νομενκλατούρα!
Printable View
νομενκλατούρα!
Quote:
Originally Posted by Khalkji
Αυτό από πού το πήρες, κι αν δεν το πήρες τι εκδόσεις είναι;
Θεμέλιο. και δεν το πήρα, το δανείστηκα απο γνωστό.
εντιτ: http://www.protoporia.gr/protoporia/pro ... 2Q5U156UAC
Λοιπόν αν είσαι μετς να πάμε για κανα καφε την άλλη βδομάδα και να μου το δανείσεις και μένα!
Δεν το'χω πλέον! πάει καιρός και το επέστρεψα. αλλά ναι, πάμε για καφέ.
τελειωσα ενα βιβλιο με συνεντεξεις Κερουακ , Γκινζμπεργκ , Μπαροουζ και τωρα αρχισα το ον δε ροουντ και το τζανκι κιετσι.. οτι πρεπει για ενα δωματιο με 25 καθυστερημενους , θα νιωσω διαβαζοντας για την αναζητηση πρεζας ζωης και σαουντρακ νοτις και μυρωδια απο το γρασο των τζι 3 κιετσι..
γουοοοοο
το είχα πετύχει αυτό, έφτασα μέχρι το ταμείο και εκεί λιγοψύχισα.Quote:
Originally Posted by freak brother
καλό;
Quote:
Originally Posted by carheart
ειναι καλο για μια εισαγωγη στην φαση των beat αλλα οχι σαν προλογος , σαν επιλογος , σαν καταμετρηση κλπ της φασης (οι συνεντευξεις ειναι παρμενες γυρω στο 1965) λενε πολυ ενδιαφεροντα πραγματα , διαφορα βαρετα που φανταζομαι θα ενδιαφερουν καποιον που γραφει (για ρυθμους στην ποιηση κλπ) και γενικα κυλαει ανετα και γουσταρεις εκει ποθ χανεται η κουβεντα (ειδικα το Γκινσμπεργκ τρελαινεται σε κατι φασεις :P ) αλλα οσο να ναι , προτιμοτερο να αγορασεις με τα ιδια λεφτα καποιο βιβλιο απο αυτους που δεν εχεις διαβασει παρα να παρεις το βιβλιο . θα στο δανεισω παντως αμα γουσταρς , απλα δεν προλαβαινω λογο στρατου .. :(
χο, ο peel με μαλλιά.
τι είναι αυτό;
Quote:
Quote:
το επομενο αναγνωσμα σου :!: :!:
μόλις έβαψα τα νύχια μου πάνω στον οδυσσέα του τζόυς. είναι πολύ βολικό, τουλάχιστον στην έκδοση που έχω, καθώς είναι αρκετά χοντρό και άρα είναι σταθερό και μπορεί κανείς να ακουμπήσει το βερνίκι χωρίς να φοβάται μήπως χυθεί, ενώ ταυτόχρονα το μεγάλο του μέγεθος επιτρέπει στον αναγνώστη να ακουμπήσει πολλά πράγματα πάνω (κινητό, βερνίκι, μπαμπάκι, το προς βάψιμο χέρι κ.α.).
όσο για το απομέσα, μέχρι τώρα μου δίνει την εντύπωση περισσότερο λογοτεχνικής άσκησης και πειραματισμού πάνω στη γλώσσα, παρά ολοκληρωμένου βιβλίου που θα αγαπήσω, όπως πχ ο κλόουν. αλλά έχει δρόμο ακόμα, οπότε θα δείξει. για πείτε απόψεις.
για να είμαι δίκαιη πάντως, ο κλόουν για βάψιμο νυχιών δεν ενδείκνυται.
εμενα μου αρεσε πολυ. ειχα κανει και μια εργασια με θεμα το συγκεκριμενο. ή αλλιως "πανω σε αυτο" κακακακ μμμμ :(