Καλύτερα, αυτό το "είμαι μισάνθρωπος και υπεράνω σας, που θα τολμήσετε να ασκήσετε και κριτική" attitude αυτού και των περισσότερων από των μπαντών του αξίζει να πάει στο τάφο, έστω και αν βέβαια τότε ψαρώναμε από κάτι τέτοια. Φυσικά είχε κυκλοφορήσει και εξαιρετικούς δίσκους στο dark ambient (και σε industrial φαντάζομαι αλλά δε με πολυενδιέφερε) υπάρχει πάντως και η Cyclic Law που συνεχίζει να βγάζει καλά πράγματα για όσους ασχολούνται με τον ήχο.
07-02-2014, 19:44
carheart
Γενικά δεν παίζει να υπάρχει λιγότερο συνεννοήσιμος άνθρωπος από τον Karmanik. Έχω σιχτιρίσει άσχημα μια φορά
Πρακτικά η εταιρία είχε κλείσει τρία χρόνια πριν, με την κυκλοφορία του Very Little Fun (φοβερό πράμα)
Αρκετές Ωραίες κυκλοφορίες, στο ανάμεσο μπόλικη dark ambient/neofolk σαβούρα για εναλλακτικές στήλες μεταλ εντύπων με vampire freaks απωθημένα. ΡΙΠ, μπάνερ και τέτοια
09-02-2014, 14:00
Keeper Of The Seventh Son
aste tous estranged k tis malakies edw einai to kalo to pank
To EP("Clear") που έβγαλαν οι Periphery, είναι πολύ καλό, σε όσους αρέσει αυτό το στυλ, να ριξουν μια αυτιά.
11-02-2014, 04:23
Ra Pariah
Λοιπόν, αποχώρησε ένα από τα δύο βασικά μέλη των Kampfar, με αποτέλεσμα το καινούργιο δισκάκι να είναι η καλύτερή τους δουλειά από το '98-'99 και δώθε :!: Εξωφυλλάρα, τούμπανος ήχος, αρκετά καλά ριφ να κάνουν παρέα σε κλασικές δομές/συνθέσεις του συγκροτήματος και άλλα όμορφα... Όσοι ασχολούνται με το τίμιο commercial metal (ο Commissar δηλαδή), ας σπεύσουν (-ει).
Ενδεικτική επιλογή (υπάρχουν άλλα τρία-τέσσερα εξίσου καλά κομμάτια). Εστιάζουμε στην μπασαδούρα και στο μεγάλο ρεφραίν, που είναι βγαλμένο από τις καλύτερες στιγμές των "In Defiance of Existence" και ΣΙΑ.
12-02-2014, 17:03
commissar
:pink:
Ήθελα να ανταποδώσω με το "Ο Father O Satan O Sun" από το καινούριο Behemoth που είναι το καλύτερο του δίσκου αλλά δεν το έχει ανεβάσει κανείς οπότε βάζω εκείνο που σου είχα δώσει στο chat μήπως γουστάρει και κανένας άλλος. Ίσως ο Φίξξερ, κέος έρεβος και άψου τίαμουτ.
The strange choral sound, which appears to be caused by the wind, was first reported last year at around the time of Hurricane Sandy and has been heard several times since.
16-02-2014, 15:32
Kaserinos
απλά τρομακτικό, το τελευταίο album των Dephosphorus.
"Astrogrind", λέμαι.
Πρωινή καφεδάρα (Gold Blend, τα 'χουμε πει αυτά) προσπαθώντας να φτιάξω μια (βέλτιστη) δεξαμενή κομματιών για το αποψινό αφιέρωμα King Diamond (μαζί με Savatage). Έχω φτάσει στο Abigail II (έχω άλλα δύο δλδ) και μέχρι στιγμής έχω ξεδιαλέξει 44 κομμάτια. :touched:
Πάρτε δυο Goblin-ο-κομματάρες να σας πάει καλά η μέρα. (Παίζονται και back to back, άμα είσαι μαστόρι :cool: )