Re: A Blast from the past!
α ρε μαλάκες ψάχνω σε όλο το ιντερνέ να βρω για τους εξωγήινους τερατομάχους (δεν θυμόμουν πως τους λεγανε) και εσείς τόχετε βρει κιόλα;
αλλά επειδή βρήκατε μόνο τα battle beasts και όχι τα ελληνικά πατεντοbootlegs, νιώστε. (edit: ακόμα καλύτερα εδώ και εδώ)
όποιος πει "τι είναι αυτό;" τρώει ξύλο και χλεμπόνες ε.
έχω ακόμα σπίτι ένα τέτοιο λαγούδι (μαύρο) με ένα χέρι φιδίσιο (γαλάζιο) και για κάποιο λόγο (για να φαίνεται πιο br00tal μάλλον) του έχω ψαλιδίσει και τα αυτιά. :touched:
(σχετικό: έψαχνα τώρα το καλοκαίρι να βρω και τα g.i.joe που έχω κάψει με αναπτήρες για να κάνω mods αλλά δεν βρήκα πολλά, μόνο κάτι αποτυχημένα πειράματα με καπάκια-bic για χέρια και κεφάλια μισολιωμένα μαύρα σε φάση terminator.)
:shock: :-o ένα τέτοιο είχε βρεθεί στην κατοχή μου χωρίς να ξέρω από που. Μάλλον το 'χα δανειστεί/βουτήξει από φίλο. :touched:
Quote:
Originally Posted by rincewind2k
α ρε μαλάκες ψάχνω σε όλο το ιντερνέ να βρω για τους εξωγήινους τερατομάχους (δεν θυμόμουν πως τους λεγανε) και εσείς
τόχετε βρει κιόλα;
αλλά επειδή βρήκατε μόνο τα
battle beasts και όχι τα ελληνικά πατεντοbootlegs,
νιώστε. (edit: ακόμα καλύτερα
εδώ και
εδώ)
όποιος πει "τι είναι αυτό;" τρώει ξύλο και χλεμπόνες ε.
έχω ακόμα σπίτι ένα τέτοιο λαγούδι (μαύρο) με ένα χέρι φιδίσιο (γαλάζιο) και για κάποιο λόγο (για να φαίνεται πιο br00tal μάλλον) του έχω ψαλιδίσει και τα αυτιά. :touched:
(σχετικό: έψαχνα τώρα το καλοκαίρι να βρω και τα g.i.joe που έχω κάψει με αναπτήρες για να κάνω mods αλλά δεν βρήκα πολλά, μόνο κάτι αποτυχημένα πειράματα με καπάκια-bic για χέρια και κεφάλια μισολιωμένα μαύρα σε φάση terminator.)
Θυμάμαι ακόμη εποχές που τριγυρνούσα στην γειτονία με τις τσέπες της φόρμας γεμάτες τέτοια πλαστικά.
Και μετά ρωτάτε και αναρωτιέστε και μας κοροϊδεύετε που παίζουμε ακόμα Warhammer 40k...
Quote:
Originally Posted by Abruzzi
http://www.mtvmusic.com/video/?id=47636
Ύμνος :pink:
Στη συνέχεια θα πρότεινα: http://www.mtvmusic.com/video/?id=8098
ρε σεις , εκεινη η θρυλικη εκπομπη του κομφουζιο (κανακη-παραρα-καλυβατση) που ειχαν για κοινο απο την μια πλευρα αρειανους και απο την αλλη παοκτσηδες υπαρχει στο youtube?
λες το παλιο της ετ3
εχω ψαξει αλλα δεν εχω βρει τπτ...μονο απο περιοδο star
ξέθαψα μπαούλο με παλιά τεύχη βαβούρα, Μπλεκ και Σνόρκελς. θα τα σκανάρω από Δευτέρα.
τα γκολ του Τζίμι Γκραντ... :touched:
Quote:
Originally Posted by fandango
τα γκολ του Τζίμι Γκραντ... :touched:
:pink:
Quote:
Originally Posted by fandango
...Σνόρκελς. ...
:pink:
Εγώ σήμερα είδα σε ένα βιβλιοπωλείο το βιβλίο παρμυθιών "Χίλιες και μια Νύχτες". Όταν το αγοράσω θα προσπαθήσω να το σκανάρω.
Euxaristw anwnymo msn filo pou to brhke!!
http://www.youtube.com/watch?v=LRtKAQJUc3g
:touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
Lambert gamw thn poutana mou... Et1 meshmerakia, gyrw sto 1990 kserwgw....
το είχε δείξει στη νετ, το πρωί, πριν 2-3 Σαββατοκύριακα... :touched: