Στο pc μου δεν θα παίζει και έκδοση για Wii δεν προβλέπεται...Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Τζίφος!
Printable View
Στο pc μου δεν θα παίζει και έκδοση για Wii δεν προβλέπεται...Quote:
Τζίφος!
Νοπ, το ξεπεράσαμε αυτό. Μια μέρα έψαχνα στο θρεντ της λούκιν γκλας, τι λέμε τώρα =]Quote:
Η πραγματική ζωή έχει χειρότερα γραφικά απ' αυτό. :P
τι μηχανημα θελουμε για τετοιο αποτελεσμα?
Kala, o hrwas trelo klepsimo apo ton Vindicare assassin:
http://i80.photobucket.com/albums/j1.../Vindicare.jpg
http://i80.photobucket.com/albums/j1...vindicare2.jpg
Kala auto pezei na to trexei mono to pc twn programatistwn. :twisted:
Se na gameplay video pou eida xanei frames akoma kai sto diko tous.As elpisoume me trelo optimisation na pexei kai se pc pou den einai 4pirina kai me dx10 kartes tou 1000arikou xerw gw.
To Crysis είναι DX10 παιχνίδι οπότε θες Vista και τουλάχιστον 8800 για τέτοια αποτελέσματα. :PQuote:
Originally Posted by Bullet
:D
θέλω να κάνω ένα μικρό partition για να περάσω δοκιμαστικά τα ουμπούντου
για πείτε ποσο χωρο να του βάλω
Θες ένα partition το διπλάσιο της RAM σου για swap(δλδ κάπου ανάμεσα στο 1x και 2x της RAM σου, κάντο 2x για το γαμώτο) ε και δώσε 5-6 GB.
Πάντως αν αύριο μεθαύριο θες να το κρατήσεις θα το μετανιώσεις που έδωσες μόνο τα 5-6 GB.
Και κάντο reiser(κλασσικές αξίες), όχι ext2/ext3. :P
Εγώ προτείνω μικρό swap γιατί δεν θα χρειαστείς μεγάλο ποτέ (άσε να στο φτιάξει μόνο του, ~500 MB θα βγει λογικά) και τουλάχιστον 10gb για το partition που θα το εγκαταστήσεις. Καλύτερα ext3 μορφής, το reiser μπορεί να σου σκάσει και να απογοητευτείς άδικα απο το Linux. Πριν τα κάνεις όλα αυτά, φτιάξε 11 GB unallocated space απο τα windows και στην εγκατάσταση του ubuntu δώστου αυτόν τον χώρο και θα τον φτιάξει μόνο του, για να μην κάθεσαι να παίζεις με partitions στην εγκατάσταση.
ReiserFS pwnz (συν το γεγονός πως ο δημιουργός του δολοφόνησε την γυναίκα του για την κηδεμονία του παιδιού τους, που προσθέτει κι ένα cult factor :P), αλλά καλύτερα ext3 για να μπορείς να βλέπεις και το partition από τα Windows (με explore2fs).
Reiserfs και βάζεις ntfs-3g και βλέπεις τα partitions των windows από το linux.
Καλύτερα είναι έτσι. :P
to carbon termatizete gia ton poutso!!!!!!!!!!!!!!!!!!