Κάπου εδώ τελείωσε και το πρωτάθλημα...
Printable View
Κάπου εδώ τελείωσε και το πρωτάθλημα...
το πρωταθλημα τελειωσε μετα το Χ με την λαρσα το οακα
1-1
Μούφα το πέναλτυ.
μεγάλη μέρα
δώστε κι από δω κάνα πέναλτυ
ανυπομονω για μαιμουδες αυριο :touched:
θα απολαυσομε ντερμπι γαυροβαζελων στο ΕΡ για τα μπεναλντι
φωτια στα πληχτρολογια
sti nova eipan ama itan ?
να μας πει ο warlord άμα ξέρασε πάλι.
μου αρέσει που σε κάθε αγωνιστική λέμε τα ίδια και τα ίδια. η λάρισα έπαιζε 3 μήνες σεζόν σταθερά κατακρεουργούμενη και τώρα είναι στα πρόθυρα διάλυσης, οι μισές ομάδες του πρωταθλήματος παίζουν με 50/50 διαιτησία μόνο αν είναι μεταξύ τους ματς και ο διαιτητής θυμήθηκε να φορέσει τους φακούς του, αλλά κάθε φορά θα βγει ο κάθε βλαμένος να βρίσει το γαύρο ή το βάζελο επειδή πήρε ή δεν πήρε πέναλτι λες και παίζουν μόνοι τους. αυτές τις ομάδες στηρίζουμε, αυτές τις διοικήσεις, αυτή η super league, καλά να πάθουμε.
Για να μην με χαρακτηρίσουν σαλίγκαρο πάλι, δίνω αναφορά και λεω ότι δεν έχω δει το 2ο ημίχρονο του Παο - Πανιώνιος, θα δω και θα πω, ευχαριστώ
εντιτ: δε πρόλαβα...
Ουστ μαϊμούδες!
έντιτ :
έντιτ 2: λολ, όταν κάνεις έντιτ σβήνονται οι μούτζες που έχεις φάει, ρίχτε άφοβα.Quote:
Originally Posted by leoforos.gr
έντιτ 3 : και τα πινξ γαμώτο (αναμενόμενο), οι ΦΑΝΣ κρατήστε τα για το τέλος.
έντιτ 4 : :(
κάπου εδώ το πρωτάθλημα έλαβε οριστικά τέλος.
Μια χαρά τα καταφέραμε.Εκτός στόχων από τον Γενάρη.
Γενικότερα αυτή η εικόνα που σου βγάζει ο Παναθηναικός είναι θλιβερή.Και δεν είναι μόνο το γεγονός ότι στην τρίτη πάσα γίνεται πάντα λάθος,αλλά το ότι δεν υπάρχει και διάθεση από ορισμένους να ζοριστούν λίγο παραπάνω.Και μάλιστα σε παιχνίδι που καίγεσαι για βαθμούς.
Χαλαρό τρεξιματάκι,σβούρα γύρω από τον εαυτό του,μηδέν νεύρο.
Σήμερα δεν κατάφερα να δω όλο το παιχνίδι-το μούφα πέναλτυ το είδα στις φάσεις μετά-όμως πρόλαβα να θαυμάσω για ακόμη μια φορά την τυπάρα,τον άνθρωπο-ορισμό της χαζομάρας.Κρέμασέ τα ρε βλάκα,ήρθε η ώρα να σου δώσει τιμητική πλακέτα ο Χελάκης.
Σπυρόπουλος :touched::touched:
για κάθε ενδιαφερόμενο, ναι, ξαναξερασα λίγο στο στόμα μου με το πέναλτυ.
Και σαν οπαδός του Παναθηναϊκού δεν θέλω τέτοια πέναλτυ, είναι μεγάλη ξεφτίλα για τον πάο να περιμένει σφύριγμα για να πάρει ισοπαλία... Χίλιες φορές να χάναμε.