ε,μην λέμε μαλακίες, όχι δεν θα μας χάλαγε κιόλα..αεροδρόμιο από τώρα θα είμασταν.
εκεί κατ στα γραφεία τι φτιάνετε ρε?θα πάρουμε κανά παίχτη, τι θα γινει?
Printable View
ε,μην λέμε μαλακίες, όχι δεν θα μας χάλαγε κιόλα..αεροδρόμιο από τώρα θα είμασταν.
εκεί κατ στα γραφεία τι φτιάνετε ρε?θα πάρουμε κανά παίχτη, τι θα γινει?
o pao pairnei silva kai emeis dokimazoume 28xrono amyntiko xaf.wraia.
Quote:
Originally Posted by Moonspellheim
Μια δοκιμή θα σας πείσει...
για λεοντίου θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, αν και νομίζω ότι σε άλλη θέση είναι χρήσιμοςQuote:
Originally Posted by FIXXXER
:lol: :lol:
για κλητηρας?
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΛΙΓΟ
Ίσα ίσα που η αμπαλοσύνη του τζιώλη (κυρίως) και ο τραυματισμός του άλλου δείχνουν πόσο σωστή είναι η μεταγραφή, πόσο τον θέλαμε τον παίκτη στη θέση αυτή. Απαντούσα στον αμνίζιακ που έλεγε πριν μερικά ποστ "εκτός αν ο Σίλβα λείπει από τον ΠΑΟ" ή κάτι τέτοιο ειρωνικό.Quote:
Originally Posted by FIXXXER
μου αρεσει να βλεπω γελαστα τυρογαλα,περιμενω αναλυση μεγαλειου τζιωλη.ΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ
Quote:
Originally Posted by Raven Lord
ο Παπαρούνης του Ναυπακτιακού πάντως είναι πολύ καλή περίπτωση, το έχω πεί στο Σάββα αλλά με έχει γράψει στ'αρχίδια του.
Quote:
Originally Posted by Raven Lord
Paidia leipame poly pou telika o Gilberto Silva den tha erthei ston panathinaiko....
http://www.youtube.com/watch?v=2cveBu6Ll98
RIP
Χαχαχαχ πιο επικο μπαγκ εβερ.
:rofl: :rofl:
Εν τω μεταξύ επειδή πριν φορτώσει η σελίδα πρώτα εμφανίζεται η κεφάλα του ομοφυλόφιλου έφηβου προς στιγμήν νόμισα πως επρόκειτο για άλλη μια φαντασιώση του πρωταθλητή και εννοούσαν ότι έρχεται στον οσφπ....
γουσταρω προγραμματισμο ΠΑΕ.
Ο κοσμος ηδη αρχιζει να περναει το σταδιο της "αρχικης ανησυχιας" και αυτοι το πρωτο πραγμα που κανανε μετα απ αυτο ειναι να ανακοινωσουν οτι δινουνε ΚΑΙ το Νουνιες, ενω ο Λουα Λουα, μαλλον εχει γαμησει τη γυναικα του Κοκκαλη γι αυτο και δεν συγχωρειται με τιποτα, ενω αλλοι κατα καιρους τα εχουν κανει πορνη εκει μεσα.
dosame kai nounies :!: kati den paei kala.
Βασικα αν φυγει ο Λεντεσμα ειμαστε για πολλες μπατσες. Αλλα οπως ελεγα και στο μπασκετ, ρε δε πα να καταστραφει η ομαδα, αφου μια ζωη γτπ θα ειμαστε με τετοια διοικηση. Εναν ποιοτικο παικτη εχουμε μπροστα που μπορει να αναστατωσει την αντιπαλη αμυνα, ασχετα αν δεν σκοραρει πολυ, και θελουμε παση θυσια να τον διωξουμε.
Ο Λεντεσμα τελικα δε φευγει, γιατι οι μπατηριδες εκει στη Σαν Λορεντζο δεν εχουν να δωσουν εναμισι μυριο να τον αγορασουν, αν και νταξει λογικα και τους τρεις δεν τους εδιναν.
νομίζω ότι ο βαλβέρδε δήλωσε ότι ο λεντέσμα δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά που ζητάει. δεν μπορώ να γνωρίζω αν η δήλωση είναι κατευθυνόμενη από τη διοίκηση, αλλά αν όντως ισχύει και να μείνει, δεν τον βλέπω να παίζει.
egw pisteuw oti kala kanei h dioikhsh.na tous diwksei olous kai na min parei kanenan.
ante me ta mounia.
θα παιξει ο λεντεσμα φετος ή θα ποναει το γανατακι του :?:
ο νουνιεζ πουληθηκε γιατι εκτος απο απαλευτος ειχε βαλει φεσι στη καντινα του ρεντη απο τα hot dog που σαβουριαζε μετα τις προπονησεις
Το Λούα Λούα γιατί επειμένουν να τον διώξουν; Έχουμε καλύτερους μήπως; Έλεος, ε :?
Ίσως η σούπερ ντούπερ μεταγραφή που υποτίθεται πως θα γίνει είναι για εκείνη τη θέση.
Λέμε τώρα.
den lete kala pou brethikan tyfloi kai plirwsan gia to nouniez anti na klegeste
http://blogs.orlandosentinel.com/spo...6/hleb03_2.jpg
στα τσακίδια.
poulitari megisto ki eksafanizol?
kala na pa8ei. sth mpartsa 8a ksexasei th mpala pou kserei kai 8a apokthsei se merika xronia kamia epikh koilia....
http://www.sport24.gr/html/ent/246/ent.243246.aspQuote:
Originally Posted by geologiko_karoto
:rofl:
Δεν πουλούσαν καλύτερα τη καντίνα? Θα βγάζανε και πιο πολλά φράγκα....Quote:
Originally Posted by GG*
:roll:Quote:
Originally Posted by Magellan
καλα ο Ετο ενταξει... αλλα εγω μια απορια εχω να μου λυσουν οι συντροφοι, τον Μπαλαφα και τον Βαγγελη τους δωσαμε πουθενα γιατι δεν τους βλεπω στις 11αδες που εχουμε στα φιλικα??
o mpalafas ksekina vasikos mexri na feroume ton amintiko xaf pavla ogkolitho
vagkelis ekei pou prepei.eksedra pavla pagko
xaxaxa μαλακα δεν θελει να το διαβαζει το μνυαλο μου οτι ειναι στην 11αδα, 3 φορες διαβασα 11αδα με Πορτο και με την τριτη τον ειδα... αχαχαχαχα, πεθαινω, ...
ρε....
αυτό ερχόμουν να ποστάρω... :?Quote:
Originally Posted by Magellan
Ρε σεις, αυτο πως ειναι δυνατον? Πειτε.
αυτοι εδωσαν 40 εκ
τωρα ο ετο πως δεχτηκε να παει...
Mou murizei psilokammeno to olo 8ema me to Eto..
Tou stul mpas kai phge etsi kai kala sta plaisia sunergasiaσ twn Mpartselonezwn me tous patriwtes του uperastera Τζαφάρ Ιρισμέτοφ (klaiw) poueixe timhsei sto parel8on kai th fanela ths omados mas..
DEN PAIZEI.. Giati an ta zwa oi Mpartselonezoi htan fragokillers (dld exei bash to olo 8ema pwlhsh Eto stous Neantertals) de 8a poulagan ton koilara lagoudakh sth Milan me 20 ekatomuria ligotera ap'osa edine h City..
Stadar 8a ebrisketo mia Chelsea mia kati bre aderfe na tous dwsei kamposa kai gia ton Eto..
Den kserw murizei kammeno, alla an ginei exei trelo gelio..
40 μυρια ειναι αυτα