swollen, oxi akomi re sy, exoun pesei polla mazemena kai den prolava. gia na kerdiso ligo xrono, na proteino tous "dikous mas" beyond perception se periptosi pou den tous ksereis idi.poly oraioi
Printable View
swollen, oxi akomi re sy, exoun pesei polla mazemena kai den prolava. gia na kerdiso ligo xrono, na proteino tous "dikous mas" beyond perception se periptosi pou den tous ksereis idi.poly oraioi
για να μην του αρέσει το γκρουπ, δεν του αρέσουν τα ριφς, αρα απαξιώνει.. λογικό το βρίσκω αυτό
στην τελική αφήστε τον να λέει όπως λέει ο καθένας δω μέσα.. αν δεν υπήρχε το ΦΙΝΤΙΜΠΑΚ προφανώς κ δεν θα σας είχε πειράκσει τούτος ο νέος χρήστης
Pote se koroidepsa egw re?Pote ekana plaka?Sovara milas?Afto pou eipa prin einai pws oi sugekrimenes mpantes einai sto top 10 mou.Latreies.Akouw dhladh kai egw pragmata apo to eidos kai mou aresoun.Kapoia para polu.Mhn me vlepeis san ton ex8ro ths mousikhs sou pou einai prokateillhmenos apenanti ths.Stamata thn paparologia.Oi Pantera kai oi Machinehead einai ektos twn goustwn sou dektwn.Den mporeis na tous mhdeniseis,gia mena gia pollous allous gamane.Epishs kopse ta megala grammata kourasthka.Epishs oi Haunted exoun eppiroes apo thrash mpantes ti na kanoume?Apla exoun logikh sugxrwnou metal
μια απορια ομως...
με ποια λογικη συγκρινεις τους mPantera,Machine Head με τους Warlord? παιζουν στο ιδιο χωραφι?
εισαι ικανος να συγκρινεις Pink Floyd με Venom και Autechre με B.B.King
Ra Pariah στους Pantera θα διαφωνήσουμε :!:
Η αλήθεια είναι πως το thrash όπως το γνωρίζουμε και το αγαπάμε δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση με Pantera. Παρόλα αυτά, αλήθεια είναι επίσης (αν και δεν έχω ασχοληθεί ιδιαιτέρως με το συγκεκριμένο σχήμα) πως κάποια τους riff μένουν καρφωμένα στο μυαλό!
Ειδικά για σένα, Ra, με όλη μου την αγάπη και την εκτίμηση, που τις γνωρίζεις, άκου τους πρώτους δίσκους του group, πριν από το Cowboys From Hell, και κυρίως το Power Metal (τρίτος δίσκος αν δεν κάνω λάθος), και σου υπόσχομαι να ότι θα σου κρεμάσει το σαγόνι. Ανελέητο και καυτό Power με riffιές και solo που θα σου γυρίσουν δέκα σβούρες το κεφάλι!!!;)
Ατσαλένιο metal θα τολμούσα να πω...
Pws hmoun sigouros pws kapoios 8a grapsei gia tis gamw glam pipes twn Pantera sta 80s
Swollen, κάτσε ρε συ όμως, κι εμένα δε μου αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ οι Machine Head. Δε μπορώ όμως να πω ότι δεν είναι γεμάτοι με riffs όσο και να μη μου αρέσουν αυτά.
Εμένα μου φαίνεται ότι πέταξε πατάτα ολκής και τώρα προσπαθεί να το κουκουλώσει.
νταξ ναι. μαζί σου. απλά το πήγα καθαρά λογικά.
ότι όταν λες μια μπάντα ότι δε σ'αρέσει, μέσα σ'αυτά που δεν σ'αρέσουν εε θα'ναι κ τα ριφ δεν γίνεται αλλιώς..
ξαναλέω "ακραία" λογική, αλλά λογική.
Oxi re apla leei oti ta riffs tous einai anuparkta dhladh apoluta skata
εε ναι.. αφού δεν του αρέσουν, αυτό λέει
σιμπλ
Τί να πω εγώ ο κακόμοιρος για τα greeklish σου, ρε συ; Να πω ότι τα διαβάζω άνετα;
Η πλάκα πήγαινε σε χρήστες τύπου Amnesiac (που τον γουστάρω τον συγκεκριμένο). Το θεωρώ πιο ντόμπρο να λες όλη την ώρα αυτό που σκέφτεσαι, παρά πού και πού να κάνεις πλάκα και άλλου να μιλάς σοβαρά.
xaxa fitepsa tous sporous tou kakou kai pao gia kafe. eirini imin :P yparxei xoros gia olous :P