Haha, psinomai, opws kai gia instagib quake 3. trela gelia.
Printable View
Haha, psinomai, opws kai gia instagib quake 3. trela gelia.
Φυσικά στο γιουτουμπ το φχαριστιόμαστε καλύτερα, εδώ χάνει.
Funishment καίγεσαι με CoD 4;
Α ρε Garand που σας χρειάζεται :!:
exw installed quake 3 kai hamachi, psh8eite.
Αγαπώ cod, όλα, αλλά το 4 έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, μιας και το ετέλεψα με φοβερές δυσκολίες, γιατί το πισί δεν το σήκωνε ευχάριστα.
Δεν είμαι τρου γκέημερ, τα υπόλοιπα παιγνίδια στα οποία αρέσκομαι είναι επιπέδου και ύφους SimCity 3000 και Lemmings, μην παρεξηγηθώ.
Και δεν κατάλαβα το garand part. Δε μας αρέσει το modern warfare;
εντελώς άσχετο, αλλά ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΕΙ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟ GTA 4????? πριν λίγο την τελείωσα κι έχω κατακαβλώσει!
παιζει να ειναι το πιο δυσκολο παρτ
Ιιι, γκέρλ γκέημερ! :fear:
:pink:
Nomizw meta apo auto mporoume oloi na sumfwnisoume oti tha paiksoume cod4 (gia arxh, meta pame kai sta alla), opote mporoume na arxizoume na kanonizoume ta diadikastika.
Ws tote, osoi endiaferomenoi valte to cod4 , me to teleutaio 1.7 patch (38 mb) -xreiazetai na mpei to 1.6 prwta (280 mb)-, tha ta vreite kai ta duo edw:
http://www.gamershell.com/pc/call_of...downloads.html
Twra, mporoume na paiksoume me hamachi (programma gia lan over internet), alla nomizw gia arxh tha htan pio eukolo na mpoume se kana cracked server (an exei kaneis kana kalo, kata protimish psiloadeio gia na paizoume kuriws metaksy mas as pei).
Epishs mporoume na valoume kai kana ventrilo (voice-chat programma), mporw na steisw (free, max 8 atoma) server egw, ektos an exei kaneis kapoion etoimo. Vazoume kai teamspeak ama eimaste panw apo 8 :)
Anyway, peite, na kanonisoume kamia mera suntoma ante
To Μ1 Garand είναι το μόνο Ανδρικό Όπλο. Εξαιρούνται τα sci-fi γιατί δεν υπάρχουν sci-fi Garands ( ! ). Δηλαδή οκ, μιλάμε για ένα κομμάτι ξύλο που εκτοξεύει σφαίρες ενώ δεν έxει reload. Το έπος το ίδιο.
Ωραίο το Modern Warfare αλλά εγώ προσωπικά θα ήθελα η Infinity Ward να έκανε τα WWII CoDs μιας και με τη νεότερη τεχνολογία των ημερών θα μπορούσαν να κάνουν κάποιο-πιο-σοβαρό WWII game.
Αλλά δυστυχώς τα δώσανε στην Treyarch.
Το SimCity είναι τρου btw.
Μιας και εμένα με έφτιαξε ο Phantom Duck και το δοκίμασα και δουλεύει (μπήκα σε κυπριακό σέρβερ αλλά ήταν άδειος. Κοτάρες ) η διαδικασία έχει ως εξής:
Το κάνετε install, μετά βάζετε τα patches και μετά κάνετε update το punkbuster με ένα εξε από το site του θαρρώ.
Δεν έχω άποψη, οπότε μαζί σου.
Μένανε όλα με αρέσουνε εξίσου σαν """σενάρια""", ήταν πρακτικός ο λόγος που ξεχώρισα το 4, δεν έχω και το χαρακτηριστικό κόλλημα με WWII που βλέπω ότι παίζει πολύ γενικά στους cod lovers.
Συγκίνησις, alien invasions και earthquakes και όλα απ' την αρχή. :touched:
Για την ιστορία να πω ότι δεν παίζω ποτέ μούλτι, αφενός γιατί είμαι γελοιωδώς άμπαλη και αφετέρου γιατί αγχώνομαι όταν με κυνηγάνε, και κάνω κύκλους γύρω από τον εαυτό μου σαν αυτιστικό. Αν τα καταφέρει το πισί, ευχαρίστως σας τα δείχνω και στην πράξη όλα αυτά.
Χεχ, ας ήταν και στο πόλεμο στο Ιράκ αλλά με Garands.
http://img229.imageshack.us/img229/2038/garand.jpg
:pink: Κανει και *τινγκ* όταν τελειώνει το clip.
Post vids plzkthx.
Κατα τ'άλλα
http://img34.imageshack.us/img34/3314/ctf2fort0000i.jpg
GreekBastard στο TF2 μου; :touched:
Loipon, an psinetai kaneis gia cod as mpei ston playcod4.dyndns.org:28960
Enas adeios ellhnikos cracked server, psilook pings gia cod, mpeite na sfaxtoume ligaki omorfa.
Gia osous den kseroun gia na mpeite, afou eiste sto menu tou cod4, pathste ~ gia na katevei h console kai grafeteDouleuei kai copy-paste e :pCode:\connect playcod4.dyndns.org:28960
Afou ta ksunw, tha eimai mesa gia kana misawro logika, alla tha pataw alt tab kathe 5 mins mias kai atm eimai monos mou, ante mpeite kaneis :)
για προτείνετε κάποιο στάνταρ torrent cod4 γιατί βαριέμαι να ψάχνω. εσείς ποιο έχετε;
Νομίζω πως έχω αυτό
αλλά αν βρεις κάποιο Razor1911 release θα κάνει μια χαρά.Code:http://www.demonoid.com/files/details/1595574/6737384/
Μετά από ελαττωματική μνήμη, κάρτα γραφικών, τώρα και ελαττωματικός σκληρός! Τον οποίο πήγα και άλλαξα, έδωσα και κάτι παραπάνω για να πάρω έναν WD Caviar Black (ο παλιός ήταν Βlue) μόνο και μόνο για να τον συνδέσω και να ανακαλύψω πως και αυτός ήταν ελαττωματικός. Καυλωτικό;
FML.
Πάρε Seagate!
Μη δοκιμάσεις και το 3ο χρώμα πάντως, το green, αυτοί βγάζουν πιο πολλά προβλήματα απ' όλους.
Βασικά από ότι μου είπαν εκεί έχουν ζαβούς μεταφορείς που τα κουβαλάνε σαν σακιά με πατάτες. Μια φορά, λέει, ήρθε μια σύνθεση πισιού που από το κοπάνημα είχε στραβώσει το case και όλα μέσα ήταν σπασμένα. Τρου καταστάσεις.
Ο seagate barracuda που πηρα το Νοεμβριο μου καηκε στο ασχετο μετα απο 1μιση μηνα.Αλλα εχω εναν αλλο seagate barracuda που ζει 5 χρονια.Αβυσσος η ψυχη των μπαρακουντας λοιπον.
Πολύ εύκολα στα αλλάζουν, από πλαίσιο τα πήρες;
Ναι.
Είναι κομμάτι της εγγύησης του "Turbo-X" (ανάθεμα την ώρα του ε), οπότε πάλι καλά.
θα φορμαρω το πισι και θελω να ρωτησω αν καποιος εχει να προτεινει κανα καλυτερο free αντιβαιρους εκτος απο avg και avast(πχ αν εχει δοκιμασει κανα antivir κλπ)
loipon, to avira to exw edw kai 2 mhnes panw katw, einai para ma para poly kalo kai (to shmantikotero) einai poly poly elafry
με τα updates ειχες κανενα προβλημα γιατι παλιοτερα υπηρχε ενα θεμα....αν ολα λειτουργουν ρολοι σκεφτομαι να το βαλω
κ εγω το avira εχω κ ειναι ολα μια χαρα.
κανενα προβλημα με απντεητς
Εχει παιξει κανεις το Dawn of Discovery?Εντυπωσεις?
Δεν το έπαιξα και πάααρα πολύ αλλά μου φάνηκε πολύ καλό και πολύ όμορφο (αισθητικά). Μοναδικό μειονέκτημα είναι η παντελής απουσία multiplayer αλλά αν δε σε ενδιαφέρει αυτό και γενικά σου άρεσαν και τα προηγούμενα Anno, σίγουρα θα σου αρέσει και αυτό αρκεί να έχεις ένα αρκετά δυνατό pc ώστε να το σηκώνει.
Καλημέρα αγαπημένο ER, χρειάζομαι επιγόντως τη βοήθεια σου. Για μια γαμημένη εργασία έχω να φτιάξω ένα σχέδιο, το οποίο όμως πρέπει να έχει layers τα οποία θέλουν να είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους (δηλαδή ουσιαστικά με κάποια λίστα στην οποία θα τσεκάρεις τα layers να μπορείς να βάλλεις ένα η περισσότερα που θα κάνουν overlap, σα να έχεις μια σειρά με διαφάνειες).
Επειδή εγώ ασχολούμαι κυρίως με ταβανόπροκες, και θεωρώ αυτή τη στιγμή αρκετά χρονοβόρο να βγάζω έξω το autocad (έχω να το πιάσω 6-7 χρόνια και τότε απλά είχαμε κάνει ένα γαμω-εργαστήριο στη σχολή, ούτε που θυμάμαι την τύφλα μου), σκεφτόμουν να δοκιμάσω με photoshop. Είναι ευκολότερο πιστεύετε; Δυσκολότερο; Αν ευκολότερο, ποιό photoshop κατεβάζω; Υπάρχει κάποιο quick tutorial που προτείνετε;
Ελεήστε τον αόματο καλέ κυρία μου καλέ!
EDIT: Το σχέδιο θα είναι αρκετά "γραμμικό", ουσιαστικά μια διασταύρωση και τα layers οι διάφορες πορείες πεζών και αυτοκινήτων. Γι' αυτό μου ήρθε στο μυαλό το autocad. Γραμμές και βελάκια....
Layers uposthrizoun polla programmata, se auto pou thes na kaneis psiloeukola tha nai ola, to vasiko einai se poion tha th dwseis thn ergasia kai se ti format to thelei autos.
χμ, το σίγουρο είναι πως δεν παίζει κάποια απαίτηση, απλά για την παρουσίαση του "πονήματος" θα ήθελα τα Layers, για να δείχνω τους πιθανούς συνδιασμούς κατά παραγγελία. (προφανώς η παρουσίαση από το Laptop με direct s-video out) Με ενδιαφέρει κυρίως να είναι εύκολο το interface του προγράμματος τόσο στο σχεδιασμό όσο και μετά, στον έλεγχο των διαφόρων layers κατά την παρουσίαση. Ένα απλό κλικ σε λίστα θα ήταν σωτήριο.
Αγαπώ σε μεσημεριάτικα Ingolemo, μου σώζεις τη ζωή καλοκαιριάτικο.
just leaving this here: http://nunnally.ahmygoddess.net/watc...os-using-dxva/
-εξαιρετικός οδηγός για αναπαραγωγή ματρόσκας και κάθε φύσης HD video με επιτάχυνση και ταπάνταόλα-
Ela, twra gyrisa kai to da auto.
Kanta me photoshop, tha ftiakseis thn eikona me ta layers, tha xei deksia mia lista me ta layers kai tha mporeis na epilegeis poia fainontai opote thes.
Sth parousiash, to vazeis kai fullscreen, kleineis kai oti tools/menus fainontai kai se enoxloun kai afhneis mono to tool me ta layers.
It was a worthy post in the forum NeoGAF and known who started the latest rumors about the declining price of the PlayStation 3. According to the same, Sony Computer Entertainment Europe will confirm today, Monday 10th of August, that the console will actually fall in price to € 299.00.
To give force to speculation, the chain of Spanish stores Alternate already put the PS3 on sale at that price. In turn, the British site TheSixthAxis contacted SCEE, which responded with the usual 'no comment rumors or speculation. "
Αργά το θυμήθηκαν