pane 70 kai solare
Printable View
pane 70 kai solare
και γω γιαυτο το q ψαχνομαι
Αν δε μπορείτε να βρείτε group (που οκ ποιος θα πάει scholo τώρα πια όταν απο 58 πας outland) τότε έχετε 3 επιλογές:
1) Πείθετε έναν φίλο σας 70άρη να σας πάει που το έχει και μόνος του
2) Βρίσκετε έναν ράντομ 70άρη και του σκάτε gold για να σας πάει μέχρι εκεί
3) Περιμένετε να πάτε εσείς 70.
Το 1 είναι το ιδανικό, το 2 δεν σας χαλάει (του πούστη δε μπορεί να μην έχετε λεφτά, το mount του 40 το πήρατε τσάμπα και το dreadsteed μπορεί να σας βγει πιο φθηνα από το να αγοράσετε fast mount) και το 3 είναι μαλακία γιατί outlands questing χωρίς epic mount είναι πίπα.
Αυτά τα 3 είχα κι εγώ στο μυαλό μου, άρα δε μου διαφεύγει κάτι.
Το 3 όντως out of the question, το 2 λίγο δύσκολο γιατί τα έσκασα χοντρά μέχρι τώρα για αυτό το ίδιο q (Xorothian Stardust, Black Dragonscale, Arcanite Bar κλπ κλπ, κάνα 300g σύνολο), επίσης τα έσκασα για να ανεβάσω λίγο το blacksmithing, πρέπει να πέσει γερό farming και οικονομία για να μπορώ να διαθέσω σοβαρό ποσό. Ε μετά το 1, πρέπει να πείσω κάναν 70άρη guildie να φύγει από Outlands και να μου αφιερώσει 1-2 ώρες. Είμαι νέος στο guild και δεν έχω το θάρρος να γίνω ζήτουλας με τη μία :P Θα δούμε μωρέ.
ποσο παει συνολο το q δλδ;συμφερει υποθετω απο το να αγορασεις mount ε
Ανάλογα στον σέρβερ. Minimum πάει 156 gold, maximum 406 gold + πόσα θα σκάσεις για crafting costs οπότε παίζει.
Πχ. θέλει ένα arcanite bar. Στο σέρβερ που έχω τον άλλο lock μου το ένα πηγαίνε 3-4g, σε αυτόν που είμαι τώρα κοστίζε περίπου 18g οπότε όπως βλέπεις υπάρχει μια διαφορά.
Επίσης εαν ξέρεις κάποιον που το έχει κανει ήδη το quest μπορεί να έρθει αυτός και με τα δικά του mats να σου κάνει το τελευταίο βήμα οπότε γλυτώνεις 250 gold. Α ναι, το τελευταίο βήμα θέλει να πας Dire Maul (επίσης παλιό instance σαν το scholo οπότε δεν ξέρω πόσο κόσμο θα έχει).
Αλλά οκ το Dreadsteed είναι από τα πιο ωραία Mounts του παιχνιδιού και η όλη διαδικασία με τα shadow potions και το ωραίο τελευταίο event αξίζει. Δηλαδή εγώ δε θα έπαιρνα κανονικό με τίποτα.
εντιντ: http://www.wowwiki.com/Dreadsteed
Επίσης είναι στάνταρ 150g το Xorothian Stardust που αγοράζεις από vendor στο Jaedenar (μπαίνοντας μέσα με masking potion που σε κάνει φιλικό προς τους Jaedenar-ίτες για 20 λεπτά). Για Dark Iron δε χρειάστηκε να πληρώσω αφού έχω mining (με ένα δίωρο farming στις Burning Steppes ήμουν οκ), αλλά για Black Dragonscales και Arcanite Bar χρειάστηκε να τα σκάσω.
Εννοείται ότι αξίζει τον κόπο το Dreadsteed, δεν το συζητάω. Θα προσπαθήσω μέσα στις μέρες να πάω και Scholo να τελειώνω.
Πιο γενικά, ο warlock είναι ο δεύτερος χαρακτήρας που φτάνω σε μεγάλο level και άνετα για μένα ο πιο απολαυστικός. Ο προηγούμενος ήταν Tauren Hunter και τον παράτησα στα 59 (φαντάσου, ούτε 60 δεν ασχολήθηκα να τον πάω, το οποίο ήταν και το top προ Burning Crusade). Με τον warlock όμως είμαι ήδη 61 και ανεβαίνω πολύ ευχάριστα, ειδικά με το νέο μου full affliction spec :wink:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... =Eyemaster
Επίσης ερώτημα για τους παλιότερους: Scryers ή Aldor και γιατί;;;;
κανε ενα μιγκρεησον σατερντ χολς να παμε μαζι ρε ;p
btw πηρα aldor χωρις να το ψαξω καν :|
Scryers με τη μια. Αμπρούτζη προλαβαίνεις να αλλάξεις τώρα που είναι νωρίς. :P
τι να κανω,πως το αλλαζω;ω ρε μαλακα γιαυτο μου τη πεσανε τα γκαρντζ στο ασανσερ και ψαχνομουνα...
Σταμάτα να παίζεις ουαου βρε παπάρα.
εινωραιο
Βασικά δεν είναι και τόσο μεγάλο θέμα απλά δες τα rewards του κάθε faction και κυρίως δώσε βάση στο τι shoulder enchant δίνουν:
http://www.wowwiki.com/Comparison_of_Al ... er_rewards
Το θετικό των Scryers είναι το Bloodgem trinket που δίνουν στο revered και είναι το όνειρο κάθε lock που είναι φρέσκος στο 70. Επίσης δίνουν τα leg enchants για DPS casters αλλά αυτό σε ενδιαφέρει μόνο αν είσαι tailor.
Τώρα αν δεις τα rewards από το πιο πάνω λινκ και θες να αλλάξεις τότε βρες αυτήν
http://www.wowhead.com/?npc=18596
Και κάνε το repeatable quest της που θα σου δίνει σιγά σιγά ρεπ με scryers. Αλλά θα σε πρήξει λίγο μέχρι να πας neutral.
Siga to trinket re sy.Einai analoga ti thes na paikseis an goustareis destruction scryers.An eisai pio affliction typos Aldor.Sto telos to mono pou aksizei kai apo rewards kai ola einai ta enchant.Opote me vash ayth kane thn epilogh sou.
Ok πάμε άλλη μία:
Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Αν θέλει PVE, το hit πρέπει να χτυπήσει cap.&- (ανεξαρτήτως spec)
Δυστυχώς στην αρχή δεν υπάρχει και πολύ gear για να το καταφέρει αυτό οπότε για να μπορέσει να μπει σε κανένα 10 man και πάνω για να το μαζέψει θα χρειαστεί +hit. To bloodgem βοηθάει γι αυτό το λόγο, δεν έχεις πολλές επιλογές. Ακόμα και αργότερα που με το gear θα έχει μπόλικο, θα μπορεί να το βάζει σε συγκεκριμένα bossfights.
Για PVP είναι λιγότερο χρήσιμο μεν, καθόλου άχρηστο δε.
Τώρα είπαμε και πιο πάνω ότι τα shoulder enchants μόνο παίζουν ρόλο αλλά οι διαφορές είναι 6 dmg ή 5 crit rating, ok.