Προλαβαίνω να κατεβάσω κι άλλο ψηφοδέλτιο?
Russell Crowe/Θάνος Τζήμερος και κάπου εδώ υπόσχομαι να κλείσω το πισί και να βγω μια βόλτα στην παραλία.
Printable View
Quote:
Originally Posted by Inner Ear
πλασκασοβίτης ραράκος ντέλος παπαλίτσα
μας δουλεύετε ε;
"Το καλοκαίρι του 2011 με κάλεσε μεσω του Mark Cross ο ίδιος ο Φοίβος στην εταιρεία του για να τα πούμε. Η γνωριμία μαζι του με σόκαρε πραγματικά: ο τύπος έιναι ο νουμερο ενα σε πωλησεις Έλληνας συνθέτης και είναι πιο down to earth,μαζεμένος και ταπεινός απο τα περισσότερα μέλη της Ελληνικής Metal Σκηνής που έχω γνωρίσει.
Μη σου πω Ζήση οτι ένοιωθε και "τύψεις" για τις μουσικές του επιλογές μιας και μου έδειξε το Mp3 player του και θυμάμαι να έχει μέσα ΜΟΝΟ 80's-90's AOR και Classic Metal bands,οπως Megadeth,Judas Priest και τέτοια!
Χαρακτηριστικά θυμάμαι να μου λέει "Καλα ρε Bob,νόμιζες οτι θα καθόμουν να ακούω αυτά που γράφω; Τη δουλειά μου κάνω,ο κόσμος διασκεδάζει και είμαστε όλοι κερδισμένοι και το τι κάνει ο καθένας μόνος του είναι άλλη υπόθεση..."
Αφού με συνεχάρηκε για την πορεία μου και μου είπε οτι καραγουσταρει τις προσωπικές μου δουλειές και το παίξιμό μου, στην συνέχεια,πανω στην κουβέντα είπαμε για χαβαλέ να κάνουμε μαζί ένα κομμάτι για το καινούριο δίσκο των OUTLOUD που του αρέσουν κιολας (!!!)
Πρίν καλα καλα τελειώσουμε τον καφέ,μου πετάει επιτόπου ενα ρεφραίν,πιάνω την κιθάρα και γραφω το riff και μετα απο 10 λεπτά jam το "One More Time" ήταν έτοιμο και είμαστε πολύ περήφανοι που το συμπεριλάβαμε στο δίσκο μας!
Είναι μάλιστα και απο τα κομμάτια που έχουν ξεχωρίσει οι reviewers απο τα μεγαλύτερα Metal websites του κόσμου που έχουν μεχρι στιγμης εκθειάσει την δουλειά μας!
Άντε,και στον επόμενο δίσκο θα προσπαθήσουμε να φέρουμε Μιχάλη Ρακιντζή και Καρβέλα για guests,έτσι για να μην αφήσουμε κανέναν παραπονεμένο!"
Μπομπ Κατσιόνις
:touched:
μπαμ κάνει...
http://www.cdinzane.com/images/P/OUT...%20SERIOUS.jpg
Κατι λιγο ακομα απο το επερχομενο αλμπουμ των Mastodon.Ακομα ελπιζομεν.
στρημαρουμε νεον μεηχεμ εδω
εντιτ: μολις ειδα το ποστ στο μπλακ μεταλ "αντεργκραουντ".
Τόσα χρόνια φθηνή αντίγραφή των (φθηνότατων) Stone Temple Pilots, για να twra taksideyw se mikra dwmatia, tis anamnisis sou, skoteina palatia.
XAXAXAXAXAXA Ε ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ
Αυτό το συγκρότημα με 1 (ένα) μόλις κομμάτι έχει καταφέρει να διχάσει τους ανά τον κόσμο trve-φες.
Ούτε οι Ghost δεν πρέπει να το είχαν καταφέρει αυτό.
Οι Samsara ανακοινώνουν ότι συνεχίζουν ως τρίο
https://www.facebook.com/permalink.p...736187&fref=nfQuote:
SBE is a 3-piece now
..and I guess we owe you, our fans, an explanation of the actual situation.
In the last months there have been many discussions with Richard, who by his choice wasn´t playing in SBE since April.
Lots of things happened in the meantime, some of them really sad and totally unexpected.
Things beyond anybodies control that have to be respected as privacy.
Quite unexpected it may appear to some of you that after all this talk Richard and us have decided
to go different ways. The main reasons for this final split are plainly a very different point of view
towards life as a musician in SBE and an inability to further arrange personal ambition and the intentions of the group.
After the efforts of the last months in making the 3-piece work - and not look too shabby at all - we believe it was
the only right decision to go on this way. Hans will switch to play Bass from now on and is doing a great job here.
We wish Richard, who remains to be bassist in Heat, all the best for his further way and thank him for five eventful years
in the band and sharing lots of good memories and experiences. We´re also looking forward to new adventures for the three of us.
έχει ριππαριστεί σε λάθος στροφές, δεν παίζει να είναι έτσι στα αλήθεια
Ίσως έχει ριππαριστεί... στα μαύρα :!:
γαμάει το κομμάτι, ο Tim Baker των Cirith Ungol όταν πήγαινε Β' δημοτικού φάση.
(χιπστεράδες θα το χουν φτιάξει άνετα ;p)
https://www.youtube.com/watch?v=VY2ak73S1g8
αλήθεια τώρα;