Spoiler
Printable View
Spoiler
παντως το οτι θα της τον σφυριξει εχει κλειδωσει στον οπαπ
και δεν μιλας νωριτερα ρε οτι εχεις στανταρ; πριν κλειδωσει.
Αυτο φαινοτανε απο οταν γραφτηκε ο τιτλος του πρωτου βιβλιου
α.δηλαδή ο φαιρ ειναι αυτη και ο αις ειναι αυτος; βουλωμένο γράμμα δεν διάβασα δηλαδη. για να δούμε αν θα έχεις δίκιο..γιατί τα στανταράκια σπάνε..
E nta3 klassika o titlos anaferete se polla pragmata kai concepts ston kosmo auto. Oloi (dld kapoioi) exoume diabasei tis diafores 8ewries gia to parel8on kai to melon tou Jon. Auth h skhnh htan h prwth pou ekane safh ypainigmo.
https://www.youtube.com/watch?v=KvEdeAhuYrw
Κοιτα να δεις ρε φιλε κατι πραγματα, ριχνει τη φωτια στον αερα, και οσο μεγαλυτερη δυναμη βαζει στο αεριο, τοσο μεγαλυτερη κατευθυντικοτητα εχει... θα ελεγε κανεις οτι ειναι.... νομοι της Φυσης σχεδον!
Λογικα παμε για χαμο στα 2 τελευταια, το 5 ηταν παραδοξως αρκετα λιγοτερο επεισοδιακο απο τα προηγουμενα 2-3 επεισοδια.
Η φαση με τον Littlefinger με ενοχλει παρα πολυ, ειναι μεγαλο μουνοπανο ελπιζω να πεθανει πολυ συντομα.
Spoiler
Μετριο επεισοδιο γενικα που δεν προσεφερε τπτ ιδιαιτερο. Ουσιαστικα ενα ολοκληρο επεισοδιο ξοδευτηκε μονο για να μετακινουνται χαρακτηρες δεξια και αριστερα
εχουμε πει ότι θα το τραβήξουν από τα μαλλιά, αλλά και πάλι δεν έλειψαν τα goofs.
Πάντως μια χαρά το βρήκα το επεισόδιο ....
Ωραίο επεισόδιο. Δεν θα έλεγα φίλλερ, έδωσε μέρικα στοιχεία. Χοχοχ, η Γκίλλυ
Spoiler
Είδα τα 3 τελευταία επεισόδια μαζεμένα και η σειρά είναι απλά έπος.
Όλες οι σκηνές με Άρυα είναι μόνο για :pink::pink::pink:
Spoiler
Το πόσο αποστασιοποιημένος παρουσιάζεται ο Μπράν είναι επίσης πολύ καλό.
Spoiler
Η συνάντηση Τζον-Καλίσι μου άρεσε περισσότερο από περίμενα.
Spoiler
Spoiler
Τέλος η μάχη ήταν απλά υπέροχη.
Spoiler
edit
Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=CCzGD6Y1P9w
https://www.youtube.com/watch?v=AMSlT5pYU3w
:touched: :touched:
Spoiler
Danny needs to get laid. She needs some frozen Snow spear in her to cool her head off ;p
Βγήκε και το επόμενο σε καλή ποιότητα/ήχο 1.9gb
To addic7ed.com παντως δε βγαζει τιποτα για ληκαρισμενα επεισοδια πριν παιχτουν, ακομα κι αν εχουν κανει ηδη την μεταφραση.
Και γενικα ποτε δεν εχω βρει υποτιτλους σε τετοιες περιπτωσεις, τους βγαζουν Κυριακη ολοι (Δευτερα για Ελλαδα)
και στο podnapisi.net εχει
λίγο προσοχή μόνο όσοι δουν το ληκαρισμένο, εγώ λέω καλύτερα να μην το συζητήσουμε εδώ πριν παιχτεί κανονικά.
Έχει ισπανικό audio?
Ενα απο τα καλυτερα επεισοδια της σειρας ως τωρα προφανεστατα.
eida lhkarismeno. h seira apogeiwnetai.
Κατέβασα, είδα sample, απαίσιος ήχος, λες και μιλάνε χωρίς μπάσα καθόλου, μόνο πρίμα. Ο τύπος έκανε απλά screen capture. Περιμένουμε μέχρι Κυριακή για ΔΟΛΒΥ ΣΑΡΑΟΥΝΔ.
Εχει ληκαρει εκδοση και με σωστο ηχο, η οποια ειναι 1.93 GB. Η εκδοση που κατεβασες εσυ πρεπει να ειναι αυτη που ηταν γυρω στο 1 GB.
Να κατεβασεις το σωστο και να το δεις ΤΩΡΑ, και το ξαναβλεπεις και την Κυριακη ανετα, πιστεψε με :P
:malakia:
Τώρα γιατί το κάνετε όλοι αυτό?
e 6 xronia perimenane....mono. as to apolausoun.
Μόλις το είδα
Ω ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ
Συγγνώμη παιδιά, αλλά δε συμμερίζομαι το γενικότερο ενθουσιασμό. Όπως φαίνεται, αποστάσεις και χρόνοι έχουν εκμηδενιστεί στον κόσμο αυτό και συμβαίνουν πράγματα απλά και μόνο για το eye candy της υπόθεσης.
Spoiler
Παρεμπιπτόντως, ήταν το μόνο επεισόδιο όπου δε μου φάνηκε τόσο για ΣΚΑΜΠΙΛΙΑ η φλομπάρα. Και ιδού τι χρειάστηκε να γίνει, δηλαδή, για να μου εντυπωθεί αυτό.
Καύλα η σεζόν.
Με φάγατε να το δω αλλά άξιζε
για το επεισόδιο S07E06
Spoiler
ΩΝΑΣΟΥΓΑΜΗΣΩΒΡΑΔΥΑΤΙΚΟ