Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.
Ακάκιος.
Printable View
Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.
Ακάκιος.
1. Το μαλακισμένο σκυλί της γειτονιάς μου δεν έχει εμφανιστεί εδώ και 26 περίπου ώρες. Ελπίζω να βρήκε φριχτό και αργό θάνατο.
2. Το somethingpositive.net γαμάει. :pink:
Quote:
Originally Posted by Deggial
elpizo na kaneis plaka gia to proto :?
Καθόλου πλάκα δε κάνω. Το συγκεκριμένο σκυλί δαγκώνει οποιονδήποτε περνάει και δεν είναι άνθρωπος της γειτονιάς. Οι ντελιβεράδες όταν παραγγέλνω μου λένε να πάω στην γωνία του τετραγώνου για να πάρω τη παραγγελία, καθώς φοβούνται να έρθουν έξω απ'το σπίτι μου.
Οι μεταφορείς επίπλων, απ'την άλλη, δεν είναι τόσο τυχεροί, καθώς δε γίνεται να πάω στη γωνία να κουβαλώ τα έπιπλα. Έτσι, όταν αγοράσαμε νέο τραπέζι για το σαλόνι, ο σκύλος φρόντισε να σημαδεύσει την χαρμόσυνη αυτή μέρα με μια γερή δαγκωνιά στον οδηγό.
Δυστυχώς κάθε άλλη προσπάθεια λύσης του προβλήματος απέτυχε. Ο Δήμος λέει πως δεν έχει υπηρεσία για αδέσποτα, η Φιλοζωϊκή απάντησε πως δεν ασχολείται πλέον και χρηματοδοτεί Δήμους να έχουν αντίστοιχες υπηρεσίες.
ΥΓ. Κι όποιος βλαμμένος ζωόφιλος με θεωρεί κακό που μιλάω έτσι για τα "αθώα" σκυλάκια, δεν είναι ανάγκη να αρχίσω να θυμίζω πόσα παιδιά 4-12 ετών έχουν πεθάνει από επίθεση σκύλου.
Kai o deggial to'rikse ki'auto to gkomenaki..
miam to isterografo sou einai teleios ....jksilklajwio ...
Το υστερόγραφο είναι the cold hard truth. Ναι, είναι ωραίο να βλέπουμε ρομαντικά τα σκυλάκια ή τα κουνελάκια, κλπ, αλλά μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο και ενίοτε σκοτώνουν κιόλας (ιδιαίτερα τα κουνέλια).
Μετά τους οικολόγους, οι φιλόζωοι τύπου PETA είναι η μεγαλύτερη ντροπή του δυτικού πολιτισμού.
Νομίζω οτι δεν έπιασες καλά το νόημα του Holy Grail των Monty Python.Quote:
Originally Posted by Deggial
Δε σου έχει επιτεθεί κοπάδι από αιμοβόρα κουνέλια, γι'αυτό. :P
Einai eksisou xazo na leme oti ta skilakia einai kaka and so on , epeidi exoun pethanei paidakia apo afto.
I skliri alitheia einai oti paidia pethainoun kathe mera gia diaforous logous , pou den einai ipologisimoi , omos o skilos pou sou dagkose ton kainourgio kanape , einai o exthros.
Kai plz oi filozooi den einai tpt kathisterimenoi pou nomizoun oti ta zoa proerxontai apo kinoumena sxedia.
Alitheia o kanapes itan dermatinos? :D
Δε λέω πως είναι κακά, αλλα δεν είναι πάντα τα φιλικά πλασματάκια και "καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου" που μερικοί καθυστερημένοι τα παρουσιάζουν.
Παραδείγματα:
Dog kills boy, 4, in backyard: http://www.dogexpert.com/FatalDogAttack ... A2005a.htm
Pit Bull Kills Child in Huntington: http://wowktv.com/story.cfm?func=viewstory&storyid=2866
Dog kills month-old infant sleeping with mom: http://www.sunherald.com/mld/thesunherald/10410845.htm
και πολλά πολλά άλλα.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση της γειτονιάς μου, έχουμε ένα σκυλί που δαγκώνει ανθρώπους (αν δάγκωνε έπιπλα δε θα γκρίνιαζα. Τον οδηγό δάγκωσε). Είναι κίνδυνος για την υγεία μας, οπότε πρέπει να επιλυθεί το ζήτημα. Επειδή δεν προτίθεται κανείς να το λύσει με "ανθρώπινους" τρόπους, ας βρει φριχτό θάνατο να ησυχάσουμε.
Τέλος, το πρόβλημα μου δεν είναι όλοι οι φιλόζωοι, αλλά οι φιλόζωοι τύπου PETA.
kai h frikh toy thanatoy eksyphretei kati oysiastiko sto problhma sas, na fantastw, kalo mas cyborg?
de se piano, opote as to afisoume.
(omos de mou pes o kanapes einai dermatinos?) :P
Ναι, να δείξω πόσο καθυστερημένοι είναι αυτοί που θέλουν υπερπροστατευτικούς νόμους για τον χειρισμό των ζώων (βλ. PETA). Και να διαλύσω τυχόν αυταπάτες μελών του φόρουμ για το πόσο γλυκούλια είναι τα σκυλάκια όλου του κόσμου.
oyte egw se pianw, alla tha soy pw ayto:
ALF
ti peta kai pasifistikes folsies.
\m/