Χωρισατε δηλαδη?? Μιτς χωσου. ;-);-);-)
Printable View
Χωρισατε δηλαδη?? Μιτς χωσου. ;-);-);-)
περιμενα οτι θα σχολιασεις το ονειρο μου στην προτερη σελιδα αλλα τζιφος.
Είδα ότι η ΝΔ πήρε 39% και θα έκανε ανασχηματισμό με κάποιο υπερξεχασμένο κόμμα που λεγόταν ΜΕΚ (γαμώ τη σχολή μου γαμώ, θα έρθω να σας κάψω), το οποίο μάλιστα σήμαινε Μ.... (δεν θυμάμαι τι έλεγε εκεί) Εργατικό Κόμμα. :fear:
Οφφτοπικ: Τελικά στις εκλογές τι έγινε;
Η ΝΔ πήρε 39% και έκανε ανασχηματισμό με το ΜΕΚ (Μοντερνο Εργατικό Κόμμα).
Ειδα οτι με κυνηγουσε ο freddy Krueger ffs. Νταξ αθλιος εφιαλτης, έτρεχα να σωθώ και απέφυγα 3 φορες το χωσιμο των δακτυλων του στην καρδιά μου λολ. Το χειρότερο ήταν πως ξύπνησα καταιδρωμένη την 3η φορα ακουγοντας τον ηχο που έχει το ακόνισμα.:shock:
ωπ αυτα ειναι! και εγω το εχει δει αρκετες φορες...βεβαια την γλιτωνω ε :-D
Φρεντι μεγαλωσε σωστες γενιες τελικα με σωστους εφιαλτες.
Και ο Μερκιουρι με σωστη μουσικη παιδεια φυσικα.
Δε φτανετε ομως Μπερνι που βλεπει οτι τον κυνηγουν Terminators.
'gw pali vlepw 'i pos kanoume treles stin a8ina 'i pos plakonomaste me pritanis klp.
auto 8a pei kapsimo.
Χειροτερο είναι να βλέπεις τη δουλειά σου. Αυτό είχα πάθει με την προηγούμενη δουλειά μου :( εβλεπα μητρικές, επεξεργαστές,καρτες ήχου, οτι έφτιαχνα πσ και βέβαια τον ηλίθιο ιδιοκτητη (και παλιοφασσιστομουτρο) να ουρλιάζει.
παντως χειροτερο τελος σε ονειρο ειναι: αφου εχει γινει σχετικο τζερτζελο που γαμαει συνηθως(καταστροφες χαμος της πορνης) να σε κυνηγαει καποιος και να ακους πισω σου τη σκανδαλη και να περιμενεις ουσιαστικα να νιωσεις τη σφαιρα....
Έβλεπα όλο το βράδυ πως με κυνηγούσε ο Razor με κάτι αναρχοπάνκηδες και σκινάδες και με πιάνανε και τους ξέφευγα και με ξαναπιάνανε και με δέρνανε και τους ξαναξέφευγα ωσπου τελικά με πιάσανε για τα καλά και θα μου κάνανε βασανιστήρια ξεκινώντας δίνοντας μου με το ζόρι μεγάλη δόση κόκας.. Εκεί ξύπνησα.
:-|
κρίμα, θα είχε ενδιαφέρον να δούμε με τι τρόπο θα σου δίναν την κόκα με το ζόρι :P
A αυτό το είδα. Και καλά η κόκα απορροφιώταν απο το δέρμα και απλως με κρατούσαν και την πασπαλίζανε πάνω μου..
:fear: