Will do. Thanks :)
Printable View
Will do. Thanks :)
83 αχρηστες σελιδες. αυτο.
Αναφέρεσαι στα ποστ σου ως Firestorm, Firestorm2, Firestorm3 και όλων των fake account σου;
αλλο ενα αχρηστο ποστ σ'αυτο το θρεντ.
μην πας να με κερδίσεις σε αγώνα αυτοαναφορικότητας, το παραπάνω ποστ σου θα μπορούσε να είναι κάθε ποστ σου
Φιλε το βιολι, αν ητανε πουλι, τοτε θα το παιζανε συνεχεια πολλοι. Ομως το βιολι σου, εσενα ειναι βιολακι. Ειναι καυτερο του Νικολα το σουβλακι.
παίζω βιολί 17 χρόνια, περισσότερα απ' όσα (νομίζεις ότι) ξέρεις να παίζεις με το πουλί σου
κι όμως είσαι μεγαλύτερος μαλάκας απ' ό,τι εγώ βιολιστής
ψάξου, αποχωρώ απ' τη συζήτηση.
Έλα, ban στο μαλάκα. Αρκετά.
το gnome πόσο απαραίτητο σου είναι;
τσέκαρε εδώ
http://lubuntu.net/
λοιπόν, συνδέομαι σε ασύρματο δίκτυο το οποίο δεν έχει ασφάλεια, και ενώ είμαι συνδεμένος με το ρούτερ, δεν έχω ίντερνετ ενώ ταυτόχρονα οι υπόλοιποι με windows έχουν κανονικά (αυτό συμβαίνει σε καφέ, αλλά ο ιδιοκτήτης δεν ξέρει να μου πει). καμιά ιδέα κανείς?
α, προφανώς είμαι με ubuntu (10.10)
ubuntu roi.
Τιποτα δεν ειδες, τα κανουμε ολα βιδες. ΓΑΜΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ
βασικά δες αν παίρνεις IP κανονική και όχι της μορφής 169.χχχ.χχχ.χχχ
αν δεν παίρνεις τότε παίζει να είναι κλειδωμένο με mac addresses το ρούτερ ή απλά δεν τρέχει dhcp εκεί, αν παίρνεις κάνε το εξήςCode:sudo iwconfig
δώσε
αν σου κάνει reply τότε βγαίνεις μια χαρά ιντερνετ αν σου βγάλει unknown host τότε δώσεCode:ping www.cisco.com
αν σου κάνει reply τότε είναι θέμα dns , πας στο /etc/resolv.conf και περνάςCode:ping 72.163.4.161
nameserver 8.8.8.8
nameserver 8.8.4.4
και λογικά είσαι κομπλέ
Έτυχε να περάσω ubuntu 11.4 σε ένα σύστημα και είδα κι εγώ καθυστερημένα το Unity. Σοβαρά τώρα, σε ποιόν είναι χρήσιμη αυτή η μαλακία;
Quote:
Unity debuted in the netbook edition of Ubuntu 10.10. It is designed to make more efficient use of space given the limited screen size of netbooks, including, for example, a vertical application switcher[3] called the launcher