προφανώς, δεν κράζουμε ΟΛΟΥΣ τους ελεύθερους κατασκηνωτές (άλλωστε κάνω κ εγώ ελεύθερο πού κ πού) αλλά τους μαλάκες. η συγκεκριμένη πυρκαγιά θεωρώ πιθανότερο να ξεκίνησε από κάποιο τέτοιο μαλάκα.
Printable View
προφανώς, δεν κράζουμε ΟΛΟΥΣ τους ελεύθερους κατασκηνωτές (άλλωστε κάνω κ εγώ ελεύθερο πού κ πού) αλλά τους μαλάκες. η συγκεκριμένη πυρκαγιά θεωρώ πιθανότερο να ξεκίνησε από κάποιο τέτοιο μαλάκα.
έχει διαφορά ο εκ πεποιθήσεως ελεύθερος camper από αυτόν που το κάνει μόνο για να γλυτώσει τα λεφτά.
Για τον πρώτο μιλάει η Drumsick για τον δεύτερο η ladykiller
Το περασα το γαμημενο το προτζεκτ!!!!!!!!!!αργκ. ετσι. παμε για πτυχιο σιγα σιγα. και πρακτικη....και καμια δουλεια...
grats...
''Η μικρή ήταν όμορφη, λεπτή, λευκόδερμη με μακρυά πόδια και κορακίσια μαλλιά. Ήταν επίσης έξυπνη και υπάκουη, πληρώντας όλες τις προδιαγραφές μιάς δυνητικής Δέσποινας των στοχασμών......''
http://sunwarflag.blogspot.com/2010/...g-post_25.html
σαν το μεταλ δεν εχει...
Πολλές φορές έχω την ίδια άποψη με τον Ιππότη, όμως έχω μια συγκεκριμένη εικόνα στο μυαλό μου που δεν λέει να φύγει: Την αγέρωχη Μητέρα του Conan, στην πρώτη κλασσική ταινία. Με το Σπαθί στο χέρι δέχεται τη Μοίρα Της.
εγώ δεν κατάλαβα αν τελικά το γύρισε στο ξινό ή όχι...
πρεπει να παρουν θεση και οι Ιπποτες του ΕΡ για το φλεγων θεμα της αποτυχιας του Λευκου Ιπποτη...ηταν καραπουταναρα η λευκοδερμη?
Εντυπωσιακό κείμενο.
Ο 43χρονοςΠρασούλας γράφει:
Ατάκα μεγάλης φίρμας που λέει ότι οι γυναίκες δεν νιώθουν χωρίς ιδιοτέλεια και άρα δεν χαμπαριάζουν από μουσική, τέχνη και τέτοια. Για να γουστάρουν οι γκόμενοι τα κάνουν αυτά". Ο Σοπενχάουερ είναι η φίρμα (μας το λέει στο τέλος όμως για να βρίσουμε πρώτα και μετά να το παίξουμε κινέζοι, μας τάπωσε χιετς).
Μετά μας γράφει για τότε που ήταν 23 και τα'φτιαξε με μια πιτσιρίκα 16χρονη. Έτσι που την περιγράφει πρέπει να ήταν καλή, μια χαρά του 'πεφτε. Της το έπαιζε θεός, της μάθαινε μουσική και Πράγματα και αυτή τον λάτρευε. Αυτός κουλ, της φερόταν και σαν μαλάκας αλλά μετά τη δάγκωσε τη λαμαρίνα.
Συνεχίζει ότι του έκανε εντύπωση που αυτή μετά τον αντιπάθησε και μετά τον σιχάθηκε και στο τέλος τον γείωσε. Αυτός έφαγε το σουτ ενώ ήταν φαντάρος (πολύ μέταλ αυτό) και τα'παιξε και αναρωτήθηκε τελικά μήπως έκανα μαλακίες;
Μέχρι εδώ εγώ έλεγα ότι τώρα θα μας πει ότι έγινε άνθρωπος, τώρα εκτιμά την γυναίκα και ζητάει με τον τρόπο του συγγνώμη στην κοπελιά που την έπρηξε κανονικά. Δυστυχώς κλείνει με μια παράγραφο, ότι τελικά μαλάκας ήταν μικρός που νόμιζε ότι μπορούσε να εκπαιδεύσει μια γυναίκα, που ο Σοπενχάουερ τα είχε πει ο άνθρωπος από παλιά τι πουτάνες είναι, οπότε και σκαρφίζεται ότι "αυτός τα έκανε όλα επίτηδες, πείραμα ήταν που απέτυχε γιατί δεν είχα διαβάσει Σοπενχάουερ".
Αφήνει μια ελπίδα στο τέλος που υποννοεί ότι βρήκε γκόμενα καλή, αλλά με τέτοια μυαλά να δείτε που θα τον γειώσει πάλι.
Ωραία γράφει πάντως, με διαύγεια, λίγο κιτς για τα γούστα μου αλλά έχει και την πλάκα του το στιλάκι.
στα 50 του βρηκε την ιδανικη γυναικα για να του γυαλιζει με μπρασο τις περικνημιδες...
αργησε αλλα βρηκε την Δεσποινα του (η τον ιπποκομο του...)
Να προσθέσω ότι μου ήρθε η εικόνα της Τόρι Άμος να διαβάζει το κείμενο και να του πετάει τα χρησιμοποιημένα ταμπόν της στη μάπα.
Εδω προσπαθουσε τη δεκαετια του 90 να μας μαθει να ακουμε stryper και μας ειχε κανει να πιστευουμε οτι το lingua mortis ειναι η πεμπτουσια της ''μουσικης που αγαπαμε''
Από την άλλη δεν θυμάμαι κανέναν να τον πίστεψε όμως.
Του άρεσε το Lingua Mortis ε; Και εμένα μου άρεσε κάποτε.
Ε κοιτα , πιστευω οτι δεν ηταν κι ασχημος δισκος (ειδικα για την εποχη του) , αλλα το ειχε ξεφτιλισει τοτε
ο Πρασουλας μαζι με τον Λορντ ηταν οι δυο πουσταραδες που διαμορφωσαν και διατηρουσαν κλιμα μεταξυ επικων και θρασερς...τα ξεφτιλικια του χαμμερ
ειδικα ο δευτερος εγραφε κατι πολυ αντικειμενικες κριτικες για οτιδηποτε εναλλακτικο,σκατα στα μουτρα του και στο rock city του που μας πουλουσε τρυπιες μπλουζες ενα ταληρο
σουργελα
και το αστειο ειναι οτι ο Πρασουλας περασε και απο το Ποπ+Ροκ...οτιναναι
Nομιζω οτι το ουσιαστικο προβλημα ηταν οτι ο κοσμος ασχολουνταν με το να υποστηριζει ή να βριζει τους δυο μπαγλαμαδες+Σταματουκο , αντι να δινει βαση σε πολυ καλες στηλες οπως του Βενερη .
Αυτο ηταν και το λαθος μας . Γιατι αν τον πιστευαμε θα ειχαμε μια λευκοδερμη αποτετοια των στοχασμων αντι για μπλουζες slayer και συλλογη απο κ#$λοσπυρα . Ητο πολυ μπροστα ο Πρασουλας σε κατι τετοια ;)