Όπως με ενημερώνουν από το κοντρολ το σύνθημα ολόκληρο είναι "Η Ανατροπή δεν είναι εκπομπή, ψόφα Πρετεντέρη να κάνουμε γιορτή".
Printable View
Όπως με ενημερώνουν από το κοντρολ το σύνθημα ολόκληρο είναι "Η Ανατροπή δεν είναι εκπομπή, ψόφα Πρετεντέρη να κάνουμε γιορτή".
"εμείς οι καθυστέρες, οι αναρχικοί!!!!!!"Quote:
Originally Posted by Shadowking
πρετεντέρη ψόφα πάει αντί για ψόφα πρετεντέρη. έτσι είχε ξεκινήσει τουλάχιστον
candiru, αλλά από την ανάποδη σχεδόν.Quote:
Originally Posted by carheart
σταματήστε να κράζετε τον ανάποδο Candiru, δεν είναι αστείο πλέον!
για τις αράχνες τι έγινε; Τις δώσαν ναρκωτικά για να παρακολουθήσουν την παραγωγικότητα και απόδοσή τους; :D
πιο παλιά καποιος είχε βάλει κ το αντίστοιχο βιδεο
http://www.youtube.com/watch?v=sHzdsFiBbFc
Νομιζω οτι η προκληση γελωτα εχει σταματησει να αποτελει στοχο οσων βριζουν τον Καντιρου εδω και τουλαχιστον 2 χρονια.Quote:
Μπαν?
αφού αυτός είσαι πλέον, κι ελάχιστος κόσμος σε κράζει επειδή απλά δεν είσαι ο καντίρου αλλά ο κάρχαρτ :|Quote:
στηρίζεις αντιαναρχικά, αντιαριστερά πλαίσια με τον ίδιο τρόπο που ο καντίρου στηρίζει τα αντίστοιχα οικολογικά. Και πιο φανατισμένα και πιο άρρωστα και πιο λουμπενάτα. Ποιος αναρχικός ή εαακίτης σου έκανε κάτι μωρέ, πες μας να τον κατσαδιάσουμε. Αμάν πια.
ego ton epireasa
όταν έρθω Χανιά θα σε κατσαδιάσω γιατί έκανες τον Κάρχαρτ γραφικό τότε.
Symbo ena ntenekie ladi steile :!:
Δεν είμαι ρατσιστής χολκ! Δεν στηρίζω αντιαναρχικά και αντιαριστερά πλαίσια! Οι αναρχικοί και οι αριστεροί είναι απτό ίδιο βαρέλι με τους υποδέλοιπους αντιμαχόμενους στο field οφ δειρ battle, απλά όσο είναι μακριά μου είναι οκ, άμα έρθουν κοντά μου, έχω προμπ. Επίσης ποιά εαακ, αρνούμαι να συζητήσω κ άλλο για τους συγκεκριμένους κακομοίρηδες.Quote:
Originally Posted by House Of Low Culture
χαχαχαχαχ.
οκ, ας πούμε για τα μεταλλαγμένα.
Λολ, τον πρετεντέρη υπερασπίζεσαι τώρα;
γοοοοοοοουυυυυυορ τσήηηηλντρεν!!Quote:
ιτστζας ε σαρογουει!!
ιτστζας ε σαρογουει!!
ιτστζας ε σαρογουει!!
ασεντα λοοοοοοβ!! σίστερ!
ιτσζας ε κισεγουέη!!
ιτσζας ε κισεγουέη!!
ιτσζας ε κισεγουέη!!
ιτσζας ε κισεγουέη!! κισεγουέη! κισεγουέη!!!