Είδατε ο πολυμετοχικός;
Printable View
Είδατε ο πολυμετοχικός;
αν ο ολυμπιακος χρωστουσε 40(και βαλε) εκατομμυρια και εκανε τετοιες μεταγραφες, τωρα θα ησασταν στους δρομους και σε συλαλλητηρια.Quote:
Originally Posted by Daffy
Αλλα ξεχασα, δεν σας αποκαλουν τυχαια "γαυρους του βορρα"... :roll:
Quote:
Originally Posted by bleeding
theleis na valoume ligo kato ta esoda tis omadas k tous dgiakanonizmous me ta xrei?Quote:
Originally Posted by Zoonchild
ναι(σοβαρα το λεω)
η οικονομικη πολιτικη του ΠΑΟΚ εμενα παντως δεν μου φαινεται ομαδας που χρωσταει και-εγω-δεν-ξερω-ποσα.
Οι παλιοι παιχτες, προπονητες εχουν ηδη εξοφληθει
Τα υπολοιπα χρεη εχουν μπει στο διακανονισμο.
Τα εσοδα φετος ειναι παρα πολλα (χριστοδουλοπουλος 4, φερναντεζ 1.2 , 15.000 διαρκειας, χορηγιες κτλ)
Το μπατζετ ειχαν πει θα αυθηξει κατα 20-25% φετος κι ετσι γινεται.
Εκτος απο αυτα ομως το σημαντικο ειναι οτι γινονται μετρημενες και ουσιαστικες κινησεις. Περυσι ηταν χρονια λιτοτητας, φετος παμε για λιγο παραπανω.
το δεχομαι αυτο. Ειδικα για τα διαρκειας δεν μπορει κανεις να σας πει τιποτα εκτος απο συγχαρητηρια.
παρολα αυτα εχω την εντυπωση οτι παλι η οικονομικη πολιτικη του παοκ ειναι αρκετα χμμμ...ανετη.
οπως και να εχει εδω θα ειμαστε να δουμε τα αποτελεσματα.. :)
με τις τωρινες κινησεις ο μπαογκ παιζει μονος του για την 6η θεση
Κοιτα, ακουγεται οτι για τη συγκεκριμενη κινηση βοηθησε ενας απο τους "ανωνυμους" που ειχε ευχαριστησει ο ζαγορακης σε παλια συνεντευξη τυπου
Δεν ξερω αν ισχυει αλλα και παλι σκεψου οτι αφησαμε καμμια 10αρια παιχτες και με αυτους που πηραμε το wage budget αντε να εχει αυξηθει το πολυ ενα μυριο. Δε μου φαινεται υπερβολικο το ποσο για την κατασταση μας
Ο χρονος θα δειξει ομως
οπως εχουν τα πραγματα γενικα παοκ, αρης, αστερας τριπολης και πανιωνιος(αν κρατησει τζιμπουρ) ειναι πλεον το 2ο γκρουπ δυναμικοτητας της κατηγοριας.Quote:
Originally Posted by Razor
χωρις να αποκλειονται βεβαια καποιες εκπληξεις στα μεσα της χρονιας.
αυτός ο αντόνιο γκονζάλεθ που πήραμε καλό παιχτάκι δεν ήτο?
για πείτε παοκτσάκια
Δεν ειναι ασχημος παιχτης, θα σας βοηθησει αρκετα πιστευω
Ειναι γρηγορος και πολυ φιλοτιμος, οχι ιδιαιτερα τεχνιτης και εχει σημαντικο προβλημα με τις σεντρες (τριτο κ τεταρτο δοκαρι ολες). Παιζει παθιασμενα παντως και θα τον γουσταρετε
na mas ton prosexetai ton TONI mas,ton agapame k gia panta tha nai sti kardgia masQuote:
Originally Posted by regularpaul
agonistika,pano kato opos ta pe o mplintingk
Ο Δέλλας στην Ανόρθωση και...
http://www.anorthosisfc.com/
komple einai o paok ebale kai ton gio tou o gkagkatsis g.d. ths pae 8)
παλικάρι.Quote:
Originally Posted by regularpaul
http://www.youtube.com/watch?v=xK_pkDGxjEc
Mαλιστα. Εκλεισε λεει ο Λετο, ολα ενταξει,
ΑΛΛΑ ΑΝ παρει λεει, κοινοτικο μεχρι τις 31/7 θα μεινει στη Λιβερπουλ.
Και ΑΝ παρει, ποιον θα δηλωσετε τοτε για τα προκριματικα????
Μέδεν.
Προσευχηθειτε να σας κατσει.
Αν τον πάρετε τελικά, καλός είναι.
Δε με νοιαζει. το θεμα ειναι η παντελης αποδομηση οργανωσης/λογικης.
Πραγματικά καθόλου οργάνωση...έχω την εντύπωση ότι οργάνωση υπάρχει μόνο όταν ο Κοκκαλης είναι σε μειονεκτική θέση (πέρυσι πχ που τον έκραζαν στη φιέστα για το θέμα Rivaldo). Η καλύτερη μεταγραφή που χρειάζεται ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι έναν τεχνικό διευθυντή (και δευτερευόντως 2 επιθετικόυς και 1 αμυντικό χαφ :P )
Ο Λέτο αν τελικά έρθει είναι αρκετά καλή κίνηση , στο FM το 2011 τον έχω βασικό ML στην Αργεντινή :mrgreen:
αυτό. όλα μπουρδέλο.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Η καλύτερη μεταγραφή που έκανε φέτος ο γαύρος (του σωστού Παπαδόπουλου) είχε κλείσει από τις μέρες του Ίβιτς.Quote:
Originally Posted by Kelldorain
http://www.youtube.com/watch?v=MOnqTpVojUs
Sebastian Leto
:!: :!: :!:
kala.perimene na kamei touta k do.
περσι ο κοκ δεν ελεγε οτι εμεις δεν χτιζουμε ομαδα με δανεικους?
ε και? πριν τρια χρόνια έλεγε ότι τα πρωταθλήματα κερδίζονται στα γήπεδα.
Σωπάτε μωρέ, έτσι είν αυτά. Και ο Ριβάλντο κουτσάλογο ήταν στα 32 του, ενώ ο Ζιλμπέρτο είναι θεός υπερπαίχτης κλπ.
Τουλάχιστο για το ρίμπο είχε μια βάση η εκτίμηση. άσχετο αν μας διέψευσε.
Ριμπο
ΖιλμπέρτοQuote:
Περίοδος Ομάδα Κατ. Συμμ. Γκολ
1990-91 ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ Β΄ 0 0
1991-92 ΜΟΤΖΙ ΜΙΡΙΜ Α΄ 27 9
1992-93 ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ Α΄ 19 11
1993-94 ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ Α΄ 22 6
1994-95 ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ Α΄ 29 13
1995-96 ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ Α΄ 45 17
1995-96 ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ Α΄ 30 23
1996-97 ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ Α΄ 41 21
1997-98 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Α΄ 34 19
1998-99 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Α΄ 37 24
1999-00 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Α΄ 31 12
2000-01 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Α΄ 35 23
2001-02 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Α΄ 20 8
2002-03 ΜΙΛΑΝ Α΄ 22 5
2003-04 ΜΙΛΑΝ Α΄ 0 0
2003-04 ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ Α΄ 2 1
2004-05 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α' 23 12
2005-06 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α' 21 7
2006-07 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α' 25 17
2007-08 ΑΕΚ Α' - -
Quote:
1997-2000 Αμέρικα Μινέιρο 20 συμμετοχές - 1 γκολ
2000-2002 Ατλέτικο Μινέιρο 62 - 4
2002-2008 Άρσεναλ 170 - 17 (29 συμμετοχές πέρσυ)
2001-τώρα Βραζιλία 59 - 3
Εχετε χαρη που εγω κι ο Ματζελλαν πριν 2μιση χρονια, βαρεθηκαμε να κανουμε κουοτ σχολια οπαδων παο γενικα απο το φορουμ, γιατι θα γελαγε και το παρδαλο παντα αβαταρ της Χ.
Τεσπα, εχω αλλα να σκεφτω ως οπαδος οσφπ αυτη τη στιγμη, για σαπακι καλα τα καταφερε γενικα ο Ριμβος.
Μην υποτιμάς τον οσφπ.Quote:
Originally Posted by Zoonchild
επίσης , ο βγενο βγήκε και δήλωσε πως δεν θα πανηγύρισε πρωτάθλημα που έπαιξε ρόλο η διαιτησία. αν θυμάμαι καλά το περσινό πρωτάθλημα στο μπάσκετ το πανηγύρισε μια χαρουλα αποτι θυμάμαι :P
ηθελα να το γραψω :P
Kaneis den einai teleios.. :) 8)Quote:
Originally Posted by Stormrider
γραφικοί
ντιογκο. δεν παιζει να ερθει αυτος ο παιχτης .
επισης , αεκ για κυριακολολ.
η αεκ εδωσε ΚΑΙ τον Παπασταθοπουλο?
χαχαχ, τζαμπα τα εσκασε η ΠΕΚ, σας το δινουμε μονοι μας ολοι.
ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το αφήνουμε τους παίχτες ελεύθερους, ούτε το δίνω έναν από τους βασικούς αμυντικούς τέτοια περίοδο. Αλεξόπουλος μπεκενμπάουερ λοιπόν...
ο Δέλλας, λέει, είπε το Νικολαίδη αχάριστο, και του έδινε 600 χιλ ξέρω γω, γεια σου ρε Τραι Κολοσσέ!
Παντως κυκλοφορει ηδη η θεωρια (ελα μωρη ελλαδα) οτι αφου υπηρχε ο γνωστος ορος στο συμβολαιο του Παπασταθοπουλου οτι αμα φυγει ο Ντεμης απο προεδρος, τοτε η ρητρα ειναι αυτοματα 1,5 εκατομ, ευρω, η πωληση Παπασταθοπουλου, πιθανον να ειναι ενδειξη πουλου του Ντεμη.
και τη συνέχεια την ξέρουμε, μελισσανίδης και πρίγκηπας πάνω σε άσπρο άλογο, τραγικότητες φέτος.
Είμαστε για τα πανηγύρια...
ε σιγα μη διωξει το Δωνη.
Egw den mporw na katalabw pws sto mpoutso egine sirial apo tous duo megalous pou exoun ta sxetika gafra to uper-skerpani-Anatolakhs wanabe kai afhsan kai oi duo ton Papasta8o pou kai se upergamaw hlikia einai kai talantouxos einai na fugei kai na paei sto genova..
8arrw pws aneta 8a mporouse to PEK pou psaxei gia CB na ton prospa8hsei, kai na afhsei tis mlkies me genioforous mousakioforous Gallous pou se 2 xronakia 8a 8eloun na poulepsoun giati 8a paroun xampari oti to ellhniko prwta8lhma einai g t p kavala..
Ti na pw?
Isws na epaize kamia xazorhtra sto sumbolaio tou gia mh pwlhsh se allh ellhnikh omada..
Pantws einai mlkia kai gia mas kai gia to gauro pou einai se fash anasxhmatismou-anadiorganwshs na xanoun tetoia talenta-paixtes mellontos..