν ή καινούριο warrior ή dh σαν main.
Το legendary ring το πήρα ήδη στον warrior μου.
λοιπόν, μετά από τόσο κράξιμο που έχω ρίξει στο παιχνίδι δεν περίμενα να το διασκεδάσω τόσο. Αν και πάντα διασκέδαζα το leveling σε ότι και αν έπαιζα.
Το θέμα είναι ότι είμαι σε μάλλον νεκρό guild και δεν βλέπω να παίρνω καμιά ιδέα από raids.
Ερώτηση η μία μετά την άλλη
το LookingForRaid είναι καθόλου διασκεδαστικό ή έχει πρήξιμο από trashtalk ?
Θα μου πεις βιάζομαι κάτσε να μπει το εξπάνσιον και μετά βλέπουμε ... ε, better safe than sorry
επίσης ένα μικρό καλοπ η πλειοψηφία του ER που παίζει ακόμα, τι παίζει ? Alliance ή Horde?
το looking for raid ειναι αγωνας δρομου για τα bosses τις περισσοτερες φορες. τρασ τοκ θα βρεις παντου εκτος αν κανεις guild raid progress. στο LFR δεν κοιταζα ποτε το τσατ :p
Με LFR μόνο, δεν πρόκειται να πάρεις γεύση από boss mechanics κτλ. Είναι απλά zerging στις περισσότερες περιπτώσεις. Το καλύτερο bet σου, αν δεν έχεις raiding guild, είναι να μπαίνεις σε raids, μέσω του finder, τα οποία δέχονται πιο άπειρους παίκτες, χωρίς achievements, gear κτλ. Φυσικά, αυτό έχει το μειονέκτημα ότι θα είναι αρκετοί άσχετοι, άρα θα έχει και πολλές αποτυχίες. Με υπομονή, όλα γίνονται. Αν αποκτήσεις τα achievements + το gear, θα μπαίνεις σε καλύτερα groups.
Εγώ, αν δε βρω κάτι ενδιαφέρον στον defias (horde), θα παίξω azjol (alliance) αναγκαστικά...
Για τους horde λοιπόν και Αζάρα σπαμάρεις Stage 1-2 , μόλις σκοτώσεις τους 2+1 μπαίνεις Οργκριμαρ, μολις ΖΖζζζΖΖΖζζ κάνεις λογκ οφφ , καπάκι λογκ ον και πάλι έξω και πάλι στέιτζ 1
Για αλάινς νομίζω κάνεις το ίδιο καρανος, αλλά λογκ οφ + λογκ ον μέσα στο Ιν ...
Δε χρειάζεται να κάνεις relog. Μπαινοβγαίνεις Orgrimmar και κάνει reset. Level 80 με 16 ώρες played μέχρι στιγμής.
Γιατί δε φαρμάρεις Timeless Isle; Θα ντυθείς μέσα σε μια ώρα. Ή πήγαινε 100 και άνοιξε τα legion chests. Το leveling 90-100 με invasions είναι αστείο. Πρέπει να έπαιρνα 1 level/10-12 λεπτά, με looms μόνο.
που να τα βρω τα looms ρε μάστορα ? :P
Ε οκ αντί για 12 λεπτά, θα κάνεις 20.
με νοιάζει να μην είμαι με 40 λεβελ γκιαρ να προλαβαίνω να κάνω ένα ice block :P
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Ή σε "κουβαλάει" κάποιος και μαζεύεις gear (π.χ. κάνε κάνα dungeon) ή πας 100 και ανοίγεις τα chests. Το παιχνίδι, προφανώς, δεν είναι φτιαγμένο για να λεβελάρεις σε 2 μέρες, χωρίς items (αλλά και πάλι δουλεύει, όπως είπα :p).
Δεν θυμάμαι αλλο launch χωρίς queue, lag και disconnects .Μπράβο τους.
ελα ρε...τρεχουν ολοι και ολα δλδ κανονικα?
Yeap
σοκάρεστε που 12 χρονών παιχνίδι δεν έχει κόσμο πλέον δηλαδή ώστε να δημιουργήσει θέμα στους σέρβερς?
με το ζόρι φτάνει 3 εκατομμύρια subs
Δεν ξέρω αν εχει ή όχι κοσμο ,αλλά 2 χρόνια πριν στο wod launch είχαμε 10ωρες αναμονές για login ,lag και dc's καθε 5-10 λεπτα in game.Θέλω να πιστεύω ότι απλά έλαβαν (επιτέλους) τα μέτρα τους.
Edit : το ματιασα ...25 λεπτά queue στον draenor αυτή τη στιγμη.
ειπα κι εγω...