Κρίμα....μακάρι να καταφέρεις να την φτιάξεις...
Printable View
Κρίμα....μακάρι να καταφέρεις να την φτιάξεις...
παιζει να κολλιεται παντως..
Ένα λάθος του σχεδιασμού των πιό πρόσφατων gibson είναι αυτό, δεν έχουν volute, velute, κάπως έτσι μου το είπαν κάποτε. Είναι το γονατο που ενισχύει το headstock ακριβώς εκεί που έσπασε αυτή. Αλλά το καλό είναι πως το συγκεκριμένο σπάσιμο διορθώνεται λογικά. Να τοποθετηθεί ο resident luthier μας ο Τζερτζελές.
Τι wah είναι αυτό; Πείτε μου αλήθεια...
http://www.rocking.gr/images/gigs/20...gegoblin14.jpg
grapsame to prwto mas 7ari. ti mono o sting tha grafei 7aria 9aria kai 5aria. mes thn kavla. anepishmos titlos salvation show. etsi gia thn porwsh
Εντάξει, μπορεί να μην είμαι Luthier με την ακριβή ονομασία του όρου, αλλά το συγκεκριμένο φαίνεται εύκολα επισκευάσιμο.
Ειδικά τώρα που περιμένω τη γαμηστερή κόλλα ειδική για μουσικά όργανα.
Πριν από οποιαδήποτε άλλη κίνηση, την Τετάρτη που θα επιστρέψω Ηράκλειο, δείχνω τις φώτο και σε έναν ακόμα γνωστό να μου επιβεβαιώσει την ευκολία της επισκευής.
Σε αυτήν την περίπτωση, αν ψήνεσαι και σου είναι εύκολο πχ να τη βάλεις στο καράβι να τη στείλεις, συνεχίζουμε την κουβέντα με pm
Μπέρνη λατρεία, ετοιμαζόμουν να κάνω like μόλις τελειώσω το παρόν post, αλλά διαπίστωσα ότι είχα ήδη κάνει μηχανικά μόλις διάβασα το post σου :P
Πάντα 7άρια!
me suginhses re mpagasa
Djerdjelesh θένξ για τα ίνφο και την προσφορά σου να βοηθήσεις αλλά είμαι λίγο μακριά δυστυχώς (Αγγλία). Ρώτησα εδώ γιατί δεν ξέρω κανένα που να κάνει επισκευές εδώ κοντά οπότε να ήθελα να έχω μια άποψη σχετικά με το αν φιάχνεται και πόσο θα κοστίσει.
Κοίτα, ότι έρευνα κι αν γίνει εδώ, σίγουρα οι τιμές στην Αγγλία θα είναι εντελώς διαφορετικές.
Όπως και σε άλλους τομείς, έτσι και στα μουσικά, σε σχέση με την Ελλάδα η Αγγλία έχει φτηνότερα ανταλλακτικά (και μεταχειρισμένα όργανα) και ακριβότερα εργατικά.
Κάνε μια έρευνα στο ιντερνέ (αν δεν έχεις κάνει ήδη) να δεις τι παίζει κοντά σου (σίγουρα θα υπάρχει κάποιος σε λογική απόσταση) και κρίνεις.
Εναλλακτικά αγοράζεις αυτό μαζί με 2 σφικτήρες και το προσπαθείς μόνος σου, απλά μετά ίσως χρειαστεί λίγο γυαλοχάρτισμα και βάψιμο στο headstock για να εξαφανιστούν τα ίχνη της επέμβασης.
Αλλιώς, τη φέρνεις μαζί σου στις διακοπές και σου βρίσκουμε καλό μάστορα κοντά σου σε περίπτωση που το Ηράκλειο σου φαίνεται κάπως μακριά (λογικό)
Ότι αποφασίσεις, εδώ είμαστε :)
Εκ μέρους της Guitar Remedy
Καλή επιτυχία.
Έχει κανένας ή κάποιος φίλος κάνα pedal board flight case σαν αυτό: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...sid=p2992.m753
και να ενδιαφέρεται να το σπρώξει?
Λάμπρε χέσε μας... το ξέρουμε ότι κάνετε tours, μην πα'να πουλήσεις μούρη πλαγίως.
*Μόνο αγάπες ρε!.... :pink: ΕΚΕΙ στις 30 στο Γαγάριν! :pink:
Χαχαχαχαχαχ!:pink:
Το αστείο είναι ότι όταν κάναμε το μεγάλο τουρ τα είχαμε όλα τα πετάλια σε τσάντες eastpack, σακούλες σουπερ μαρκετ και γενικά χύμα. Και τώρα θέλουμε να το παίξουμε ψευτοσοβαροί και επαγγελματίες για 10 ημερομηνίες. :P
τωρα που σταματησε ο μπερνης να σπαμμαρει το μιουσισιανς εχει ψοφησει για τα καλα.. ποσταρετε καμια μαλακια ναουμ να παρει μπρος το πραμα