Printable View
Μαγόδ, ΠΛΙΤΣ.
Btw, paizei kaneis kana fps, na mpoume na paiksoume oloi mazi?
Apo quake, cs, cod4, ut, ante kai battlefield heroes, as kanonisoume kana matchaki nte :)
cod 4 & 5, bf heroes. άμα κανονιστεί τπτ κατεβάζω ό,τι να ναι και παίζομε.
Εδώ που τα λέμε εγώ πιο πιθανό να το αγόραζα για τα goggles παρά για το παιχνίδι. :P
Που και που TF2 και L4D. CoD κτλ χαθήκανε μετά το χθεσινό φορμάτ... :/
...που μας φέρνει και στο επόμενο ζήτημα:
Είχα Vista 32 Premium και ξαφνικά κολλάει και πετάει errors για "failed to create security options". Restart (έχω υπερθεϊκό φέηλ case που δεν έχει reset button) και τα πάντα κολλάνε λες και ο σκληρός δουλέυει σε bursts και επιλεκτικά. Μετά από λίγο ξανα τα ίδια με errors. Κάτι ήξερα που πάντα μισούσα τα Vista.
Αυτή η κατάσταση με απέτρεψε και να κρατήσω backups πλην του Secret Of Monkey Island (χα!), οπότε bye bye Τhe Wire (πρόλαβα και τελείωσα τη 2η ευτυχώς), ΒΒ Theory, CoD 4 (ε σιγά) , CoD 5 και γενικά πολύ πράγμα.
Το θέμα είναι πως μετά όταν ήθελα να κάνω φορμάτ άλλες φορές φαινόταν ο σκληρός και άλλες όχι, σε σημείο που δεν τον έβλεπες ούτε μέσα από το bios σε μερικά restarts*. Αυτό ήταν δείγμα ότι πεθαίνει από τα πολλά restarts / loops που έφαγε εχθές ή ήταν κάτι προσωρινό ( :?: ) μιας και όταν τον πέτυχα εντοπισμένο πρόλαβα και του πέρασα νέα windows και εκτοτε δουλεύει μια χαρά.
*: Μια φορά παίζει να χάθηκε την ώρα που εκαιγα σε DVD το The Wire οπότε δεν υπήρχε πουθενα το αρχείο για να διαβάσει το πισι και άρα το DVD γαμήθηκε.
α και για l4d είμαι μέσα αλλά σε κρακαρισμένους σέρβερς =\
όχι και σιγά στο cod 4 ρε μλκ, πιο καυλωτικό multi ever κλπ.
Δεν το έχω δοκιμάσει σε multi (btw θέλει συγκεκριμένο release το σπασμένο; Ποτς γένεν; ). Το SP δοκίμασα και οκ με αυτά που είχα ακούσει περίμενα κάτι παραπάνω από το ακολούθα-όσους-είναι-ντυμένους-σαν-εσένα-και-πυροβόλα.
εεε τι να σου πω, razor1911 ήταν το release, πέρασα updates και crack και έπαιζε χωρίς πρόβλημα σε σπασμένους σέρβερς (απλά έπαιζε λίγο hacking). το search & destroy (counter strike mode) ήταν ό,τι καλύτερο έχω παίξει σε fps.
και στο single καλό ήταν μωρέ απλά μικρό, έχωνε διάφορα τύπου sniping, κινηματογραφικά χάπενινγκς (έχει και μια σκηνή που πραγματικά σου κόβει τα πόδια).
στο pc εχω περασμενα css,farcry 2 και battlefield heroes(free http://www.battlefieldheroes.com/frontpage/landingPage) atm αν και σπανια μπαινω...
αν κανονιστει τιποτες εχω crysis,tf2,bf2τη σειρα,cod2 και americas army(free*)
παντως το εγραψα και παραπανω,αν εχετε ps3/xbox360 παρτε το bf1943(παιζει στη μηχανη του bad company αν ειχατε παιξει) με 24 ατομα...4 map(νησια) και ανα πασα στιγμη μπορεις να μπεις σε βαρκες,αμαξια,τανκς κιε αεροπλανα.
καιρο ειχα να σκαλωσω ετσι με online fps
edit: *μαλακες εχει βγει το aa 3 και δε μιλαει κανεις;wtf τωρα το ειδα που πηγα να κανω link για download http://store.steampowered.com/app/13140/ εδω και ενα μηνα κιολας
παίζει καλό μούλτι στο aa; άμα είναι κατεβάζω κι ας είναι ιμπεριαλιστικό.
Νόμιζα πως δεν ασχολούνταν κανείς πια με αυτό.
Φαντάσου τη δικιά μου έκπληξη όταν το είδα πριν από ένα μήνα και είχα μείνει στο πρώτο :P
το παλιο ηταν τρομερο για τσαμπε...απιστευτα ματς στην clanbase πριν 2 χρονια...το νεο θα το τσεκαρω μολις κατεβει
Έχωντας παίξει μόνο το 1ο, ναι είναι ωραίο αλλά έχει μια διαφορετική προσέγγιση στο πως γίνεται η όλη φάση μιας και με μια σφαίρα μπορείς να ψοφήσεις. Γενικά, πολύ ρεαλισμός γιατί παίζουν και κάτι ψάρακες US Marines ή κάτι τέτοιο.
Προσωπικά προτιμούσα να είμαι 2ος in command στο team γιατί α) Δεν ήμουν ο 1ος άρα αν χάναμε κατηγορούσαμε εκείνον β) Είχα δικαίωμα να κάνω equip Binoculars που είναι υπερβολικά χρήσιμα σε σκότεινους/ ανοιχτούς χάρτες :P
Αλλά πολύ προπαγάνδα.
αχαχα ναι,λενε οτι το game ειναι στο προγραμμα της βασικης εκπαιδευσης των νεοσυλλεκτων or smth...αν και στους ευρωπαικους σπανια τους πετυχαινες(εχουν ειδικο σηματακι στο username)Quote:
γιατί παίζουν και κάτι ψάρακες US Marines ή κάτι τέτοιο.
παντα γινονταν στοχος βεβαια και τους σπαγαμε τα νευρα =p
double post power
παντως καλη φαση θα ειναι να μαζευτουμε 10 ατομα,να χωριστουμε σε 2 πενταδες,να βρουμε κανα αδειο server να χωθουμε και να παιξουμε κανα ματσακι της προκοπης σε οτι game βολευει με τα teamspeak μας και τις ανεσεις μας
Νομίζεις.
Στο AA (για το 1 μιλάω πάντα, ελπίζω να μην τα βγάλανε) για να παίξεις σαν medic θα πρέπει να περάσεις τα medic tests που περιλαμβάνουν να κάτσεις σε τάξη (α λα fallout 3) και να κάτσεις να δεις slides και να παρακολουθήσεις μάθημα για το πως να σταματάς αιμορραγίες ή πως γίνεται σωστό CPR σε πεδίο μάχης και δεν ξέρω κι εγώ τι. Και στο τέλος πρέπει να γράψεις σε test με Multiple choice για τα όσα έμαθες. Και μετά έχει και καλά πίστες με field training. Αν περάσεις, μπορείς να παίζεις και σαν medic.
Δεν είναι τυχαίο πως developer του είναι το Υπουργείο Άμυνας τους.
τα ξέρω αυτά ρε μλκ, για in-game mechanics σου λέω τώρα, όχι για το παρασκήνιο.
το τεστ στο μεντικ το χα περασει με σκονακι παντως =p
E auto lew, psinomai.
As grapsei o kathenas kamia protash, kai katevazoume/whatever oloi kai mpainoume.
Molis vroume game kanw kai thread ama einai :)
Loipon, egw exw etoima cs, urban terror (eixa kanei kai thread kai me grapsate oloi, gamaei to game), cod4 (hardcore einai epos), quake (paizei na xei provlhma me lag) kai bf heroes (pou den me psinei kai toso).
L4d den exw paiksei alla mporw na to valw (aksizei to deathmatch?), aa3 den exw paiksei pote, alla an psineste to vriskw.
E είναι βασισμένο σε Quake 3 engine οπότε να -1. Πάει να γίνει και σε στυλ CS ενώ χρησιμοποιεί το προαναφερθέν engine ε -1 ακόμα πόντος :P
Φαντάζομαι εννοείς το Versus όπου 4 παίκτες είναι τα ζόμπια και άλλοι 4 οι Survivors. Ναι είναι ωραίο και, βασικα, είναι το καλύτερο mode του παιχνιδιού. Απλά από εκεί και μετά είναι να γουστάρει κάποιος τέτοια φάση. Οπότε το CoD 4 φαίνεται μέχρι στιγμής η πιο πιθανή λύση.
Αλλά μιας και τα Μ16 είναι για αδερφές, το WaW είναι καλό; :P
Όχι ρε μαλάκες τώρα, στο τρίμηνο που δεν έχω το πισί μου και έχω τη μαλακία που δεν παίζει L4D.
Βασικά καλό είναι να κανονιστεί λιγο μετά το 15υγουστο(typo fail θαρρώ) που θα έχουμε γυρίσει οι περισσότεροι.
χαχαχ ναι κι εγώ φεύγω αύριο. στηρίζω την ιδέα των cod, το 4 πάντως είναι λίγο καλύτερο στο multi.
παντως το aa λιγο που το ειδα δεν ειναι και τοσο διαφορετικο απο το παλιο(στο training ειμαι ακομα βεβαια) μια μικρη αλλα αισθητη βελτιωση στα γραφικα και ψιλοαλλαγες στο gameplay(παρατηρησα οτι στις grenades θελει καπως διαφορετικο τροπο στοχευσης,οχι οπως πριν που υπολογιζαμε με τον δειχτη του αριστερου χεριου πχ) εχουν προσθεσει crosshair αλλα στο στυλ του cod(δε μπορεις να εχεις accurate shot δλδ μονο με αυτο)
τα παλια account δεν λειτουργουν(θελει νεο register και ξεκινας απο το μηδεν) απλα αν εχεις παλιο account το δηλωνεις και σου προσθετει καποια bonus αναλογα με το honor που ειχες φτασει(κατι σαν xp,κοντευα τα 70 αν θυμαμαι καλα και εφτανε μεχρι τα 100)
στα περι προπαγανδας που λεγατε πριν,πλεον εχουν προσθεσει μεχρι και ορκωμοσια ffs lol
αυτα τα λιγα προς το παρον(αν και διαβαζω οτι εχει πολλα bugs ακομα στο multi)
Στρατόκαυλοι είστε να πούμε ρε;
Παίξτε Team Fortress 2 επιτέλους κι αφήστε τα πουτσιλίκια!
Ή για CS/L4D αν κανονίσετε ψήνομαι να τα αγοράσω.
ουτε καν,εδω κοιταω να αποφυγω και τη θητεια =p
απλα imo καλυτερα σε αυτα τα game ειναι τα πιο simulation χαρακτηρα παρα τα fun ones(οχι οτι με χαλανε δλδ) ειναι και πιο δυσκολα βασικα και εχουν περισσοτερο challenge...αλλα αυτα ειναι γουστα και δε βγαζεις ακρη
btw ξεχασα να αναφερω οτι crashαρε/freeze 2 φορες πριν καν μπω σε game,μια στο login screen και μια στο training σε σημειο που δεν δεχοταν ουτε altf4 κτλ α και επισης το medic εχει αλλαξει αρκετα,δλδ βλεπεις τι εχει ο τραυματιας και αναλογα πρατεις (4-5 επιλογες)
για l4d ψηνομαι και γω μιας και ριξανε και την τιμη αρκετα
:fear:
To TF2 συγκεκριμένα έχει πολύ βάθος σαν παιχνίδι. Ειδικά όταν παίζει teamwork :P . Κάθε class έχει εντελώς διαφορετικό playstyle από το άλλο. Σκέψου πως γίνονται κανονικά τουρνουά 6vs6 όπως κάνουν με Arenas στο WoW.
Απλά λόγω του ότι είναι class based δε μπορείς να κάνεις με 4 άτομα το Deathmatch που μπορείς να κάνεις σε αλλα. :P Εκτός αν παίζουν όλοι Scouts με Force-a-Nature. Ή Spies. Ή Snipers. Ok, ως εδώ.
Κατα τ'άλλα ακόμα και αν πχ δε κάτσει το TF2, Orange Box έχετε, οπότε έχετε TF2 αυθεντικό, οπότε ασχοληθείτε γιατί αξίζει σαν Online FPS.
Το BattleForge λέει παίζεται online. Τι δλδ; Duels; Δεν έχω δει καθόλου πως είναι το παιχνίδι ε.
Αν είναι duels (και μου παίζει όντως με την κωλοκάρτα γραφικών του λάπτοπ), ψηθείτε για κανα μούλτι.
To battleforge paizetai ontws mono online. Exei single player pistes, coop pistes, kai player vs player pistes.
Genika strategy einai, apla xwris base building, kai oles tis monades tis vagzeis san summon spells.
Me exoun prhksei kati filoi na mpw, prepei na aksizei, alla den eimai kai polu strategy fan :p
Kalh fash to tf2, alla eimai me abruzzi, m'aresoun kalutera ta pio skill based pinpoint accuracy, headshots fps, kolopsinomai gia cod4, to xa paiksei multi otan eixe protovgei kai gamaei, eidika se hardcore, xwris ui kai crosshair.
Psitheite, paizoun kai mia xara cracked servers ;)
(kai tf2 paizw aneta vevaia, gamaei kiauto :))
Και CoD2 γαμάει επίσης. Πιο αντρίκεια πράματα.
Φυσικά και η βολή του CoD4 θεάρεστη είναι.
Αν και δεν ξέρω αν μου παίζουν εδώ. Σνιφ. Παίξτε εσείς.
E uparxei panta kai to urban terror pou paizei se kathe mpakatela :p
Loipon, proteinete kana allo game an psinetai kaneis, kai ama einai kanoume thread/poll me 4-5 games kai kanonizoume.
Gia autous pou den mporoune, den egine kai tpt, den tha paiksoume mia fora mono, apla twra einai kai kalokairi kai ta ksunoume polloi :p
Εγώ ψηφίζω κλασσικά πράγματα όπως Quake3/UT2004 ώστε να μην χρειαζόμαστε και reboot :)
little big planet λοιπον,πολυ διασκεδαστικο(για καποιο λογο δε μπορω να βαλω ροζ γραμματοσειρα) παιχνιδι φαινεται αλλα το γαμημενο θελει το χρονο του(που οταν μπλεκεις ενα σωρο game ποτε δεν εχεις)
τελειως διαφορετικο απο οτιδηποτε εχω παιξει ποτε παντως,με τη καλη εννοια
toxa kapsei polu asxhma to LBP.
Μετά την κυκλοφορία καινούριου τεύχους του Phrack φέτος μετά από αρκετά χρόνια ανακοινώθηκε και η -εν μέρη έστω- επαναδραστηριοποίηση της LOpht Heavy Industries. Net neutrality και μαλακίες...
killing floor, left for dead, kai nazi zombies(tou cod5) ftw.
gia deathmatch sorry to say alla liga games pianoune to xabale to quake 3 arena.
to cod4 multi gamaei, to cod5 einai poly metrio dystyxws..
Μίλησε κανείς για 5;
Επίσης γαμάει με παρέα, Unreal Tournament 2004, team ή death match, με One Shot One Kill και Low Gravity. Ψήστε το. Ασταμάτητα γέλια σε netcafe, μόνο αυτό έχω να πω.