χμ, αν εννοείς stoner rock, οκ, δε έχω πρόβλημα, πχ Monster Magnet χώνουν φσγδδσφσγ
Printable View
χμ, αν εννοείς stoner rock, οκ, δε έχω πρόβλημα, πχ Monster Magnet χώνουν φσγδδσφσγ
Νιώθω λίγο άσχημα με το τέλευταίο όνειρο που είδα. Όχι για το περιεχόμενο αυτό καθ'αυτό αλλά για τις συνέπειες αυτού.
Κοιμάμαι τέλος πάντων και βλέπω ότι γαμάω μία τύπισσα από τη σχολή μου. Όμορφο κορίτσι, μελαχρινό. Μελανούρι με τα όλα του. Ε και καθώς τη γαμούσα την φώναζα "άπλυτη".
Έκανα τη μαλακία να το πω σε 2 συμφοιτητές μου και πλέον όταν αναφερόμαστε σε αυτήν την αποκαλούν "άπλυτη".
Τι μπορώ να κάνω? Πίπα στους 2 συμφοιτητές μου για να μη την ξαναπούν έτσι? Ή απλά να αδιαφορήσω? Νίωθω πως είμαι ο ηθικός αυτουργός.
Αυτό που έκανες φίλε Tispanagias tamatia, ήταν ανόητο και απερίσκεπτο. Δε σκέφτηκες τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην κοπέλα αν το μάθει; Εντάξει σαφώς δεν μπορείς να ελέγξεις τα όνειρα σου -αν και μερικοί λένε πως είναι καθρεφτης των σκέψεών μας-, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να βγει παραέξω.
Ελπίζω το πάθημα να σου έγινε μάθημα και να προσέχεις από εδώ και πέρα.
Τι λέ ρε χαρίλαε;
Xtikio γνωριζόμαστε? :shock:
Ποιος είσαι;
Ο Ζάχος
Είναι ο a.k.a. George ρε. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.
χθες είδα οτι πήγα στα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.
ρέηζορ,να αρχίσω να το σκέφτομαι?
Ο ονειροκρίτης της γιαγιάς μου, λέει ότι μια μέρα θα ντρέπεσαι για όλα αυτά.
Μόλις ξύπνησα από ένα ενδιαφέρον όνειρο (όχι, σοβαρά, μια στιγμή) όπου έδινα εξετάσεις στο λύκειο - πάλι - και κάπως κατάφερα να γράψω το ίδιο διαγώνισμα 2 φορές σε μια εβδομάδα (και τις δυο έπαιξε αυτό το ονειροεφφεκτ που δεν μπορείς να γράψεις αρκετά γρήγορα, με συνέπεια, όλες τις απαντήσεις, ενώ τις ξέρεις?) και με παίρνει η - γυμνάστρια - επιτηρήτρια μέσα σε μια μικρή ντουλάπα ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΣΩΣΩΜΑΤΙΚΗ Γ όχι. Λέει ψιθυριστά 'Τηλέμαχε, είμαι πεπεισμένη ότι το δέρμα των ανθρώπων είναι ψεύτικο' κλπ ξεκάθαρες παράνοιες. Ο λόγος που μπήκα στην ντουλάπα μαζί της όμως ήταν για να της πω όταν βαθμολογήσει (κάπως στο όνειρο αυτή την υπεύθυνη) να μην μου ακυρώσει και τα δυο γραπτά, δεν θέλω να μείνω στο λύκειο για πάντα, δώσει ξέρωγω, έναν βαθμό μέσου όρου μεταξύ των δυο. Και να μου σφίγγει το χέρι και να με κοιτάει με ορθάνοιχτα μάτια και μου λέει αυτή 'είμαι σίγουρη ότι ακούω τα κόκαλα των γύρω μου να τρίζουν όταν περπατάνε' και να της λέω. "ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ. ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Χρειάζεσαι την βοήθεια ενός ειδικού. Έχεις παραισθήσεις. Με κατανοείς? Οκ. Τώρα περί του διαγωνίσματος που έγραψα δυο φορές...' ονειροπροτεραιότητες.
Γυρνάγαμε μετά από το σχολειό με τον κολλητό μου προς τα σπίτια μας, έρημος ο τόπος, συννεφιά και κάποια στιγμή περνάει ένα αμάξι δίπλα μας, και γυρνάω και δεν ήταν πια εκεί ο κολλητός μου. Οπότε έκανα έναν μορφασμό, κοίταξα γύρω να μην κουνιέται φύλλο, και γύρισα σπίτι μόνος.
Καλά στάνταρ αυτό είναι περί του πως νιώθω άσχημο ότι δεν μου έμεινε ούτε ένας φίλος ή έστω άνθρωπος που βλέπω ακόμα από το λύκειο
http://www.locustleaves.com/freud.png
Ξύπνησα με την χιουμοριστική ιδέα να υπήρχε κάποιο site σαν το wikipedia μόνο που να είναι γραμμένα όλα τα άρθρα σε παιδόγλωσσα ξέρω γω "Γάμος. Τι είναι ο γάμος. Ο Γάμος είναι όταν γίνεται το σεξ και μετά οι άνθρωποι συμφωνούν ότι ήταν λάθος και πρέπει να κάνουν γάμο για να μην θυμώσει κανείς" και τέτοια. Θα υπάρχει στάνταρ, δεν ψάχνω, είναι πρωί.
Xαχαχαχα...
Κάψιμο. Ωραία πράγματα. Να το κάνεις κόμικ =]
Εγώ πάλι είδα πως ήμουν 3 φορές (3 μέρες στη σειρά) στην ίδια συναυλία (του ίδιου συγκροτήματος, αλλά σε άλλο μέρο κάθε φορα.. δε θυμάμαι όμως το συγκρότημα.. κάτι νιουμεταλλό/ατμοσφαιρικό/γκει απροσδιόρισρο, το οποίο όμως γούσταρα πολύ. . . ). Και τις 3 φορές αναζητούσα στο κοινό έναν τύπο που γούσταρα και τελικά τον έβρισκα και τον κοίταζα και χαιρόμουν. Τελικά μετά την τρίτη, κάπως κάθεται και μιλάμε και φεύγουμε με παρέα και γίνονται κάτι τρελά και ξεφεύγει η κατάσταση, δε θυμάμαι κι εγώ πως, και καταλήγω να με δένει με χειροπέδες αυτός σε κάτι κάγκελα στο δρόμο. Καταφέρνω όμως και γλιστράω το χέρι μου έξω και αρχίζω και τρέχω, τρέχω, τρέχω μέσα στα σκοτεινά δρομάκια μιας περιοχής που έμοιαζε με την άνω γλυφάδα. Και τρέχω, τρέχω, τρέχω κι αυτός έχει κι άλλους που με κυνηγούν.. Βγάζω και τα πέδιλα μου σε κάποια φάση να μην ακούγεται το φλαπ φλαπ να αντηχεί στα στενά και συνεχίζω να τρέχω, τρέχω, τρέχω ωσπου προσπερνώ ένα αστυνομικό τμήμα, αλλά δε μπαίνω μέσα γιατί λέει κοντεύω να φτάσω σπίτι μου. Ε κάτι μέτρα πιο κάτω βλέπω να τρέχουν κάποιοι προς το μέρος μου και κάνω αναστροφή και τρέχω προς το τμήμα, το οποίο μόλις έχει κλείσει (..). Εκείνη τη στιγμή σκάνε τύποι και τυπισσες κακές που έχουν έρθει να με πιάσουν και με κοροιδεύουν που δε μπήκα νωρίτερα στο τμήμα και "αχ τι κρίμα κλείνει στις 7 χαχαχ" ε και έχω χεστεί πάνω μου και ξυπνάω για λίγο.
Όταν ξανακοιμάμαι, βρίσκομαι μέσα σένα αμάξι με δυο φίλους/γνωστούς και πηγαίνουμε σε μια συναυλία. Εκεί που σταματάμε σε ένα φανάρι, μας ανοίγει ένας χοντρός μαυρος το πορτ μπαγκάζ και υπο την απειλή όπλου και τη βοήθεια ενός άλλου, βάζουν μέσα το πτώμα ενός άλλου μαυρου (....). Εγώ έχω πάνω μου ένα τρυπάνι και αρχίζω να του τρυπάω τα χέρια, αλλά ο τύπος είναι χοντρόπετσος και δεν καταλαβαίνει (....). Να τον βαράω, να τον τρυπάω, να ουρλιάζω.. σταρχιδια του. Κι έτσι καταλήγουμε να πηγαίνουμε στη συναυλία με ένα πτώμα μέσα στο αμαξί. Οι άλλοι λεγανε να το τακτοποιήσουμε μετα τη συναυλια (καταραμένοι χασικλήδες..), εγώ έχω φρικάρει και τους κράζω οτι ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ Π-Τ-Ω-Μ-Α στο αμαξι!!!! Τεσπα με τα πολλά καταλήγουμε στο αστυνομικό τμήμα του προηγούμενου ονείρου, οπού προσπαθώ να πείσω έναν μπάτσο για το πως γίνανε τα πράγματα και τον ικετεύω να μας αφήσει να πάμε στη συναυλία ε και κάπως πείθεται μαλλον, αλλά εκει ξύπνησα κ δε θυμάμαι τη συνέχεια.
από τις λίγες φορές που ονειρολογική συγκλίνει σε πραγματικολογική.Quote:
Βγάζω και τα πέδιλα μου σε κάποια φάση να μην ακούγεται το φλαπ φλαπ να αντηχεί στα στενά