ο ενας εχει να παιξει μπαλα 2.5 χρονια ο αλλος δεν αλαζει πασα απο το ενα ποδι στο αλλο... αντι να κοιταξουν τα χαλια τους..
Printable View
ο ενας εχει να παιξει μπαλα 2.5 χρονια ο αλλος δεν αλαζει πασα απο το ενα ποδι στο αλλο... αντι να κοιταξουν τα χαλια τους..
Το... ντέρμπι της εξέδρα άρχισε νωρίς! Οι φίλαθλοι του Άρη που ταξίδεψαν στην Βαρκελώνη για να παρακολουθήσουν την αυριανή (07/12) μπασκετική αναμέτρηση της ομάδας τους με την Μπαρτσελόνα, φρόντισαν να κάνουν ήδη αισθητή την παρουσία τους! Συγκεκριμένα, πήγαν στο Καμπ Νου στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Βένρτερ για το Chpampions League και ύψωσαν τα 4-5 πανό της ελληνικής ομάδας! Εκεί βρισκόταν και ο αρχηγός της Εθνικής μας, Μιχάλης Κακιούζης, ο οποίος παρέα με τους συμπαίκτες του παρακολούθησε το παιχνίδι.
«Είναι τρελοί αυτοί οι Αρειανοί...» -με την καλή έννοια-, αναφώνησε ο φόργουορντ της Μπάρτσα μόλις αντίκρισε το θέαμα. Μιλώντας στο επίσημο site του για το ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, είπε: «Νομίζω πως ξυπνάνε μνήμες για όλους τους Έλληνες. Μεγαλώσαμε παρακολουθώντας τις μάχες του Γιαννάκη με τον Σιμπίλιο, του Γκάλη με τον Σαν Επιφάνιο, ψάχνοντας στο παρκέ τον... φημισμένο φακό επαφής του Φιλίππου και τώρα πια στη μία πλευρά του γηπέδου θα είμαι εγώ για να υπερασπιστώ το όνομα και την ιστορία της Μπαρτσελόνα. Ο Άρης θα είναι ο αντίπαλός μου μόνο για 40 λεπτά, διότι όλοι γνωρίζουν και θα είναι κουραστικό να επαναλάβω την εκτίμηση που τρέφω για τη συγκεκριμένη ομάδα και τον κόσμο της. Είμαι σίγουρος ότι εκείνοι δεν θα με παρεξηγήσουν επειδή θα τα δώσω όλα για να κερδίσει η ομάδα μου».
εχει κανεις φοτο να ποσταρει?
To Super Savvato exei kalesmeno auth th vdomada ton panmegisto ALEFA!!!Valte ta videa na grafoun!!!
μαλακιες λεω εγω. θα πρεπε να ντρεπονται γενικα.
Giati fortwses???Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Κοιτα, δε φορτωσα, αλλα γενικα ο Αλεφαντος ειναι ψιλοπειραγμενος απο παλια και λογω ηλικιας τωρα πια ειναι ακομα πιο πολυ στον κοσμο του.
Ε θα βγει παλι τηλεοραση, θ αρχισει να αναλυει τα 4-4-2 με καλαμακια φραπε ξερω γω, θα λεει τον Μπορχα, Μπορχαμπ, που σταματησε και το ποδοσφαιρο ο κακομοιρης φετος και γενικα θα λεει οτι λεει με το δικο του στυλ και καλα που ομως ειναι ενα ενος γερου που τα εχει λιγο μπερδεμενα στο κεφαλι του, αλλα "αυτος ξερει, και ο ομονος που ξερει πιο πολλα ειναι ο Προεδρος που θα κανει την ομαδα μεγαλη, και αμα θελει μπορω να τον βοηθησω και να παρουμε τους παικταραδες που θα σπανε τα τσιμεντα"
Ε, ενταξει οι δημοσιογραφοι θα επρεπε να σεβονται την κατασταση του γιατι απλα ειναι ενας ανθρωπος αρρωστος και οχι να τον καλουν για τηλεθεαση και φυσικα μονο καθε φορα που τα σκατωνει ο Ολυμπιακος καπου, για να σπασουν πλακα. Εκτος αν νομιζετε οτι το κανουν γιατι εχουν σε ψηλη εκτιμηση την αποψη του.
Τρανο παραδειγμα η Σταη και φυσικα μετα ολοι κοροιδευαν τον Αλεφαντο ο οποιος εχει απλα προβλημα. Αμα κοροιδευει ομως καποιος αλλος μαλακας (που καλα εκανε και τον ηπιε) τον εμπεντε ομως πρεπει να μαστε πολιτικλη κορρεκτ ολοι.
εκμεταλλεύονται το άτομο του και την ιδιοτροπία του για τηλεθέαση βασικά
και έχει κουράσει αυτό
πιασε κοκκινο!!!!!
εχω μια καρτα μπετοτο και τη πιανω!
Ναι, αλλά και πάλι πότε θα ξανάχεις την ευκαιρία να δείς ανάλυση συστήματος με 12άδα, αντί για 11άδα;
Τεσπα δεν διαφωνώ και τελείως με αυτά που λές.
Mitsmann,ki egw mazi sou.Alla ama arxisoume na grafoume energeies meswn enhmerwshs pou den lamvanoun upopsin tous oute tis stoixeiwdeis arxes hthikhs den teleiwnoume oute tou xrounou.
Auta ta kanei mono h Athlitiki Hxw!!!Quote:
Originally Posted by dyingfreedom
(h h Derby,den thumamai)
oi di8en antikeimenikoi ta kanoun ayta (kai malista eis diploun gia na to empedwsoume)
oi proedrikoi prosexoun kai den kanoun tetoies mlks, apla krazoun tous allous (gia alli mia fora) otan ta kanoun ...............
Θα ειμαι καρφωμενος στο δεκτη μου.
βάλτε αντέννα
Ενισταμαι! Moonspellheim που ειναι ο Αλεφαντος που μας εταξες;
οντως δεν εχει
Re to eixa diavasei kapou sigoura!Apologoumai tapeina!
Πριν λίγο έβλεπα ματσάρα στο supersport2, Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Βέρντερ Βρέμης. Τελικό σκορ 2-6 με ημίχρονο 1-3.
Πως να μη λατρεύω τη budesliga μετά 8)
Έβαλε και ο Κυργιάκος γκολ έμαθα...
Γιεπ, με κεφαλιά.
Πολύ όμορφο γκολ.
Και γω που νόμιζα ότι θα τσακωνόσασταν για το Γιάννινα - Ηλυσιακός οι δύο τελευταίοι... :D
:rofl: :rofl: :rofl:
axaxaxaxaxaxaxax
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΗΛΥΣΙΑΚΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!
:twisted: :twisted: :twisted:
:D
Ρε είμαστε ουμπεράλες εμείς οι Γιαννιώτες, δεν ξενερώνουμε ποτέ. 8)
Ότι δε θα ανέβουμε, δε θα ανέβουμε, το έχουν αποφασίσει αυτό ρε.
Με τις γειτονιές όλες παίζουμε.
ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
γαμήστε τον πούστην τον ή-λυσιακό. :oops:
Α-ΓΙΑΞ!!!Quote:
Originally Posted by zihuatanejo
:D :D :D
Έχετε καλή ομάδα και ιδιαίτερα συμπαθητική, αλλά εκείνο που έχω να πω είναι:
ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΠΑΣ.
:headbang2: :headbang: :D
Τον πούστην? Καλά τα πήγαμε πάλι. :roll:
Ρε. Κοζανίδης. Δικό μας παιδί. Αν και έπαιξε ένα χρόνο στον Πας νομίζω, δεν πανηγύρισε το γκολ. Δεν το περίμενα. Και ήταν και γκολάρα.
Δε σ' αφήσαμε μόνο ποτέ κλπ.
Fagame thn pikra sth mpala toulaxiston gamhsame ton aspondulo sto mpasket. Sta skoulikia mallon den arese h poutsa k egine xamos dipla sto spiti mou (katw ap' ta ktel xalkidikhs gia osous kseroun). Milame gia polemo!
αρχισαν οι σφαγες στην Αιολικαρα... ντου και ξυλο στον Χατζη τον σφαγεα.. :evil:
:rofl: :rofl:Quote:
Η παρουσία του Κώστα Χαλκιά στην Πόρτσμουθ δεν ήταν ακριβώς όπως την ονειρευόταν ο τερματοφύλακας του Αρη. Εξι συμμετοχές σε περίπου ένα χρόνο παρουσία του στα γήπεδα της Αγγλίας δεν είναι ικανοποιητική επίδοση.
Παρ’ όλα αυτά, ο Χάρι Ρέντναπ, ο προπονητής του κατά το πρώτο μισό της περσινής σεζόν στους "πομπέϊς", δεν δίστασε να τον χλευάσει, έστω και αν δεν τον χρησιμοποίησε ποτέ. Αντ’ αυτού, ο 59χρονος τεχνικός χρησιμοποιούσε τον Σάκα Χίσλοπ, ενώ φέτος έφερε στο" Φράτον Παρκ" τον Ντέιβιντ Τζέιμς, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στις πρώτες αγωνιστικές της Premiership.
"Γνωρίζω ότι πολλοί είναι αυτοί που διαφωνούν μαζί μου και παίρνω σχετικά γράμματα, αλλά πιστεύω ότι ο Τζέιμς ίσως να είναι καλύτερος από τον Χαλκιά", δήλωσε με χαρακτηριστική ειρωνεία και δεν σταμάτησε εκεί.
"Τον Χαλκιά έφερε ένας μάνατζερ. Πως τον λένε; Οχι, δεν είναι ο (Αλέν) Περέν, ο άλλος, ο Ζάετς, αυτός είναι. Παρόπλισε τον Σάκα Χίσλοπ και έφερε τον Χαλκιά. Απίστευτο. Ο τερματοφύλακας της πρωταθλήτριας Ευρώπης; Πρωταθλητής στα κεμπάμπ, ίσως", κατέληξε ο Ρέντναπ μετά το τέλος του αγώνα της Πόρτσμουθ με την Εβερτον (2-0), όταν συμπλήρωσε ένα χρόνο από την πρόσληψή του στην ομάδα.
Th xronia pou pige prepei na psifistike ws o xeiroteros paixths tou prwtathlimatos alla,den eimai kai sigouros
Ντέιβιντ Τζέιμς :pink: megalh latreia apo to pro. O AXRHSTOS
ANAKALIPSI(not mine)
den ksero an exei ksanapostaristei: http://www.myp2p.eu/
oti mporeite na fantasteite apo live agones apo opoiodipote athlima.aplos pate p2p info-->sopcast to katevazete(oute 5 leptakia)kai apolamvanetai otidipote match thelete stin mera kai wra pou einai programmatismeno
to programma to vlepete sto weekdays/saturday/sunday aplos patates play kai free to use me wraiotato streaming
ayrio exei ola ta ouefa,paraskeyi kliroseis ktl,savvatokyriako kyrile agones
an thelete mporeite na to kanete kai ksexoristo thread gia kathimerini enimerosi tou laou.ayta
ειχα προσπαθησει να δω παιχνιδι της παναθας ετσι , αλλα σερνοτανε.
το sopcast είναι gtp
άσε που δεν έχει πλέον supersport
e ti panatha kai supersport re teleiomenoi milame gia online kaloudia.NBA as poume live.kai den sernete isa isa
Βασικα με την 700αρα που εχω πολυ συρσιμο.
kiego 700ara exo kai to paei psiloaneta analoga ti theleis na deis
αχαχαχαχα μολις ειδα το βιντεακι με το νεο γηπεδο του Παο.
το βιντεακι μια χαρα ειναι, αλλα ΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ Requiem for a dream για soundtrack?
Ενταξει θα σας γειωσουμε και εκει, αλλα δεν υπαρχει λογος να θρηνουν απο τωρα...
το γήπεδο θα γαμει τηγάνια :)