Quote:
Στο Ολντ Τράφορντ, η Γιουνάιτεντ διψά απόψε για νίκη κόντρα στην Λιλ. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει πείσει τους παίκτες του να τα δώσουν όλα στην σημερινή αναμέτρηση προκειμένου να αποδείξουν ότι η νίκη στο πρώτο παιχνίδι δεν ήταν τυχερή. Τα όσα ισχυρίστηκαν οι Γάλλοι μετά το παιχνίδι στο Φελίξ Μπολάρ έχουν πεισμώσει την αγγλική ομάδα και θεωρώ πως σήμερα το μάτι των παικτών της Γιουνάιτεντ θα γυαλίζει προσφέροντας τον άσο στο 1.30.
Πέρα από τον άσο ακόμα πιο πιθανό θεωρώ το Over σε αυτή την αναμέτρηση με το δεδομένο πως η Λιλ δεν έχει να χάσει τίποτα και θα βγει στην επίθεση με στόχο να σκοράρει. Η τιμή στο 1.80 είναι αρκετά καλή για ένα παιχνίδι που θα πάει σε γρήγορο ρυθμό και θα έχει πολλές φάσεις.
Στο Emirates η Άρσεναλ θα πάρει τη νίκη αλλά δεν ξέρω αν θα της αρκεί για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Τιερί Ανρί θα ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα και λογικά οι "κανονιέρηδες" θα βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ωστόσο το 1-0 του πρώτου παιχνιδιού είναι αποδεδειγμένα ένα πολύ δύσκολο σκορ για ανατροπή με την Αϊντχόφεν να έχει ίσες πιθανότητες για πρόκριση.
Στο Μιλάνο, η Μίλαν θα έχει δύσκολο αποστολή απέναντι στην Σέλτικ. Το 1.25 δεν αξίζει ποντάρισμα για τους Ιταλούς. Σίγουρα οι Σκωτσέζοι είναι πολύ κακοί όταν φεύγουν από την Σκωτία αφού δεν ξέρουν τι σημαίνει νίκη εκτός έδρας όμως η Μίλαν δεν πείθει. Ειδικά αν βρεθεί πίσω στο σκορ θεωρώ πολύ δύσκολο να γυρίσει το ματς. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση μοναδικό σημείο με καλές πιθανότητες είναι το Over 2,5 σε απόδοση 1.80.
Τέλος στο Μόναχο, η αίσθησή μου λέει πως η Ρεάλ θα περάσει στην επόμενη φάση. Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι το οποίο δύσκολα χωρούν προγνωστικά μου ωστόσο θα ακολουθήσω το ένστικτό μου και πιστεύω ότι αξίζει το ρίσκο για ένα ποντάρισμα στην ισοπαλία.
Πρόταση
214: 'Αρσεναλ - Αϊντχόφεν 1 (1.25)
215: Μαν. Γιουν. - Λιλ Over (1.80)
Αξίζει το ρίσκο
216: Μίλαν - Σέλτικ Over (1.80)
221: Μπάγερν - Ρεάλ X (3.10)
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: