*γκουχ *γκουχ
Printable View
*γκουχ *γκουχ
Στο στρατολογια.γρ μου βγάζει ότι τελώ σε αναβολή μέχρι 2014 παρόλο που την έχω κόψει, στο πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης που πηρα πριν καμια βδομάδα λέει ότι μπαίνω κανονικά τώρα το Φεβρουάριο. Ελπίζω να μην παιχτεί πουστχιά και να μη με πάρουν λόγω υπεράριθμων.
καστομ εγω στο στρατολογια.γρ εβαζα τον ΣΑ μου εκει που λεει τσεκαρε την καταταξη σου και μου εβγαζε οτι δεν ειμια προγραμματισμενος για την ερχομενη ΕΣΣΟ..πηρα τηλ σημερα πρωι και μου παν μπαινω 8 φλεβαρη λαμια..
για ριξε ενα τηλ ;)
υπεραριθμοι??? wtf?
η πιο γαματη στον στρατο εμπειρια
ειναι οταν παιρνεις την ροζαλια
:p
κι ο φλεβαρης κι αν φλεβισει το χακι θα μου ξαναμυρισει!!
1η!
περα οτι περιμενα οπως με ειχαν ενημερωσει οτι θα μπω μετα τις 15, τελικα για ξενερα και μονο χανω Om και Nightstalker, περα απο ολα τα υπολοιπα lives που εχουν ανακοινωθει για ανοιξη.
υλίκ ντε λα πολέμ, παλι για αρχη
Υλικού πολέμου ντε, τι έρευνα πληροφορικής :P
Εγώ λέω αντί για ΚΕΥΠ να δηλώσεις ΚΕΑΠ να γίνεις ΑΝΤΡΑΣ και ΝΙΝΤΖΑΣ.
υλικου πολεμου! αντε και μια καλη μεταθεση μετα μην κουραζομαστε :P
ναι φημιζεται για την ταλαιπωρια του το σωμα του υ.π :P
Custom ενημερωτικα σημερα που τσεκαρε το νετ ειδα οτι εχει περαστει το δικο μου:
Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2011 Α΄ ΕΣΣΟ (Φεβρουάριος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 144/2010 την 08/02/2011 σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ) (ΛΑΜΙΑ).
Έχετε επιλεγεί 'Ερευνας Πληροφορικής.
βύσμα
ετσι πρεπει
opote ep o arxhgos. ante vale ta dunata sou na meineis ekei twra, kai na meineis kai a8hna.
Jack σε βλέπω να διοργανώνεις τουρνουά haxball με τους μονιμάδες του γραφείου. :dfinger:
θα τους μαθω μπαλιτσα και εκει :P
απλά αν παίξεις με κάνα Διοικητή, να έχεις "μειωμένη απόδοση". και επειδή αυτός θα είναι στάνταρ στόκος, βάζε αυτογκόλ να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, θα τσιμπήσεις καλές τιμητικές.
:P :P :P
ναυπλιο κολλεγιο!
και εγω απο φιλους που πηγαν εχω ακουσει τα καλυτερα! αντε μια χαρα στρατο θα κανουμε και οι 2 λογικα! :D
Από φίλους που ήταν ναύπλιο στην προηγούμενη εσσό, μου λένε ότι ήταν καλύτερα και από κατασκήνωση.
Εξαρτάται και σε ποιο λόχο θα σε βάλουν, προσπάθα για 3ο.
Γενικά πολύ αραλίκι.
εδω μιλαμε για στρατο μπζηλε :P
να μετονομαστεί το θρεντ "me pairnoyn vysma".
Ρε μαλάκες, ξεκολλάτε. Στρατό πάμε για να περάσουμε καλά, όχι να μετρήσουμε τα βύσματά μας.
Για να περασεις καλα, θες βυσμα ομως.
Αη ουασ μπηιν σαρκαστικ, duh!
Πείτε τίποτα χρήσιμο, σληπιν μπαγκ να παρουμε; Πιεςπι; Πενθχαους;
ναι ναι και ναι . Χωρις σλιπινγκ μπαγκ δεν παιζει , ειναι μεγαλη μαλακια να κοιμασαι με κουβερτα Ε.Σ 1958...
Εμ δεν τα ξέρεις καλά :P
Όλα τα σώματα έχουν μονάδες στην παραμεθώριο (την κανονική ε).
Εννοώ πως ακόμα και εκεί μπορεί να μην είναι τοσο σκατα γι αυτούς όσο πχ για τον τυχαίο ξηράς, λόγω ειδικότητας.