http://www.p2p4u.net/watch/14520/1/w...s-piraeus.html
κολαει αρκετα
Printable View
http://www.p2p4u.net/watch/14520/1/w...s-piraeus.html
κολαει αρκετα
sop://broker.sopcast.com:3912/74348
Δώστε κανα λινκ που να δουλεύει βρε παιδιά.
Λοιπόν σε 5 λεπτά λήγει, ή θα κερδίσουμε ή θα έρθει ισοπαλία. Όπως και να έχει είστε πολύ τυχεροί φέτος.
Ιησούς Χριστός. says:
ηταν πολυ τυχεροι οι βαζελοι φετος
περυσι ρε μαγκα ολη η ομαδα
ηταν ντουντου γκαλετι ντιογκο
ολη η ομαδα
ε οταν χανεις κ τους τρεις μαζι
γαμιεται το συστημα
Ιησούς Χριστός. says:
ρε αμυνα ειχαμε φετος
επιθεση ειχαμε
κεντρο ΜΗΔΕΝ
γκαλετι ντουντου εξω/κοπα καμπανα
μαρεσκα παλτο ζαιρι με τις μερες του ντατολο δραμα
στολτιδης τεζα
λεντεσμα ουτε η μανα του δεν ξερει γιατι δεν παιζει
ε, ΜΗΔΕΝ χαφ
περί ντιόγο:
Ιησούς Χριστός. says:
ρε μαγκα το ντιογκο
επρεπε να τον στελναμε στην μανα του καλοκαιρια
γιατι το παιδι ηρθε χειμωνα
περυσι
εβαλε τα γκολ του, γαμησε
μετα καλοκαιρακι του λενε εχεις αδεια
και σκαει μυκονο
και θα πε "ωπ τι ναι αυτα εδω ρε μαγκα, και επαιζα μπαλα τοσο καιρο ο μαλακας"
και παει.
αν το καλοκαιρι δεν τον ειχαμε στειλει διακοπες
και τον κρατουσαμε σ ενα κλουβι, κατι
η τον στελναμε με επιτηρηση
θα γαμουσε και φετος
Σε άλλα νέα, μπήκε ο Όσκαρ και κερδίσαμε γιάρδες, ο Ντάτολο ντροπή της ανθρωπότητας, ο Νικοπολίδης τριπάρει μόνιμα, γέρασε.
όσο χάλια και να είμαστε ρε πούστη, θα είστε χειρότεροι.
συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα =)
(inb4 μέταλλα πρωταθλητή)
βαζελος γαυρος παλι τσαμπιονς
μεγαλη πρωτοτυπια παλι,χαρειτε τα χαβουζαιοι
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ μου θέλατε και τριαροτεσσάρες, νούμερα. ε, νούμερα.
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
:bang::bang::bang::bang::bang::bang::bang::bang::bang::bang::bang::bang::bang:
ΕΛΕΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΑΝΟΥΜΕΕΕΕ
έλα να παρτάρουν λίγο οι γαύροι...
Βάζελοι στις τρύπες σας....
τι, δε θα χει διαιτησία; =(
Πραγματικά θα σκεφτόμαστε τι πρωτάθλημα χάσαμε και θα γελάμε/κλαίμε.
τα πε ο μάγκελλαν πιο πάνω, στο γκολ απλά γελούσα, να πανηγυρίσω τι. το πρωτάθλημα;
:pink::pink:
εντιτ
χρονια πολλα παιδια
κρίμα επίσης που έπρεπε να είναι όλα χαμένα για να δοκιμαστεί πείραμα με 2 επιθετικούς + όσκαρ, αντί για έναν επιθετικό και 20 αμυντικά χαφ. κερδίσαμε πολλές γιάρδες.
σε άλλα νέα, κάναμε τα βασικά σε 2 αγώνες και παραλίγο να προκριθούμε στους 8 του τσ. λ. και νικήσαμε την ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΘΑΛΑΣΣΩΝ. το πρωτάθλημα χάθηκε από ατυχία (γκαλέτι κυρίως), από ανεπαρκή διοίκηση και από αντιεπαγγελματισμό. άμα τους πιάσει το φιλότιμο και το καλοκαίρι τα σπρώκσει ο σώκος -που γνωρίζει πως αν δεν το κάνει φέτος θα βρεθεί σε κανά χαντάκι σε σακούλα- και φέρουν κ προπονητή που θα μπορεί να περάσει χαλινάρια κάτι γίνεται. δείκσανε τουλάχιστον ότι δεν το χουνε χάσει τελείως, την τελευταία εβδομάδα.
έντιτ: μόνιμα ντάρμπι + μήτρογλου βασικοί, για τα επόμενα 10 χρόνια. λατρείες και οι δύο. και ακόμα μία φορά, ΦΤΙΑΚΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΕ ΘΕΙΟ.
σε κάθε ξεβράκωμα τα ίδια πράματα.......
και τωρα η κριτικη της μερας.
Spoiler
θελανε και φιεστα αποψε χοχοχοχοχοχο
και καλα ρε μαλακες αυτη ειναι η νεα ριζουπολη που μας τα κανατε τσουρεκια?
ουτε για επεισοδεια της προκοπης δεν ειστε αλλα νταξει βαζελοι ειστε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΕΛΑΤΕΣ
μαλακες παοκτσηδες αρχιστε τις πιπες παλι για κατεστημενο
που δεν σας αφηνει να παρετε κουπα
αμα σου κανει κηδεια ο μπλανκο στη τουμπα κλαφτα χαραλαμπε
ο σισε χρωσταει 2 γκολ απο το καραισκακης και 8 στο οακα...
Μπορείς να παραμυθιάζεσαι όσο θες, εγώ με όσους βάζελοι έχω μιλήσει (irl) τελευταία, συμπεριλαμβανομένων και παιδιών που έγραφαν ή συνεχίζουν να γράφουν, μιλάγανε για χαλαρή νίκη, τριάρες κλπ. Καλή φάση λοιπόν.
Όσο για το δεύτερο, δεν πολυμπάινω γενικώς ρε, δεν έχω πλέον τόσο ελεύθερο χρόνο. Δεν φαντάζομαι ότι αυτό μου αφαιρεί το δικαίωμα να γράφω όταν και όποτε θέλω και μπορώ, μ;
όντως αυτοκτονία ΠΑΟΚ σε 7 μέρες, με καλές ομάδες έπαιζε αλλά αν πας για τιτλο δεν χάνεις και τα 2 ματς
της πουτάνας στην ουρά
ούτε ένα πρωτάθλημα δν μπορείτε να χαρείτε... Ξανά loosers
Νταξ καλοί είστε. Κονγκρατς για το πρωτάθλημα
Γενικά υπάρχει το θέμα με τον Παναθηναικό ότι όταν μαζεύεται κόσμος κλπ συνήθως δεν, αν εξαιρέσουμε το ματς με Ρόμα. Από 'κει και πέρα σήμερα ήταν άτυχος ναι, αλλά πρέπει λίγο να τον προβληματίσει ότι επί Νιόπλια (δεν το λέω με την έννοια ότι ο Τεν Κάτε θα πήγαινε καλύτερα or sth) δεν έχει κερδίσει κανέναν από τους 6 πρώτους. Βέβαια με το πρωτάθλημα -μετά την ήττα του Πάοκ- εξασφαλισμένο, νομίζω ότι αυτό που αρκεί είναι το καλοκαίρι να χώσει λεφτά για 3 τουλάχιστον παίκτες στην αμυντική γραμμή και να αποκτήσει λύσεις για πάγκο ή να εμπιστευτεί αυτές που έχει. Ο Σισέ και σήμερα δεν έκανε τίποτα γιατί όπως είναι φανερό έχει κουραστεί, κάτι λογικό αν σκεφτείς ότι παίζει μέχρι και στα κύπελλα. Από και και πέρα ο Ολυμπιακός χειρότερος σε σχέση με τη Μπορντό, αλλά του βγήκε πάρα πολύ η αλλαγή Όσκαρ και είχε και σε καλή μέρα τα ακραία μπακ του, κυρίως στον επιθετικό τομέα. Τώρα με αυτή τη νίκη παίρνει ψυχολογία, "μπαίνει δυνατά στα playoffs" και όλα αυτά τα γραφικά αλλά παράλληλα μένουν Μπάντοβιτς-Νινιάδης που όπως και να το κάνουμε προπονητές δεν είναι. Γενικά το ματς πάντως θύμησε το Ολυμπιακός-Παναθηναικός 0-1 του 2007-2008, με αντίστροφους ρόλους
Σε άλλα νεα, τιέκανεοχαλκιάςρε.
σταματα να διαβαζεις καρπετοπουλο
Δεν διαβάζω καρπετόπουλο =/ Που διαφωνείς όμως;
αυτοι οι ανθρωποι προφανως δεν βλεπουν μπαλα , και δεν κανει να τους παιρνεις στα σοβαρα.. και με το μου πανε irl ... μπορω να σου πω οτι θες... για εδω μιλαμε :D μαυτην την αμυνα ηταν λογικο να φαμε γκολ.. απλα και γω περιμενα οτι αμα μας βγαιναν οι φασεις μπορει να κερδιζαμε.. αν και δεν θα το παιζα στο στοιχημα .
Κοιμηθηκε ο θεος...απλα λιτα ξεκαθαρα
δε γινεται ρε φιλε 3 δοκαρια...ελεος δλδ
και ο γκευ ειχε ευκαιριες μετα το γκολ που ανοιχτηκαμε..
τι να πω πραγματικα..
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΔΛΔ.....
Συνεχίζεις όμως, ενώ είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις καλά πως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των δικών σας είχαν μία υπέρμετρη αισιοδοξία για "επική νίκη". τεσπα.
Το στοίχημα μου το πρότειναν, 2 άτομα κι όλας, όχι μόνο ένας. Ο ένας μάλιστα μου χάριζε και το 1-0 υπερ σας, αλλά η ηλίθια λογική μου (δεν βάζω στοιχήματα ποτέ) δεν με άφησε να πιω τσάμπα μερικά Τζακ Ντάνιελς :grin:
μη μιλας με καθυστερημενους.. εγω πριν απο 3 μερες μας ειδα να χανουμε απο την 6 ομαδα του βελγιου ... και να κερδιζουμε τον αστερα 1-0 με το ζορι... αυτοι μπορει να βλεπαν σελεσαο.
Περίπου μισή ώρα πριν από την έναρξη του ντέρμπι ένας οπαδός του Παναθηναϊκού που βρισκόταν πίσω από την εστία που έκανε ζέσταμα ο Ολυμπιακός πήδηξε το διαχωριστικό, πέρασε το ταρτάν που χωρίζει την κερκίδα από τον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε προς τον Αντώνη Νικοπολίδη, πετώντας του ένα κοτόπουλο εν μέσω αποθέωσης από την εξέδρα!
Οι αιφνιδιασμένοι άνδρες της ομάδας σεκιούριτι έσπευσαν αμέσως προς τον οπαδό, τον οποίο και απομάκρυναν αμέσως, ενώ μάζεψαν και το «άτυχο» ζωντανό που είχε ζαλιστεί και δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί.
Υποδοχή ηρώων στου Ρέντη, ίσως να έχει και ένα καλό το σημερινό, ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ - ΝΙΝΙΑΔΗΣ για πάντα στο ΛΙΜΑΝΙ και ΟΣΚΑΡ ΓΚΟΝΖΑΛΕΘ βασικός και του χρόνου..
λολ
δλδ όντως γελάω με δηλώσεις στα ραδιόφωνα (και των "δικοί μας" και των "δικοί τους") και με ποστς. μαλάκα πάοξ ρε γιατί ρε.
δεν είδα λεπτό από το ματς, οντόνιαν ψηλέ δίδαξε φιλοξενία και επίπεδο η διοίκηση και ο κόσμος στα μουνιά τους βάρβαρους τους επιστημόνους;
Spoiler
θα περίμενα γαύρο να μας το αφιερώσει τούτο εδώ, αλλά επειδή δε βλέπω να κατέχετε, μας το αφιερώνω μόνος μου χεχε
Φρηκ πότε θα ανοίξουμε κανα μπουκάλι ρε;
οποτε θες :D
Ρε φρικμπρο, αστο ρε παιδι μου, παρατα το, ειχε βουιξει ο κοσμος απο τον Σισε μεχρι το Λετο μεχρι καθε τυπο που εχει φορεσει πρασινη μπλουζα στη ζωη του οτι ειναι καταλληλη ευκαιρια για τεσσαρα και εκδικηση κι αλλα τετοια γραφικα. Δεν εκατσε, ε οκ, την αλλη χρονια. Κατα τα αλλα εμεις τι να χαρουμε, καλυτερα να χαναμε, τωρα θα το χασουμε το πρωταθλημα επειδη δε μπορεσαμε να κερδισουμε τα Γιαννενα και τον Ηρακλη..και με 3/4 νικες σε ντερμπυ με ΑΕΚ,ΠΑΟ ε οκ.
Πάει να εξελιχθεί σε παράδοση στον Ολυμπιακό να βάζει γκολ όποιος εκ των Ματ και Μήτρογλου μπαίνει αλλαγή. Τους αγαπάμε και τους δυο.
Ο Ντάτολο μου φαίνεται ότι μαλακίζεται επίτηδες για να μην υπάρχει περίπτωση να μείνει στον Ολυμπιακό.
Α, Λέτο :touched:
ρε οκ μπορει να λεγανε και για 25-0 χεστηκα εδω μεσα δεν εγραψε κανεις ουτε για τεσσαρες ουτε για τριαρες ουτε για ανετη επικρατηση οποτες γιατι να αναφερεται? εγω εκανα κουοτ τον χαους οφ λοου καλτουρ που ελεγε οτι το φετινο θα ειναι το πιο γλυκο... δεν καθομαι να γραφω ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΜΕ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ.. και τετοιες παπαριες.
αντε τωρα τρεχτε στου ρεντη!! :D