Ποιος είναι ο τσόνος και ποιος ο ρέιζορ και για ποιανού αδερφή λέτε;
Έρχομαι συστημένος από τον τακούμα, αλλά είμαι τόσο πιωμένος που δεν μπορώ να τον βρω να τον κάνω φρεντ! (κρουγκερ)
Printable View
έχουμε πιει κάτι λίγα εδώ και μπέρδεψα την μούντζα με το πινκ :D
hello everybody
http://www.youtube.com/watch?v=JW81h...eature=related
φίλε πόσα κουτάκια amstel κατεβάζεις?
:pink::pink::pink:Φήμες τον ήθελαν νεκρό. Άλλοι έλεγαν πως πέθανε μπεκρής κάτω από μια γέφυρα με μια κιθάρα στην αγκαλιά. Κάποιοι μονολογούσαν τα βράδια πως τον εξαφάνισαν σατανικοί χρήστες του E.R. επειδή κάποτε νόμισε πως τα αρχικά του Site ήταν nick name κάποιου user. Οι φλώροι του False Metal πίστεψαν πως τον σκότωσαν με το δηλητήριο τους. Κι όμως, ο Midnight, σαν νέος ιππότης Γκίλμπερτ, είναι ξανά εδώ. Και δε θα πεθάνει ποτέ, fuckers! Μπέρνι, ψόφα στην κοντινότερη γωνία, αγόρι μου...Απλά, ψόφα στην κοντινότερη γωνία. Κυρίες και κύριοι, είναι η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!!! (σνιφ, σνιφ, θα θελα να ευχαριστήσω το μπαμπά μου, τη μαμά μου, το Ra Pariah και το Nasum που με στήριξαν στην προσπάθειά μου αυτή...I LOVE YOU GUYS AND GAYS...!!!).
Welcome to our newest member, Η.ΨΟΦΑ.
\m/
Eπιτέλους ένα σωστό φεικ.
hrtha na eispraksw merika pinks etsi gia arxh
:moutza:
ωπ, κατά λάθος, πινκ ήθελα.
ΓΕΙΑ.ειστε πιο παλιοι αλλα και παλιοχαρακτηρες.
Κιεσυ μια μικρη και τριανταφυλλενια :blaser::alien:
γιατι εκλεισε το μονολιθ?
Ανοιξε το registration ρε να δεχεται και mailinator
τι ρετζιστρεσιον?πως?
Τιποτα, το φτιαξα μονος, cheers!
ha ok.
σου κανα και ποδαρικο! :)
ρε σεις... σαν νεος γιουζερ εχς μια απορια... Ποια ειναι αφτην η γιουλαη και γιατι την καντιλιαζετε?
Εδώ δεν ξέρω εγώ που'μαι και παλαίουρας γιούζερ! Κάνε ό,τι κάνω και δε θα το μετανιώσεις...go with the flow!:D
Να φανταστώ κι εγώ πως έχετε πιει πολύ κι αντί να κάνετε click την καρδούλα σας ξεφεύγει το ποντίκι και επιλέγετε την μούτζα!? :moutza:
Ena geia den exw pei kai ena kalws sas vrhka den exw pei..
Kalws sas vrhka loipon kai geia sas
Αν είσαι το γκομενάκι που φαίνεται στο deviantart και ακούς N.W.O.B.H.M και Blues, να σε πληροφορήσω ότι κυκλοφορεί εδώ μέσα ο άντρας της ζωής σου. Και παίζει και σε μπάντα.
neo MOUNI sto ER. gia na doume.
όχι.
Don't we all...
http://studiomugenjohncel.files.word...smile_face.png
...here in ER...
οχι απλα καθομουν στην καρεκλα σου χαχαχαχα
einai psilotravelofatsa h einai kakh h pic sto deviant?
Μιιιιια χαρά! :grin:
εγω ηρθα και ψωνισα τρια μπλουζακια, ενα στρατιωτικο κομμενο στα γονατα παντελονι, τεσσερα ζευγη ωλσταρακια!~1` και καλτσες ισοθερμικες και δε σε ειδα.... :(