poly kalos o PAOK
aparadekth h AEK
den shkwnei kritikh
Printable View
poly kalos o PAOK
aparadekth h AEK
den shkwnei kritikh
Η Ιντερ μπορεί επανήλθε στην καλή συνήθεια της συλλογής τίτλων, αλλά ο Βάλτερ Σάμουελ χρειάστηκε λίγα λεπτά για να αμαυρώσει την ποδοσφαιρική του εικόνα. Ο Αργεντινός αμυντικός δεν θα είναι στην διάθεση του Ρομπέρτο Μαντσίνι, στους τρεις πρώτους αγώνες των "νερατζούρι" για την νέα σεζόν, αφού τιμωρήθηκε από την ιταλική ομοσπονδία για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.
O νεοαποκτηθείς παίκτης πέρασε στο 63', στην θέση του τραυματία Ματεράτσι, στον τελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ, που έδωσε η Ιντερ στην έδρα της Γιουβέντους. Λίγα λεπτά αργότερα και σε μία από τις χιλιάδες δυνατές μονομαχίες που γίνονται στην γείτονα χώρα έχασε την ψυχραιμία του και έφτυσε τον Νέτβεντ, με τον Τσέχο να μην αντιδρά και να συνεχίζει το παιχνίδι του.
Ολα καλά, μέχρι τότε, για τον Σάμουελ, που όμως υπολόγιζε χωρίς τον τηλεοπτικό φακό. Ο τελευταίος...συνέλαβε τον αμυντικό των "νερατζούρι", με αποτέλεσμα ο Αργεντινός να χάνει τα τρία πρώτα παιχνίδια του νέου Καμπιονάτο.
TELIKA EVALE TO XERI TOU O MARADONA!!!!!!!!!!
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και καθήλωνε όλους μπροστά από τους τηλεοπτικού δέκτες. Τώρα που έχει ξεκινήσει καριέρα στην τηλεόραση δείχνει να έχει βρει τον τρόπο να είναι πρώτος και στο χώρο της σόου μπιζ. Συνάντηση κορυφής με τον Τζινόμπιλι.
Στην τελευταία εκπομπή "Η βραδιά του 10", που παρουσιάζει, ο "Ντιεγκίτο" αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια πως στον αγώνα Αργεντινή-Αγγλία (2-1) για το Μουντιάλ του 1986 στο Μεξικό, χρησιμοποίησε το χέρι του για να πετύχει το πρώτο γκολ της εθνικής το λεγόμενο "το χέρι του θεού".
Ο Μαραντόνα δεν είχε αναφερθεί ποτέ στο συγκεκριμένο γκολ, παρότι αρκετές φορές στο παρελθόν είχε ρωτηθεί. "Ποτέ δεν μετάνιωσα που έβαλα το χέρι μου σ΄εκείνη τη φάση", δήλωσε και στη συνέχεια εξήγησε τη συγκεκριμένη φάση: "Πρέπει να ήλθε υποσυνείδητα, επειδή είμαι ένας Φιορίτο (αναφέρεται στη φτωχική συνοικία του Μπουένος Αϊρες όπου μεγάλωσε) κι επειδή εγώ είμαι κοντός και ο Πίτερ Σίλτον έχει ύψος 1.86. Ποτέ δεν θα κατάφερνα να τού πάρω την κεφαλιά. Η μπάλα ήταν ψηλά και ο Σίλτον λέει ψέματα όταν υποστηρίζει ότι είδε από την αρχή πως χρησιμοποίησα το χέρι μου. Ηταν ο Τέρι Φένγουϊκ που τον ενημέρωσε. Εγώ κοίταξα τον διαιτητή και τον είδα να φεύγει προς τη σέντρα. Τότε είπα στους συμπαίκτες μου να έλθουν για να πανηγυρίσουμε το γκολ. Ηταν λίγο διστακτικοί στην αρχή".
Ο Σίλτον ποτέ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το γκολ αυτό με αποτέλεσμα να μην καλέσει τον "πίμπε ντ' όρο" σε ένα φιλικό προς τιμήν του. Όχι ότι ο Ντιέγκο στενοχωρήθηκε ιδιαίτερα. "Ο Σίλτον μου είπε ότι δεν πρόκειται να με καλέσει σ΄ένα ματς προς τιμήν του, επειδή είχα σημειώσει ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει. Του απάντησα: Σοβαρά, δεν πρόκειται να κοιμηθώ το βράδυ!".
Μπορεί η Αγγλία να διαμαρτύρεται ότι αδικήθηκε από το "χέρι του θεού", ο Ντιέγκο έδωσε άμεση την απάντηση στον Σίλτον και τους άλλους "τεχνήτες" ποδοσφαιριστές των "λιονταριών". Στο 55ο λεπτό του ίδιου αγώνα, ο Ντιέγκο πραγματοποίησε μια απίστευτη κούρσα 50 μέτρων, αδειάζοντας όποιον βρήκε μπροστά του και σημείωσε το 2-0, ένα γκολ που θεωρείται ως το καλύτερο που έχει επιτευχθεί ποτέ σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου και ανέδειξε για άλλη μία φορά την ποδοσφαιρική ιδιοφυία του Ντιέγκο.
pelaths katanthses arsene...
mporw na zhthsw thn chelsea ston omilo tou olympiakou h 8a eimai pali komplexika asxetos me thn mpala?
:)
Αυτό κι αν ήταν... βόμβα. Η άσημη Αρτμέντια Μπρατισλάβα απο τη Σλοβακία πρόσθεσε το όνομα της στη λίστα με τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εκπλήξεις στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον παίρνει με το σπαθί της τον τίτλο του ... φονέα των "μεγάλων"
Οι Σλοβάκοι προκρίθηκαν με στυλ για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους ομίλους με τα ισχυρότερα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αποκλείοντας την Παρτιζάν Βελιγραδίου με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι και μάλιστα εκτός έδρας.
magkez,o Leontiou 8a gamhsei POLY kosmo
apo 45 lepta paixnidiou evgales to sumperasma?Quote:
Originally Posted by S-11
:p
apo thn apodosh tou se ntempouto me thn omada kai malista se epishmo cl agwna
nai auto den einai krithrio apoti katalavaineisQuote:
kai den htan epishmo cl paixnidi htan epishma PROKRIMATIKA gia to cl :D
kala kala
makari pantws :DQuote:
h akadhmia MAS mas exei sunhthhsei se paiktares
etsi nte
Μαμα, ο Μπιδης.
:fear:
Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βίσλα συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλων των ποδοσφαιρόφιλων της χώρας. Εξαίρεση δεν αποτέλεσαν οι πολιτικοί, που επιδόθηκαν σε χουλιγκανικούς διαλόγους στη Βουλή, με αφορμή το ματς του ΟΑΚΑ. Πρωταγωνιστές οι κ.κ. Πρωτόπαπας-Δριβελέγκας, που επιτέθηκαν φραστικά στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελο Μπασιάκο.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Μπασιάκος τόνισε πως θα συντομεύσει την ομιλία του, καθώς κάποιοι συνάδελφοι του τον παρακάλεσαν να μην αργήσει ώστε να προλάβουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Βίσλα.
Η αποκάλυψη αυτή, προκάλεσε την έκρηξη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Πρωτόπαπα, που είπε χαρακτηριστικά:
"Που το άκουσες αυτό ρε; Δεν μπορεί ο ψεύτης να λέει τέτοια πράγματα. Θα έχεις την τύχη του υπουργού Εθνικής Αμυνας. Ανόητε! Ο άνθρωπος δεν έχει τσίπα".
Στον ίδιο τόνο και ο Ιωάννης Δριβελέγκας:
"Ποιος είσαι ρε που λες τέτοια πράγματα; Θα τα πούμε έξω, όταν τελειώσει η Επιτροπή".
Ο κ. Μπασιάκος πάντως, δεν απάντησε στους δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, θέλοντας έτσι να βάλει ένα τέλος στο... θέαμα που πρόσφερε η Βουλή.