mitsman pekse rogue, to pio efkolo class gia na matheis, exei spathia, kanei damage, tha to efxaristitheis
Printable View
mitsman pekse rogue, to pio efkolo class gia na matheis, exei spathia, kanei damage, tha to efxaristitheis
απο εποχης πεν ν παπερς rpg δεν γουσταρω ρογκ με την καμμια. Να φανταστειτε, ουτε τον Ζακ Ρογκ!!! (μετριο.)
malaka egw apo persi febrouario mexri ioulio ton eftasa 53...vevaia epaiza gia na euxaristh8w oxi gia na pernaw olh mou th mera sto pc
Μεγαλώνει ο σκορδοστούπης αλλά κάτι καλύτερο αντί για +healing items δεν έχεις να βάλεις; :P
Επίσης κυνήγα λίγο ακόμα σταμινα αν και σαν αναλογία Health / Mana είσαι οκ για το λέβελ σου.
απο το σαητ με βλεπεις;
οτι βρω απο q βαζω,δεν αγοραζω ρουχα
:D
btw deggial δε ξέρω αν έτυχε αλλα στη πρώτη μου επαφή με AV έχουμε κερδίσει 3 φορες καπάκι και σε επίπεδα διασυρμού
Πριν το 70 είναι αλλιώς τα πράγματα. Αλλά, σε κάθε περίπτωση, εξαρτάται και από τον server cluster που είσαι.Quote:
Originally Posted by Abruzzi
Πριν το patch 2.3 η alliance είχε ψιλο-πλεονέκτημα στο AV. Τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό, μιας κι έχω κόψει το WoW.
άντε gz ρε. Τα outlands είναι πίτα σε demons οπότε είναι η χαρά του warlock.
εντιντ: μιας και το παρατήρησα...ακόμα ένας που από το class quest πήρε το soul harvester. *sigh* δε μαθαίνετε. :P
χμ χτες οντως μου δωκανε καλυτερο σταφ σε q στη πενυ-σουλα
τι λες να επαιρνα,τρινκετ;
ειναι μεταλ ομως,γκριμ ριπα ;p
E φαντάζομαι θα πήρες Staff Of Twin Worlds στα πρώτα 3 quests, Outland :P
Και, ναι, το τρίνκετ θα σου έλεγα εγώ μιας και δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι (να βγάζεις void χωρίς να καις soul shard) και είναι ωραίο για άτομα με Demonic Sacrifice μιας και βγάζεις τσάμπα void, τον κάνεις DS και έχεις imba health regen για lifetap. Βέβαια οκ σιγά, τη ψυχή έχει ένα soul shard; (PUN!!!) αλλά από τα άλλα 2 rewards που θα τα αντικαταστήσεις έτσι κι αλλιώς είναι πιο χρήσιμο.
Εκτός και αν πάρεις το σταφφ καθαρά για τα looks και ακόμα και όταν το αντικαταστήσεις, το κρατήσεις στο bank έτσι για τη φάση. Εκεί πάω πάσο :P
Μια και λέμε για warlocks, με το quest στο Scholomance για το epic mount πώς σκατά θα βγάλω άκρη; Είμαι μονίμως στο queue του LFG αλλά δε βρίσκω group με τίποτα. Τι γίνεται, κανείς δεν πάει πια Scolomance;
Το θέμα είναι ότι ούτε εγώ έχω πάει ποτέ, και γενικά δεν είμαι πολύ των instances αφού όταν μπαίνω στο παιχνίδι δε μπορώ γενικά να μείνω πολλή ώρα (και είναι γνωστό ότι ένα instance θέλει ώρες). Η μόνη φορά που πήγα τον τελευταίο μήνα ήταν όταν αναγκάστηκα να πάω Sunken Temple για warlock quest πάλι. Για εκεί βρήκα group πανεύκολα. Με το Scholo λοιπόν τι να κάνω τώρα; :?