Spoiler
Spoiler
Printable View
Spoiler
Spoiler
Νο.
Who?
Ναι, αυτός ήταν.
Για τον άλλον, δεν έχω ιδέα τι λες.
Για ψηφίστε. Cersei, Snow, Daenerys ή Night King; Να γίνει poll!
Stannis σφαγιαστηκε απο την Μπριεν. Ο Τζορα εχει γινει πετρα, και ηταν στο κελι μεχρι να βρεθει θεραπεια (αν βρεθει).
Σανσα + Σνοου ειμαστε, αλλα Αρυα επισης. Η καλυτερη σκηνη του επεισοδιου ηταν στο καστρο των Φρεη.
Ψοφο στην πορνη Λανιστερ, σκηνη με Νταενερυς αδιαφορη προσωπικα.
Γκούγκλαρα, δε μου έλεγε κάτι η φάτσα του. Έψαξα και το τραγούδι στο youtube, άκουσα 5 δευτερόλεπτα, επίσης δε μου έλεγε κάτι. Χαρούμενος; :p Δε βλέπω τηλεόραση και δεν ακούω ραδιόφωνο, οπότε σίγουρα οι "hyped τραγουδιστάδες" και λοιποί "stars" του μήνα μου διαφεύγουν. Δε νιώθω τύψεις.
Μια ψήφος ακόμα στον Snow. Αν και φοβάμαι ότι απλά θα πεθάνουν όλοι γιατί Martin. :p
Και Arya, φυσικά, μάλλον ό,τι καλύτερο έχει να δείξει η σειρά από δω και πέρα, αλλά δεν παλεύει για τον θρόνο.
Επίσης χρειάζεται ένα πολλ για το εξής:
Spoiler
Αυτό ήταν το πρώτο που σκέφτηκα, αλλά θεωρώ ότι είναι από τους χαρακτήρες που δεν πεθαίνουν. Ίσως της δώσει τις καριόλες, που είναι παντελώς αδιάφορες;
Επιτέλους ξεκίνησε.
Πολύ δυνατό το επεισόδιο. Καλύτερη αρχή θα έλεγα.
Arya :dfinger:
Πραγματικά ελπίζω η Σανσα να μην κάνει πάλι μαλακία.
Ο Euron με τα δύο καλά χέρια, έδωσε ρεσιταλ ο άνθρωπος νομίζω πάει να φέρει
Spoiler
Νομίζεις ή το διάβασες στα βιβλία;
Εύλογη η απορία σου.
Spoiler
Ναι, απλά γκούγκλαρα "dragon horn", γιατί πρώτη φορά το συνάντησα, και διάβασα ότι το δίνει ο Euron για την Daenerys, ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ. :p
Το παιχνίδι θα παιχτεί μεταξύ Snow και Daenerys απ'ό,τι φαίνεται. Κάτι μου λέει ότι θα συμμαχήσουν, ο Snow θα παραμείνει στον Βορρά και θα αφήσει τον θρόνο, που ποτέ δεν τον ενδιέφερε, για την Dani.
E ναι, αφού τα επόμενα 5 χρόνια δεν έκανε απολύτως τίποτα, εκτός του να κλαίει. Ίσως δούμε σημαντικά πράγματα από τη μεριά της, τώρα που σταμάτησε την κλαψομουνιά.
O jon arage 3anapethainei oristika ayth thn fora, opws kai sta biblia?...anupomonw.
Γενικά η φάση μυρίζει ότι όλα έχουν μπει σε μια "σειρά"... Φαίνεται ότι η Dani θα συμμαχήσει με τον Jon Snow, θα γαμήσουν τη Σέρσεϊ, η Dani θα γίνει βασίλισσα (ο Snow ούτως ή άλλως χέστηκε για το θρόνο, το βορρά του θέλει και είναι οκ) και μετά όλοι παρέα θα πολεμήσουν τους whitewalkers.
Δεν είναι όμως πολύ νορμάλ όλα για GoT?
H Cersei θα πεθάνει στα χέρια της Arya. :p Και λογικά οι whitewalkers θα εξαφανιστούν πριν κάτσει η Dani στον θρόνο.
Eφόσον πλέον το σενάριο έχει φύγει από βιβλία και Μάρτιν, την ασφαλή οδό θα επιλέξουν λογικά οι παραγωγοί, να κλείσει χαρούμενα να χαρεί ο κόσμος.
Γάμησε το πρώτο επισόδειο. Περιμένω και περίοδο, και δάκρυζα σε κάθε σκηνή, "Αχ πως μεγάλωσαν τα παιδάκια μου, κτλ".
Α επίσης μπορεί να μην ξέρω τον εντ σίραν ή όπως τον λένε, αλλά ο ένας λαννιστεροφρουρός ήταν o Shaun από το This is England.
ασχετο αλλα οι whitewalkers μεχρι ποσο νοτια μπορουν να κατεβουν?
Όσο θέλουν;
Δεν ξέρω αν το έχει πάρει κανείς σας χαμπάρι ή πρέφα ή μυρωδία, αλλα όσον αφορά το dragonglass
Spoiler
Αυτό με τους Knights of the Vale στο winterfell ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω πάντως. Just no.
Είναι ποιητική αηδία του σκηνοθέτη...
den tha bgei to biblio...tha pethanei o geros prin to bgalei.
Oxi de griniazw gia to moat cailin. Griniazw giatoi oi KotV ka8ontousan krymmenoi sta frouria tous sta bouna kai den kounagan apo kei. Arnh8ikan na boh8isoun atoma me ta opoia eixan long standing alliances. Atoma me ta opoia eixan poly kales sxeseis. Opws o Tully, h Caitlin, o Rob klp. Meinan ekei na fyla3oun to Vale. Kai twra 3afnika pou ta pragmata einai pio unstable apo pote, pou oles oi symmaxies exoun dialy8ei, pou kaneis den elegxei tipota kai opoiosdhpote mporei na eisbalei opoudhpote, akoun ena typo pou misoune, ton Baelish, kai pane na polemisoune ena amfibolou apotelesmatos kai mhdenikhs proswpikhs a3ias polemo, makria apo ta edafh tous pou afhsan aprostateuta enw to kings landing brazei, epeidh oi senariografoi 8elane drama me Littlefinger na bazei fwties meta3y Sansha kai Jon. Emetos.
"Αρνήθηκαν να βοηθήσουν άτομα με τα οποία είχαν πολύ καλές σχέσεις" γράφεις, ενώ έχουμε δει ότι η τρελή αδερφή σιχαινόταν τους πάντες και τα πάντα. Επίσης ο Littlefinger έχει όλο το Westeros να χορεύει όπως γουστάρει αυτός, σιγά το δύσκολο να πείσει τους Knights of the Vale να κάνουν επίσης ό,τι γουστάρει αφού είναι ο βασιλιάς τους.
Εικασίες κάνω βέβαια, το βασικό είναι ότι όντως γκρινιάζεις για κάτι που μπορεί και να μη γίνει έτσι όταν βγουν τα επόμενα βιβλία :")
Ginesai xazos twra. H Lysa den htan to vale. To vale apoteleitai apo ena karo houses opws ola ta 7 kingdoms. To rebellion tou robert 3ekinhse apo ekei. Aryn tully kai stark htan kwlos kai braki. Opws o bolton den mporei na kanei koumanto xwris support apo ta alla houses tou north etsi einai pantou. Kanenas ap ta great houses tou vale de goustarei ton Baelish. O littlefinger den exei kanena westeros na xoreuei opws goustarei autos, exei mia seira apo manipulations ta opoia einai e3airetika eu8austa kai opportunistic, opws h synergasia me thn gria Tyrell gia na fane ton Joffrey. Oudeis ton akolou8ei epeidh pisteuei se auton, alla gia proswpiko ofelos kai mono. H grammh skepshs sou einai aploikh monodiastath black and white, enw to GoT einai to akribws anti8eto, ola einai periploka syn8eta sxetika kai den yparxoun apolytes dynameis. An olo to syn8eto politiko puzzle tou westeros katalhgei se yperaplousteuseis pou parakamptoun tous pantes kai epikentrwnontai mono se ena atomo sorry kiolas alla auto den einai GoT alla sapounopera.
^ αυτα τα ποστ με κανουν να αναρωτιεμαι πως γινεται μερικοι ανθρωποι να απολαυσουν το οτιδηποτε σε αυτον τον κοσμο?
on topic.... :malakia:
Επεισοδιαρα το δευτερο.
Ντάξει, γενικά υπάρχει κόσμος που δεν τρώει ό,τι του σερβίρουν. Αυτόν τον κόσμο, τον αγαπώ περισσότερο από αυτούς που λένε (τυχαίο παράδειγμα) ότι δεν ακούν πλέον Dream Theater ή Metallica, αλλά καταβροχθίζουν αμάσητο ό,τι ξεροκόματο αυτοί τους πετάξουν. ;)
Ναι κοιταξε, υπαρχει και κοσμος που ειναι ανθρωπινα σκουπιδια και παρολα αυτα εχουν προσβαση σε πληκτρολογιο ωστε να γραφουν ακυρα, αναληθη, ανυποστατα και εμετικα πραγματακια σε καθε γωνια του ιντερνετ, αλλα τι να γινει τωρα, δυστυχως πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες και να αναγνωριζουμε οτι ειμαστε ελατωμματικο ειδος στη φυση, και πως καποιοι θα βγουν σαν κι εσενα (τυχαιο παραδειγμα)
Σωστά όλα αυτά, αλλά εδώ μιλάμε για τη σειρά. Αν θες να γράψεις για τα βιβλία, πάρε τον πούλο από το θρεντ.