Παρακαλείστε όπως περιορίσετε την χρήση του όρου progressive για φέτος. Κυκλοφόρησαν νέο album οι Van Der Graaf Generator. Λοιποί που παλεύουν να πλησιάσουν, τα κουβαδάκια και σε άλλη παραλια.
Printable View
Παρακαλείστε όπως περιορίσετε την χρήση του όρου progressive για φέτος. Κυκλοφόρησαν νέο album οι Van Der Graaf Generator. Λοιποί που παλεύουν να πλησιάσουν, τα κουβαδάκια και σε άλλη παραλια.
Πρόλαβα να ακούσω ένα κομμάτι από την εν λόγω δουλειά και είναι :pink:
Quote:
Originally Posted by iskra
http://img26.picoodle.com/img/img26/...um_84ac2e7.jpg
:thumbsup:Quote:
Originally Posted by kontan
εγώ που το άκουσα κανά 2 φορές μου άρεσε(άν και δεν είμαι του είδους)...
Quote:
τρέχω,ελπίζω να έχεις δίκιο :!:
εξαιρετικο το Van der Graaf Generator.
για το ρασιαν, δεν ειναι αλμπουμ δυσκολοχωνευτο.
μερικα πραματα τα καταλαβαινεις και απ'το πρωτο ακουσμα.
harper lewis, station και youngblood εχουν κατι να πουν. αλλα το αλμπουμ ειναι μετριο συφωνα με τα "στανταρντς" που εχουν σχηματισει με το εντερ.
Που βρίσκουμε Βαν Ντερ Γκραφ λοιπόν?
To Russian einai apogohteush.. Apla opws proanafer8hke panswsta apton filtato Shora, sto Enter edeiksan pou mporoun na ftasoun kai polu apla to new einai poluuu pio katw.. Ap'ta russian pou exoun pesei st'aytia mou (les kai einai kai polla) (S/T E.P. / Enter) einai to mono pou 8a mporousa na to akouw enw tautoxrona milaw sto thlefwno, xtypaw frapedia me to xtyphthraki kai blepw Eleonwra Meleth kserwgw..
Egw perimenw to epomeno..
pass?Quote:
Originally Posted by shora
α σοζ! www.mediaportal.ru
σκεφτηκα να το δοκιμασω μιας και ειναι το πλεον κλασσικο αλλα δεν το εκανα τελικα....no prob...thanks για το λινκQuote:
Originally Posted by shora
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ WITCH.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ.
..βρισκόμαστε σε φάση νέου Death in June album και αυτό είναι καλό για τη μουσική, και για εμάς, και υποθέτω για τους Death in June.
Και guiltyguiltyguilty, να ξεπερνάει blindblindblind, και δίσκος της χρονιάς.
για προτεινετε δισκο απο ufomammut για να τσεκαρω τι λενε