κάτι είναι κ αυτό... αν δεν είχα μερικές μαλακίες που εκκρεμούν, θα έμενα κλειστός κ αυτή τη βδομάδα. ερημιά
Printable View
κάτι είναι κ αυτό... αν δεν είχα μερικές μαλακίες που εκκρεμούν, θα έμενα κλειστός κ αυτή τη βδομάδα. ερημιά
εμενα ξεκινησε η αδεια μου απο το Σαββατο!!!!!!!!!!!!!
βεβαια απολυθηκα οποτε δεν εχει και τοσο σημασια!!!!!!!!!!!~1``12`13
fyl
υγεια και καλη καρδια.
(ροφλ)
και τι λέει το πρόγραμμα τώρα. παίζει κάτι άλλο στα υπόψη? πήρες τουλάχιστο καμιά αποζημίωση?
ante re mits pes mas kai kaigomaste
Ακούμε..
Κανονικα δε θα το περιμενα, καθ οτι μου το παν το τελευταιο απογιωμα σε φαση "εε, αποφασισαμε να τερματισουμε τη συνεργασια μας, αυριο πας, υπογραφεις, απολυεσαι, γεια"
ετσι απ το πουθενα.
αλλα επειδη υπαρχει εργασιακος θεουλης, ειχαν ξεχασει ενα μεηλ στο πισι μου ανοιχτο (!!) 10 μερες πριν που ελεγε για την απολυση μου, χαχα και το ξερα.
βεβαια οι τελευταιες 10 μερες ηταν σκατα, αλλα λεμε. τεσπα.
τωρα 10 μερες διακοπες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ γιατι το χρειαζομαι και μετα οργανωση. θα δουμε.
εμαθα απ τις πηγες μου οτι ενω το πρωτο πραγμα που μας ειχαν πει στην αλλαγη απο φνακ σε παμπλικ οτι "δε θα πειραχτει κανεις σας αγαπαμε ολους αρκουδινια και καρδουλες", η εντολη ηταν γενικα τους τεχνικοι των καταστηματων που εξαγοραστηκαν, να φανε τσεκουρι.
συμβαινουν.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ BLACKIE!!!!!!!!!
:beerz::beerz::beerz::beerz:
+1
+1
επισης,ρε μαλακες τι ζεστη ειναι αυτη ουτε μια ΜΑΛΑΚΙΑ της προκοπης μπορουμε να τραβηξουμε