Ετοιμάζονται να κάνουν phase ολόκληρο το Draenor για να σταματήσει το lag και τα dc
http://us.battle.net/wow/en/forum/to...?page=140#2792
γελάει ο κόσμος, χειρότερο launch ever μέχρι και ο moderator του WoW subreddit απηύδησε
Printable View
Ετοιμάζονται να κάνουν phase ολόκληρο το Draenor για να σταματήσει το lag και τα dc
http://us.battle.net/wow/en/forum/to...?page=140#2792
γελάει ο κόσμος, χειρότερο launch ever μέχρι και ο moderator του WoW subreddit απηύδησε
αχαχαχαχα βγειτε ρε για κανα 3ημερο να στρωσει. μην ορματε. πρωτ'απολα δεν σας σπανε τ'αρχιδια ολοι που μαζευοντε γυρω απτον quest giver ξερω γω? ελεος ολα τα παιδακια καναν ντου. αφηστε να χαρουνε και μπειτε καντε κανα λεβελινγκ μετα ανετοι.
μετα το maintenance παλι αρχιδια ε..
εμενα χτες με εβαλε μετα απο 6 ωρες queue
αχαχαχα τον ηπιε ο σκορδοστουπης. πρωινα μονο δεν εχεις προβλημα μεχρι να το φτιαξουν.
http://i.imgur.com/xJsMZkC.jpg
αντε καλη αρχη =p
gz
εμεις το παμε λαου λαου =p
O Mar'gok, όμως, δεν... Είναι ένα επίπεδο πάνω από τα υπόλοιπα. 9% καλύτερη προσπάθεια. Μάλλον απόψε θα πέσει.
ουγκα μπουγκα
Spoiler
Gzgz!
Mar'gok down και Kargath hc ^^
γαμω..τι λεει το φαητ?
Αν εννοείς το hc, πολύ εύκολο, δεν κατάλαβα καν διαφορά από το normal. 1ο try, wipe στο 1% από μαλακία. Στο 2ο έπεσε.
ακριβως το ιδιο ειναι.
για butcher δε ξερω τι παιζει,μιας και αυτο στο νορμαλ ευκολο ειναι.
μπηκε το 6.2. μου φαινεται ακομα καλυτερο.
PAIZETE RE? na alaksoume kana Real ID
εφυγε uninstall 15 λεπτα αφοτου εχωσα Imperator HC τον Ιανουαριο
γενικα πολυς ντορος για το τιποτα, εχει που εχει λιγο content σε συγκριση με τα προηγουμενα expansions εβαλαν και το garrison και παει το game, RIP.
γιατί το λες αυτό ;
Εγώ το γκάρισον το βαρέθηκα πολύ με φάνηκε σα να μεγαλώνω φράουλες στο φαρμβιλλε (και το παντάρια είχε φαρμα, αλλα ξόδευε πολύ λιγότερη ώρα)
το ιδιο πραγμα λεμε, μια μαλακια το garrison ηταν το τελειωτικο χτυπημα σε ενα ηδη ετοιμορροπο ΜMORPG
Αδυνατώ να κατανοήσω πώς μπορεί να θεωρηθεί αρνητικό ένα extra feature, με το οποίο δε χρειάζεται καν να ασχολείσαι, αν δε θες, λολ.
σε παρακαλω μην μου πετας επιχειρηματα επιπεδου mmochampion στο ER
Δε διαβάζω mmochampion και έπαιξα το expansion μόλις 2-3 μήνες. Το "επιχείρημα" είναι βάσιμο. Την έλλειψη content, ως αρνητικό, την καταλαβαίνω. Το "μα έχει garrison" είναι παντελώς ηλίθιο.
Κιεγω συμφωνάω με πλιτσι πλιτσι.
έβαλαν το γκάρισον και παει το γκειμ είναι λίγο υπερβολικό
διαλυει και θα διαλυει για παντα.
check out to mercenary pvp
αντι να βγαλουν τα racials απο το PvP τελειως μπας και balanceαριστει καποτε το game, κανουν τετοιες αθλιοτητες για να μπορουν και οι horde να παιζουν στην ashran
τιποτα, η αχρηστη ομαδα που εχει αναλαβει το WoW θα τους παει τους συνδρομητες στους 2m στην δυση μεχρι το 2017 ανετα
PvE game. Move along.
Μιλάς για 2017 και έχουμε ένα game που κρατάει (και είναι το ίδιο unbalanced στο pvp) από το 2005.
'nuff said
αυριο πεταμε στον draenor. τι καλα...
Λίγο αργά το κάνανε... Αν ξαναπαιξουμε θα είναι στο επόμενο expansion.
εγω παιζω ακομα, μιας και το end game ειναι σχεδον ανυπαρκτο, ανεβαζω αλτακια 100 λβλ. :(
Η ζούγκλα που έχει ανοίξει τι φάση είναι; Σαν το νησί του pandaria με world bosses και daily ή καμία σχέση;
Μου ήρθε ή κλασσική geek wow νοσταλγία από το πουθενά και το ψηνω μπας και μπω για εντελώς κάζουαλ φάση (τύπου daily/ach/mount farm) αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τη συνδρομή αυτό.
Τώρα που είπα συνδρομή... μπορείς να τη βγαλεις μόνο με τα token σε φάση free to play απλά με ingame gold πλεον ή θέλει κάνα τρελό φαρμαρισμα;
η tanaan ειναι σαν το νησι περιπου εχεις δικιο. εκει ειναι και το τελευταιο raid tier. Hellfire Citadel. Εχει Mounts απο διαφορα mobs και φαρμαρεις κατι κρυσταλλους για extra mounts και gear. παιζουν και dailies για apexis crystals. συνολικα 5-6 τη μερα για οποιον εχει ορεξη. τωρα για το subscription που λες ειναι αναλογα την ηπειρο. στην eu τωρα που μας ενδιαφερει τα tokens εχουν περιπου 55κ gold. με 1 token βαζεις ενα μηνα παιχνιδιου. οποτε οποιος θελει να τη βγαζει τζαμπε οι 10 μερες απο τις 30 του μηνα πρεπει να ειναι φαρμαρισμα gold. ομως δεν ξερω τι συμβαινει ακριβως σε ανενεργο account. οταν ηθελα εγω να επανενεργοποιησω μου ζηταγε 50k gold απο ΚΑΘΕ χαρακτηρα που ειχα στο account μου. αν ομως εχεις ηδη sub ενεργο και πας να βαλεις token τοτε απλα με 55k απο ενα χαρακτηρα αγοραζεις το token και βαζεις το μηνα σε ολο το account σου. δεν ξερω αν το εχουν αλλαξει τωρα αλλα σε περιπτωση που ισχυει αυτο προτεινω να ανανεωσεις απο ebay ενα διμηνο με κανα 16αρι ευρω και μετα βαζε tokens. site για παρακολουθηση τιμων των τοκενς ειναι αυτο
Thanks.
Βασικά σκεφτόμουν να αγοράσω ένα μήνα με 12 ευρώ( ή ποσό πάει τεσπα ) από το site της blizzard και μετά να ανανεωνω με τα τοκεν.Βέβαια επειδή δεν έχω ιδέα ποσο εύκολα μαζεύεται το ποσό που λες πλέον -ειδικά για εμένα που ασχολούμαι μόνο με έναν char- ούτε ξερω αν θα έχω το κεφι/χρόνο να μπω στη διαδικασία,θα κάνω την αρχή με τον παραδοσιακό τρόπο και μετά βλέποντας και κάνοντας.
οχι απτη μπλιζαρντ. ειναι κλεφται. παρε απο ebayuk. με 3-4 ευρω παραπανω βαζεις 2μηνο
https://www.youtube.com/watch?v=eYNCCu0y-Is
sylvanas :touched:
ωραια πραματα