καλά αυτό με το χέσιμο στις ντουζιέρες είναι default τελικά ε; ρε ΠΑΝΤΟΥ το ακούω. και σε μας έγινε...
καλή συνέχεια ρε συ.υπομονή....
Printable View
καλά αυτό με το χέσιμο στις ντουζιέρες είναι default τελικά ε; ρε ΠΑΝΤΟΥ το ακούω. και σε μας έγινε...
καλή συνέχεια ρε συ.υπομονή....
Θηβα.Πυροβολικό.Παπαριά φάση.40 μέρες μου πρήζαν τα αρχίδια με τις μαλακίες τους.Ούτε έμπαινα στην διαδικασία να ασχοληθώ με υπηρεσίες/σκοπιές και άλλες τέτοιες αρχιδιές που μου χρέωναν.Δεν το συζητώ καν για γόπινγκ,πευκοβελόνινγκ.Οι μέρες φυλακής που μάζεψα ήταν αμέτρητες.Το ίδιο και οι κρατήσεις.Είδα μιά φορά το σπίτι μου μέσα σε 50 περίπου μέρες.Έπειτα Πολύκαστρο.Χαχαχαχα.25-1 έλεγαν,και εγώ απαντούσα "μισό λεπτό να πάρω την δικιά μου ένα τηλ να μου δώσει άδεια να έρθω σήμερα ώστε να σας κάνω μία υπηρεσία".Οι φυλακές έπεφταν για πλάκα.Χαμογελούσα,ούτε καν με ένοιαζε.Ήξερα ότι θα φύγω.
Ο στρατός είναι απλά μία φυλακή.Δεν σου γαμάνε το κορμί,ούτε σε μαχαιρώνουν,ούτε παίζεις φάπες μέρα-νύχτα(μακάρι να),αλλά είναι στιγμές που κοιτάς τον ουρανό και ονειρεύεσαι να ήσουν το τόσο δα σπουργίτι που πετάει από πάνω σου και σε λίγο θα πάει να χωθεί ανάμεσα από τα μπούτια της δικιάς του,να κλείνεις τα μάτια και να σκέφτεσαι fun times με τους κολλητούς σου και ανέμελες στιγμές.Να βγάζεις χρήματα και να παίρνεις δίσκους και όχι να δουλεύεις για να τρώνε τα μουνόπανα από πάνω σου.
Συμπέρασμα?:ο Στρατός είναι για αυτούς που φοβούνται να τον αποφύγουν λόγω γενικής κατακραυγής,γιά αυτούς που δεν έχουν φίλους στην αληθινή ζωή (Η,Κρουξ) και για αυτούς που δεν έχουν βγεί από τα στενά όρια του χωριού τους που αποτελείται από 100 κατοίκους.Για τους υπόλοιπους είναι απλά χάσιμο χρόνου μιάς και σε πάει πίσω νοητικά,ψυχολογικά,εργασιακά.
Και εξηγούμαι:Νιώθεις βλάκας μιας και ο συνδυασμός αυπνίας+χρόνου αναμονής εντολών+εκτέλεσης εντολών είναι κάτι που σε κάνει φυτό.
Νιώθεις δυστυχισμένος μιάς και δεν μπορείς να πετάξεις από πάνω σου τα γαμημένα ρούχα και να βάλεις ότι θέλεις εσύ,να περπατήσεις όπου θέλεις εσύ,να φάς,να πιείς,να κάνεις ότι θέλεις ΕΣΥ.
Δεν πιστεύω κανείς από όσους πήγαν φαντάροι να είχαν διάθεση να εργαστούν μιά μέρα/βδομάδα/μήνα αφού απολύθηκαν.Και όλοι όσοι είχαν κάτι το άφησαν πίσω.Και αυτοί που δεν είχαν,άφησαν πίσω μία/δύο/τρείς ευκαιρίες.
Γιώτα-Γιώτα.Ζωή και κότα λοιπόν!Αγκαλίτσα και φύγαμε από την πουτάνα χώρα.Και αφήστε τα κομπλεξικά μουνόπανα να γαμάνε την μάνα τους και να κλαίγονται για "υποχρέωση προς την γαμωπατρίδα","φυγόπονους" και "λέλους".Στα τσακίδια.
Υγ-και όσοι μιλήσουν για "καλά παιδιά υπαξιωματικούς/λοχαγους-ξηγημένο άτομο o λοχίας ακουγε και Σαβατατζ" ε τους γαμιέται η μάνα..... :)
Τελικά ο λαγός δεν είναι ούτε πράσινος,ούτε κίτρινος.Είναι χακί.
μπράβο ΜΑΓΚΑ. Πολλά λολ όμως ε.
ο στρατός είναι γι' αυτούς που δεν έχουν φίλους στο εξωτερικό λοιπόν.
Ο,τι ειπε ο πανκης.
Ειμαι στα προθυρα να βαρεσω αναβολη/Ι5 και σκεφτειτε οτι κανω τη θητεια μου στη γαμημενη την Αθηνα.
μαλάκες μονιμάδες, τέζα προβλεπέ, πολλές υπηρεσίες ή όλα μαζί;
6-μηνη αναβολη!
οταν σε περιτριγυριζει τοση μιζερια, μα τοση, ε ναπαναγαμηθουν. ειπαμε νταξ, αλλα αμα ειναι να ξεχασουμε να γελαμε και να μιλαμε, ε δε θα τους χαρισουμε ετσι ευκολα 7,5 μηνες της ζωης μας. τωρα θα δειξει ή θα τις παρω σερι τις αναβολες και γιωτα πεντε, ή θα ξαναεπιχειρησουμε μηπως...οι αντοχες μου στη συγκεκριμενη φαση τοσες ηταν.
αντιδραση προσαρμογης με αγχωδες συναισθημα! λενε
ΠΑΟΚ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΠΟΤΕ λεω
Τι έχετε πάθει όλοι ρε; Τόσο σκατά φάσεις σας έκατσαν ή απλά αγανάκτηση; Pinatero εσύ που ήσουνα;
ποστ πικς οφ ΑΠΑΛΛΑΓΟΧΑΡΤΑ ΤΩΡΑ!
:D
Ταξιαρχία, ΤΥΠ από όσο ξέρω είναι μια χαρά. Που ήσουν;
ολα τα τυπ ειναι για τον πεο ρε , σε κανα μηχανονικητο ταγμα θα ταν λογικα.
Πω μλκες και φέτο μπορώ να κάνω αίτηση για αγγλικό διαβατήριο....
as to pei kapoios
Πες το εσυ....
Όλα τα στρατόπεδα είναι μαύρα στην σκατο Χίο. Ακόμα και η Ταξιαρχεία απ' όσο είδα. Πίπα κώλος εμπλοκή :sad:
εμας στην μυτιληνη τους διαβιβαστες του πηγαινε υπερ-πιπα κωλο. 15/1
Αυτό δεν είναι υπερ-πίπα κώλος. Εδώ μιλάμε για 31-0 :P
Λοιπόν. Τελειωσα Σαββατο πρωι κ απο τοτε διακατεχομαι απο μια απιστευτη νοθρωτητα. κα8ομαι ολη μερα κ νυσταζω/βαριεμαι.
Με ειχαν προιδεασει αλλα δεν περιμενα τετοια χαλια.
Συνεβη και σε εσας ; ποτε τελειώνει ;
(ναυπλιο-ξανθη-τυρναβος-λουτρακι - μηχανικο)
εμένα κανα διμηνάκι κράτησε. βέβαια η βαριά-βαριά νοθρώτητα είναι τις 1-2 πρώτες βδομάδες.
+ τελειωνει όταν αυτά που αφήνεις πίσω εξαιτίας της βαρεμάρας αρχίζουν να σε πιέζουν πραγματικά και δεν σε παίρνει να τα καθυστερήσεις άλλο. (πχ δουλειά που λέει ο φαντάγκος, η σχολή στην περίπτωσή μου....)
Όπως τα λένε οι αποπάνω.
Περίπου για κανα διμηνάκι δεν θα θες να έχεις καμμία υποχρέωση ώρας, ξυπνήματος κλπ.
Μετά ανάλογα με το τι κάνεις (σχολή, εύρεση δουλειάς) θα αρχίσεις να νιώθεις σαν να μην πήγες στρατό ποτέ.
Εγώ απλά τους πρώτους μήνες ξυπνούσα στο άκυρο το βράδυ φοβούμενος ότι δε με ξύπνησε ο θαλαμοφύλακας για να πάω σκοπιά και θα έτρωγα 10άρα...
2-3 μήνες μετά μου έφυγε.
σα να μην πήγα ποτέ. ήδη άρχισα να ξεχνάω τα πάντα πριν τη μετάθεση στη λάρισα. όνειρο να είδα 1-2 φορές κ αυτό όχι δυσάρεστο.
με τρομαζετε ρε! :fear:
Έλα ρε 15η ΤΠΖ, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Απεναντίας, αυτό το όνειρο θέλει να σου πεί άλλα πράματα, τουλάχιστο αυτήν την διαφορετική ερμηνεία έχω εγώ.
κρίμα να μην το δουν όλοι:
http://sunwarflag.blogspot.com/Quote:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥEA
Η παρακάτω σκηνή διαδραματίζεται μπροστά από ένα στρατολογικό γραφείο πριν από περίπου είκοσι χρόνια. Σύμφωνα με την διαδικασία και για να γίνω αρχικά υποψήφιος κι έπειτα δόκιμος έφεδρος αξιωματικός (ΥΕΑ και ΔΕΑ), θα έπρεπε εκτός από κάποιες στοιχειώδεις γραπτές εξετάσεις και αθλήματα, να περάσω επίσης από συνέντευξη ψυχολόγου.
Ο ψυχολόγος με ρωτάει με σοβαρότητα γιατί θέλω να γίνω Δόκιμος. Κι εγώ του απαντώ χωρίς δεύτερη σκέψη ότι πιστεύω πως είναι τιμή να είσαι Έλληνας Αξιωματικός.
Ο ψυχολόγος με ακούει με περιέργεια και επανέρχεται με γελαστό ύφος: έλα τώρα... δεν χρειάζεται να υποδύεσαι... πες μου την αληθινή αιτία... Κι εγώ του απαντώ μπερδεμένος και με κάποιο δισταγμό πως την αλήθεια λέω... θα αισθανόμουν υπερήφανος σαν Αξιωματικός στον Ελληνικό Στρατό.
Ο ψυχολόγος προσπαθεί μάλλον να ανιχνεύσει κάποια ψυχική διαταραχή και επιμένει κοιτάζοντάς με ειρωνικά: λοιπόν... είσαι μορφωμένο παιδί... θα μου πεις έναν σοβαρό λόγο για να προχωρήσουμε τη συνέντευξη...
Αντιλαμβάνομαι έγκαιρα πως ο ηλίθιος που έχω απέναντί μου μπορεί και να με απορρίψει λόγω ακαταλληλότητος χαρακτήρα. Και τότε φορώ το προσωπείο μου και επιτέλους του λέω χαμογελώντας αυτά που θέλει να ακούσει: δηλαδή πως αποτιμώ θετικά ότι το μεσημέρι θα φεύγω από το στρατόπεδο, πως θα πληρώνομαι κάποια χρήματα, πως θα μπορώ να κυκλοφορώ με πολιτική ενδυμασία κλπ...
Ο κρετίνος ψυχολόγος νεύει συγκαταβατικά, σχεδόν με ανακούφιση, και τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους.
Αργότερα, στη σχολή των ΥΕΑ σαν Βητάς, υπαρχηγός κι εκπαιδευτής, θα διαβάζω καθημερινά στους αμίλητους Αλφάδες, σε στάση προσοχής πριν την σκληρή, σωματική άσκηση, αποσπάσματα από το Σπαρτιατικό Δίκαιο:
«...Ήταν ουσιώδες μέρος του συστήματος του Λυκούργου ότι οι Σπαρτιάτες δεν αφιέρωναν το χρόνο τους σε χρηματιστικές δραστηριότητες, αλλά σε στρατιωτικά καθήκοντα. Οι αγροτικές δουλειές και η παραγωγή αγαθών γίνονταν από τους είλωτες και τους περιοίκους και απαγορευόταν στους Σπαρτιάτες να ασχολούνται μ’ αυτά...»
Οι περισσότεροι από τους απρόθυμους ακροατές μου - συμμαθητές, απόφοιτοι Πολυτεχνείων που πρoτίμησαν την σχολή Δοκίμων για ωφελιμιστικούς λόγους - θα με θυμούνται σαν εξωγήινο από τον πλανήτη Άρη.
Κι εγώ όμως εκείνη την περίοδο θα συνειδητοποιήσω οριστικά πως στο μέλλον θα πρέπει να υπομείνω μια ζωή ανάμεσα σε είλωτες και περιοίκους.
Κι αυτος για τα λεφτα το κανε!
ενας ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ αξιωματικος δε θα λεγε ποτε ψεματα!!!!
ε και τωρα αυτο κανουν οι αξιωματικοι , διαταζουν φανταρους.. και υπαξ και το ξυνουν στο γραφειο τους.
σα δεν ντρέπονται οι είλωτες να ξεφτιλίζουν το θεσμό :evil:
είναι Έλλην αλλά έχει λατινικό μότο... και τσίμπησα στην αρχή γιατί νόμιζα ότι έλεγε για αυτόν τον αγοραφοβικό
Spoiler
ειναι ο Πρασουλας αφου και εχει το ακαταλογιστο
δε μας γραφει βεβαια αν ο ψυχογιατρος ηξερε για το περιστατικο με την περικεφαλαια
γιωτα απειρο με συνοπτικες διαδικασιες
να πει την άποψή του και ο Περσέας Παπαδόπουλος.
υπαρχει συγκρουσις...ο ΠΕΡΣΕΥΣ δεν εγκρινει τα δρακονιανα ακουσματα του ιπποτη του φωτος